Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   LOST - Eltűntek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=109)

Ati 04-05-2007 20:57

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 85236)
En ugy tudom, hogy jelenleg, Magyarorszagon, legalis filmeket, tvfelveteleket, dvdripeket ("biztonsagi masolatok") _letolteni_. Megengedni, hogy toled letoltsenek, illegalis. Feltort jatekokat, kulonbozo programokat letolteni is illegalis. Legalabbis en igy tudom.

Szoval en ugy tudom letolteni a lostot es megnezni legalis pl :)

A magyar törvények szerint igen, odakint meg elátkoznak, és legszívesebben beperelnének az első adandó alkalommal. :) Nem igazán vagyunk összhangban a nemzetközi törvényekkel.

Igazából itthon még a megosztást is legalizálni tudod, havi párezer forintért, ha nagyon szó szerint veszed az állásfoglalásokat.

Ati 05-19-2007 10:00

Fut egy pár izgalmas szálon most a történet, a mostani évadzáró is elég érdekesnek igérkezik. :)

Valezius 05-19-2007 10:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 85235)
Másik példa a Csillagkapu: 10 évados az egész sorozat, abból itthon leadtak 9-et. Aki meg kíváncsi a befejezésre, az így járt.

Off
Na ne már :(
Olyan szép befejezése volt, hülye amerikaiak, egy sorozatot nem tudnak rendesen befejezni :mad: (még jó, hogy nem adták le az utolsó évadot :D )
/Off

Ati 05-25-2007 23:20

Huhh, hát ennek az évadnak a vége nekem valami hihetetlenül nem tetszett. :( Az utolsó előtti részben még ott volt a nagy lehetőség, de a vége... broaf... jájj... ... ......... :(

:)

Szecsa 05-26-2007 05:33

Viccelsz? :)

Szerintem nem egy sorozatot neztunk :(

Ati 05-26-2007 09:07

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 98731)
Viccelsz? :)

Szerintem nem egy sorozatot neztunk :(

Próbálok úgy fogalmazni, hogy ne lőjjem le senkinek a végét, mert biztos még sokan nem látták...

De ebben hol volt szerepe annak, amit Charlie a tenyerére írt? Vagy amit Ben mondott? Vagy amit Locke mondott? Vagy ami miatt a kisgyerek visszajött? Behozták Jacob-ot is, teljesen feleslegesen.

Persze, ez így kerek, teljesen vége is lehet a sorozatnak. De nem szokás így befejezni semmit, amit még folytatni szeretnének. :(

:)

Matest 05-26-2007 09:12

De az Axn-en adják a részeket minden héten :) és az ujjakat ha jol tudom :)

Ati 05-26-2007 09:18

Quote:

Originally Posted by Matest (Post 98748)
De az Axn-en adják a részeket minden héten :) és az ujjakat ha jol tudom :)

Az egy jó dolog, csak eddig az rtl-en volt, amit szinte mindenki tudott fogni, az AXN-t meg ha akarnám se tudnám, és azt hiszem ezzel nagyon sokan így vannak. :( Rászoktatják az embereket egy sorozatra, amit aztán nem nézhet. Remek.

(Kicsit off: persze kérdés, hogy mennyire akarom, folyamatban van a t-home bekötése, abban elvileg lenne AXN, csakhát erre február óta várok, és most mindjárt június... :))

Bár ennek semmi köze a sorozat (akarom mondani mostani évad :D) végéhez.

Tény, hogy IMDB szerint majd valamikor egyszer talán lesz egy negyedik évad is.

A kritikák azt írják, hogy az íróknak januárig van idejük kitalálni a folytatást... No akkor egy ideig LOST-mentes időszak következik... :)

Toto 07-23-2007 12:58

Nekem nagyon ütős volt ez a finálé. totál ott hagyták abba, ahol meg lehet őrülni a sok kérdéstől...:eek:
Februárban folyt. köv.

Ati 08-15-2007 09:55

Hihi, Lost maraton ásványvizeket osztogattak a Moszkva téren. :D

FJORD 08-15-2007 12:25

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 85238)
1 sorozatot vettem meg eddig.
a 24-et, sajna még Mo.-n nem igen jelent meg még akkor, igy unokatesom segitett kulfoldrol beszerezni.
A PB-t es a Lost-ot is be fogom szerezni, annyit megérnek.

Amugy tenyleg eleg vacak a tv-sorozatok politikaja...de hat minek nezni a tv-t, ha neten elerhetoek? Sot..egyes tv csatornakat ugye neten is lehet nezni...akkor meg?!

[quote=Ati;98755]Az egy jó dolog, csak eddig az rtl-en volt, amit szinte mindenki tudott fogni, az AXN-t meg ha akarnám se tudnám, és azt hiszem ezzel nagyon sokan így vannak. :( Rászoktatják az embereket egy sorozatra, amit aztán nem nézhet. Remek.

Az egész a pénzről szól, nem pedig arról, hogy mi megnézhessük. Azért kellett az Rtl-nek tavasszal hirtelen leadni egy hosszuhétvégén 4 uccso részt (amiben ráadásul az egyik összefoglaló volt, mert a következő héttől kezdve a jogok átszálltak az AXN-re. Megvette a jogokat a nézök levannak sz..va. Érdekes modon pl a UPC-n áprilisig nem volt AXN. Amikor lett plakáton hirdették a lostot, az első pár részt gyorsan lenyomták egyhéten minden nap aztán rááltak a heti 1 adásra. Pénzről van szó. Tavaly amikor az Axn-en néztem alig volt reklám. Most meg tele van. erről van szó.

De pl .Az Rtl-en azt nem értem, hogy meghírdettét a Star Wars összes részét. be voltam izgulva. (nem mintha nem láttam volna 1000x:D) aztán csak az első 2 részt adták le. Hasonló volt a Mátrix az első 2 részt leadták aztán majd 1 hónap mulva a 3-at. De biztos ez is a jogok miatt van. Meg a pénz.;)
Bocs az offért

FJORD 08-19-2007 20:42

Egyébként ma egész éjjel lost van az AXN-n, és jövőhétvégén is lost maraton lesz.

Ati 08-20-2007 10:13

Quote:

Originally Posted by FJORD (Post 118746)
Egyébként ma egész éjjel lost van az AXN-n, és jövőhétvégén is lost maraton lesz.

Jaja, rajtavan a vizes palackon. :D

FJORD 08-20-2007 14:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 118809)
Jaja, rajtavan a vizes palackon. :D

Úgy látszik már nagyon jól megy ennek a csatornának.

norbucso 08-26-2007 19:54

Mekkora volt a 3. évad és a lezárása, én tuti kinyúltam és mikor van még február.
Addig legalább lesz House meg PB és Atlantisz

Ati 08-26-2007 19:56

Quote:

Originally Posted by norbucso (Post 120715)
Addig legalább lesz House meg PB és Atlantisz

Mi az a PB?

norbucso 08-26-2007 20:00

Sorozatjunkie vagyok, ezért elnézést, de semmi baj: ez a Prison Break-et takarja. A 3. évad is jó lesz, láttam az első 17 perces előzetest.

Ati 08-26-2007 20:24

Quote:

Originally Posted by norbucso (Post 120721)
Sorozatjunkie vagyok, ezért elnézést, de semmi baj: ez a Prison Break-et takarja. A 3. évad is jó lesz, láttam az első 17 perces előzetest.

Hmm? A LOST 3. évadja már lement. A negyedik jön majd... valamikor jövőre.

norbucso 08-26-2007 20:43

A PB (Szökés) 3. évadjára gondoltam most itt.

Ati 02-04-2008 21:52

A negyedik évad eleje valahogy nem fogott meg... Remélem lesz ez még jobb is. :)

Reni 02-04-2008 21:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 156703)
A negyedik évad eleje valahogy nem fogott meg... Remélem lesz ez még jobb is. :)

Van már negyedik évad? Erről az infóról lemaradtam. Hol nézted?

Ati 02-04-2008 21:56

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 156704)
Van már negyedik évad? Erről az infóról lemaradtam. Hol nézted?

Van már, abc-n volt, de sztem már más adókon is.

Reni 02-04-2008 22:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 156705)
Van már, abc-n volt, de sztem már más adókon is.

Így jár ugye akinek a televíziója csak porfogónak van. Utána is nézek hol adják, én azért kíváncsi vagyok a folytatásra, érdekesen ért véget a harmadik sorozat.

Ati 02-04-2008 22:04

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 156707)
Így jár ugye akinek a televíziója csak porfogónak van. Utána is nézek hol adják, én azért kíváncsi vagyok a folytatásra, érdekesen ért véget a harmadik sorozat.

Ahhoz képest a negyedik eleje szerintem elég erőltetett. No de poént nem akarok azért lelőni. :) (Nem, nem azért, mert vicces. :))

Ati 02-27-2008 14:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 156708)
Ahhoz képest a negyedik eleje szerintem elég erőltetett.

Ha valakinek elvettem a kedvét, akkor most visszahozom, mert a folytatás viszont jópofa. Olyan igazi LOST-os. (HDTV felbontásban pedig még annál is istenibb... :D)

Redback 02-27-2008 19:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 161498)
Ha valakinek elvettem a kedvét, akkor most visszahozom, mert a folytatás viszont jópofa. Olyan igazi LOST-os. (HDTV felbontásban pedig még annál is istenibb... :D)

Neked van HDTV-d?

Ati 02-27-2008 19:13

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 161564)
Neked van HDTV-d?

Amennyit én tévézek, azért nekem nincs tv-m, a monitor viszont kiválóan alkalmas a tvnézésre egy tvkártyával.

dreaman68 02-27-2008 21:06

én msot kaptam kézhez az 1. 3 részt a 4. évadhoz nagyon ott van veri lazán a 3.:D

Ati 03-01-2008 22:08

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 161590)
én msot kaptam kézhez az 1. 3 részt a 4. évadhoz nagyon ott van veri lazán a 3.:D

Én megmondom őszintén, hogy kezdem elveszteni a fonalat, bár gondolom ez volt a negyedik évad koncepciója, hogy ezzel húzzák egy kicsit a nézőket... Bár a tegnapelőtti részt még nem láttam.

Mindenesetre tetszik, hogy sikerült megújulniuk kicsit, és új szereplőket teljesen természetes módon behozni, plusz a "visszaemlékezéseknél" is egy hatalmas váltás, hogy most a múlt helyett a jövő van bevagdosva. :)

Ez Eggtown rész legutolsó szavától egy kicsit ledöbbentem...

Tsobi 03-05-2008 10:08

Gyerekek .. ez a tegnapi három rész :eek:

Ámulok s bámulok.

Ati 03-05-2008 10:40

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 163150)

Ámulok s bámulok.

Három? :eek:

J.Ati 03-05-2008 10:42

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 163150)

Ámulok s bámulok.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 163168)
Három? :eek:

:eek::eek::eek:

Én egyet se láttam,de ezt most megbeszéltük:D:D

Ati 03-05-2008 10:44

De komolyan: milyen három rész? RTL-en leadtak egymás után hártom részt, vagy mi történt? :eek:

Tsobi 03-05-2008 10:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 163174)
De komolyan: milyen három rész? RTL-en leadtak egymás után hártom részt, vagy mi történt? :eek:

Igen,leadták a nemtudomhanyadik éved utolsó három részét. :)
Nemsemmi :rolleyes:

Ati 03-05-2008 11:09

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 163176)
Igen,leadták a nemtudomhanyadik éved utolsó három részét. :)
Nemsemmi :rolleyes:

Ahha. AXN-en volt azt hiszem anno olyan, hogy egész nap csak a LOST ment... :D

Na mindegy. :) A harmadik évad utolsó része nekem nem tetszett, én továbbra is amondó vagyok. :) Valahogy nem hagyott bennem olyan érzést, hogy márpedig nekem muszáj a következő évadot is megnézni, mert különben hatalmas űr keletkezik az életemben... :D

Tsobi 03-05-2008 11:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 163187)
Ahha. AXN-en volt azt hiszem anno olyan, hogy egész nap csak a LOST ment... :D

Na mindegy. :) A harmadik évad utolsó része nekem nem tetszett, én továbbra is amondó vagyok. :) Valahogy nem hagyott bennem olyan érzést, hogy márpedig nekem muszáj a következő évadot is megnézni, mert különben hatalmas űr keletkezik az életemben... :D

Nem volt olyan átütő,mint az első vége,de nekem tetszett :)
Feltéve,ha ugyanarról az évadról becélünk :)

Ati 03-05-2008 11:11

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 163188)
Nem volt olyan átütő,mint az első vége,de nekem tetszett :)
Feltéve,ha ugyanarról az évadról becélünk :)

Mi volt a vége? Ha én elmondom, hogy mi volt a harmadik vége, akkor lehet, hogy nem ugyanarról van szó, és hatalmas "poént" lövök le vele. Nem vicces, de igen lényeges befejezése volt a harmadik évnek.

Tsobi 03-05-2008 11:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 163189)
Mi volt a vége? Ha én elmondom, hogy mi volt a harmadik vége, akkor lehet, hogy nem ugyanarról van szó, és hatalmas "poént" lövök le vele. Nem vicces, de igen lényeges befejezése volt a harmadik évnek.

Az utolsó rész utolsó jelenete,mikor Jack és Kate a menekülés (?) után x idővel találkoznak a reptéren. Jack le van épülve,minden héten többször repül,hátha lezuhan és győzködi a nőt,hogy vissza kell menniük a szigetre.

Ati 03-05-2008 11:19

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 163190)
Az utolsó rész utolsó jelenete,mikor Jack és Kate a menekülés (?) után x idővel találkoznak a reptéren. Jack le van épülve,minden héten többször repül,hátha lezuhan és győzködi a nőt,hogy vissza kell menniük a szigetre.

Aha, az volt a harmadik vége.

Hát igen, engem annyira nem fogott meg ez, hogy megmenekültek. Hogy lesz ebből így folytatás? Ez olyan, mintha ott simán be lehetett volna fejezni a sorozatot.

Lehet, hogy ez valahol a készítők fejében benne is volt, hátha nem lesz folytatás, és akkor legyen kerek a történet.

Aztán egy igen ügyes húzás a negyedik évad, szóval nem kell nagyon megijedni. :D

Robin 03-05-2008 11:21

Nem tudja valaki honnan leeht leszedni a következő évadot? :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 08:57.