![]() |
szerintem +10-15 ház és nincs mit lopni tőle és tök jó. én 0 tanyás 10 kocsmás törpével mentem fel L topba, van rajtaad 3-4 kapu, lopják 200asával a tekit, de ennyi
|
Quote:
;) |
kipróbáltam a játékot:)
ellene:D messze a legkönnyebben megrogyasztható hadis a kevés kocsmás gnóm:) |
Quote:
|
fura mód tekire jobban jöttek mint rakira. pedig pénzben jobban jöttek volna ki
|
Quote:
biztos főleg gnómok loptak ;) |
Quote:
valamint,hogy találtál néhány oan orit, aki nem bírta pótolni a veszteségeit, még nem jelenti azt,hogy ez általánosságokban igaz... pl ha véletlen valaki több 1000 körig írt 199 hekin tekit, több 10k varit tud pótolni, csak bolha csípés a tolizásod... olyan országok, akik egyből elindulnak tartalékok nélkül, nem nevezhetőek komoly hadis országoknak több okból sem... nincs pénzük építkezni nincs pénzük 4 köröként etetni nincs pénzük egységeket befokozni a legyújtott házak helyére nincs pénzük pótolni az elhulott egységeket vagy csak rövid ideig... a " komoly hadis ország " fogalmát ne keverjük ezzel össze. |
tudom milyen egy komoly hadis ország:)
ha te azt állítod hogy a gnóm strapabíróbb, nos, lelked rajta:) az én véleményem akkor is az hogy egy kevés kocsmás gnóm, igenis hamar megroggyan. sokkal hamarabb mint egy óriás, és sokkal költségesebb egy háborúban életben tartani. olyan hsz-t nem találsz tőlem ahol azt állítom hogy a gnóm nem jó hadis:) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
- az egyik az, hogy gnóm csak gnómtól lophat és nem tudom gnóm-e a bizonyos ori - a másik meg az, hogy ha gnómtól loptak tekit az elég érdekes, mert egy gnómnak legyen fenn a könyvtárkulcs...;) |
Már máshol is írtam, hogy én kétszer végigmentem minden szinten MF gnómmal 1 kocsmával. Emiatt komoly problémám sohasem volt. Szóval nem olyan rossz az a kevés kocsmás gnóm.
1A-ban plusz előnye a gnómnak, hogy kláncsatában a legnagyobbat üt 1 barakkja. |
Quote:
jah elírtam azt hittem azt írja rakira jobban mentek mint tekire, ahogy még 1x elolvastam teljesen mást írt :p |
Quote:
szeretem a ködösítést... :p hol írtam hogy strapabíróbb ?? végig a támadó erőről, és varázsló erőről volt szó az írásaimban... legalább olvassuk el mit ír a másik... ha az lett volna a kérdés , melyik strapabíróbb, nyilván az óriás de minek lenne ien kérdés, kb annyit tenne, mint pl: " kitől lehet jobban tekit lopni gnómtól vagy orktól ? ... " kb... :D :D |
Quote:
szerintem ezek könyebben " megrogyaszthatók " ... - a minimális vagyonnal , tartalék nélkül rendelkező akármien ország - a kevés kocsmás ork :D - oz oan országok, akik napi 1-2 x lépnek be... - stb. |
Quote:
vonatkoztass el egyszer attol, hogy neked marha sok penzed van mindig :) |
Quote:
olyan elf, ami napi 2 belépős, nem éheztetős, beveri mészárra még egy kiélezett 2 körös óriás is... ha gyorsban vagy, és kapsz 7-8 sereget a következő belépésedig mészára, nincs pénzed, meg is rogytál. az óriás dettó, csak nem kell hozzá annyira élezett másik óriás, pláne hogy a morálja tuti nem lesz 85 nél nagyobb, az említett feltételek melett, amit írtál... ;) egyes csoportokban 2-3 pusztítás már anyagi csőd, amit pénz nélkül nem tudsz vissza építeni... gondolom abban egyetérünk, hoyg nincs beverhetetlen ori... ameliyket 1x beverted, azt utána bevered még annyisor, ahányszor bírod, amíg nem jön a gazdája, gondolom ez is igaz... ha nincs pénze , akkor már ha későn jön hiába jön. és a gnóm ori, aminek mutattam az éplistáját abszolút nem gazdag a csoportban (relatív nem gazdag :p) ... 480 millióba került 199 hekiről eljutni 600 ra, a mutatott éplistával, tolizással ( vari gyilok lopások stb...), és iszonyat drága nyersi árak melett, mindösszesen 50 kör alatt kb... |
Quote:
ezek szerint sok dologban egyet értesz, és ez nem semmi... Remy egyet ért ezen kívül sok mindennel... nahát... tényleg megtisztelve érzem magam , nagyon ... thx ( a félreértehőség elkerülése képpen ez nem irónia, komolyan gondolom) :cool: |
Quote:
ork: 52*1.3*1.45=98,02 gnóm: 60*1.55= 93. csak a pontosság kedvéért melyik üt nagyobbat de ha orias vs gnómra mondtad, akkor félreértettem, bocsánat |
Quote:
Quote:
Najo, kotozkodest befejeztem :) |
Quote:
Grabi az milyen ork amivel te számoltál? sima ork harcos pölö? a gnóm is sima gnom keresk pölö? :) vagy ork tábornok és gnom tudos vagy ork tudos? :confused: |
Quote:
lehet, hogy valakinek ez is kevés. |
Quote:
|
Quote:
amúgy meg vicceltem;) |
Quote:
|
Quote:
Kinacsi lennék mondjuk mikor ugrasz ki a 3 ban vagy akár egy 4 es csopiban is állndóan az oriasoddal.Marha kevés célpont van és szinte tuti hogy kronikából kísérnek. 100 on tartani sokkal egyszerűbb gnommal... Masreszt sokszor voltam gnommal de sose loptak ki a szemem. |
Szerintem a többség tudja és így is gondolja amit most leírok:
a gnom, az óriás és az ork jó hadis fajok, játszhatóak, az óriás jó mert érzékenyebb, a gnom érzékenyebb, sérülékenyebb, az ork meg a legérzékenyebb.. A-ban naon jó az ork mivel ott kiküszöbölhető a tolikkal és varikkal okozott sérülések, a gnom szintén. A-t kivéve viszont már kevésbé megoldhato, így ott időigényesebbek mint az óriás. De szövetségben mind jól működik...( ha ért hozzá az illető). |
Quote:
kláncsatáról volt szó, ergó a tábornok mindegy, ráadásul a számolásban benne is volt, hogy 1.55 és 1.45-ös szorzó... tehát tudós;):D |
Quote:
|
Lehet igazad van de en azt tapasztaltam hogy ha max hekin lépsz mindehol a topban vagy ahol meg a zöme szabizik is es alig van celpont üthető távon belül...
|
Quote:
|
Hello!
Valaki tudna nekem írni egy hadis gnóm éplistát %-osan? Fontos lenne. Köszi (bocs ha off, nem akartam új topicot nyitni) |
Quote:
|
Bocs, nem olvastam végig a topicot.
És hadis gnómnhoz melyik a legjobb személyiség? Harcos vagy tudós? |
Quote:
|
Quote:
|
Én meg alapbol azt nem értem hogy minek kell kérni éplistát.
Ne mar más irja le hogy ki hogyan állítsd az országodat. |
Quote:
nem értem miért gond, ha egy tapasztaltabb játékostól segitséget kérnek |
De saját maga is rájönne hogy mi jo és mi nem. Lehet egy éplistával többet ártasz mint használsz.
Leirod hogy legyne 60% barakkod es jo hadis ori leszel. Kezdo megcsinalja majd üt 1-2 t es egyszer csak lelopjak es tönkrevarizzák. Előjön az hogy igaz jatszani nem tudok de tapasztalt jatekosoktol kapott éplistám van. |
Quote:
Ha te adsz neki egy éplistát akkor arra épül pontosan... és az nem jó... MErt olyan mintha te játszanál ő meg egy robot lenne.. Az a jó tanár aki elmondja mi hogy van... de hagy némi teret kibontakozni az ujoncnak hadd kapjon rá magától a dolgok ízére.. MErt sztem ebbe a játékban nincs jól bevált éplista .. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:00. |