![]() |
Quote:
a jelenlegi helyzet kb az, hogy beállt 1 fix értékre a tekiár. kb megvan az egyensúly a csopiban levő és termelt javak és a pénzmennyiség között (uff, remélem nem beszélek túl nagy zőccségeket). már írtam asszem többször is, hogy a drágakő árának növelése előtt teljesen normális árak voltak. az 5. szintek közül talán itt volt a legolcsóbb a kati. azért kíváncsi lennék az akkori helyzetre is, hogy mennyi volt az 1 orira eső pénzmennyiség. szerintem az 5 millát sem haladta meg... |
Quote:
Meg amugyse tudom ki a lassuban:) De mondom sok 2k árú dárgaköves szint van és nem mindnehol van ekkora árfolyam:)Ugyhogy nem eleht arra fogni.... És a helyzet nem is fog javulni mivel nincsennek se nagy hekisek se nem éri meg katit termleni... Ja és pl a fa,agyag,kő ,fém egyálltalán nem alkalmazkodik a többi árhoz :) Kaja,fegyo az igen....+a drágakő is talán...De azt nem éri meg naon termleni... Katonát nem éri meg piacra termleni kész ez van.... És leirtam már 1x,hogy miért nincsennek olyan orik akik egyhelyben állnak stb stb és a felesleges katit piacra lökik.... |
Ati, olyan statisztikat lehet kerni 5/Q-ra vonatkozoan, hogy mennyi ott az 1 fore eso dragakotermeles? :)
|
Quote:
Ugyhogy nem igazán lehet oka a drágakő:D Meg ha nagy lenne az árusítás ott akkor az ára is csökkene:)(szvsz) |
Eleg egyszer tonkretenni egy csoport piacat, aztan helyrehozni igen nehez :)
Lassuban pedig lassabban mukodik a piaci automatizmus. De a kerdes tenyleg az, hogy akkor emelkedtek e meg az arak, amikor a dragako ara megemelkedett? :) |
Quote:
Ha baj van az orimmal simán felhuzok 100házat és kész:)Meg volt 40k is már a teki ára....és akkor még olcsobb volt a kaja is .... |
Quote:
|
Quote:
Mert akkor van azért vagy 2800drágaköbánya a csopiban.... |
Harcosok, ezt a 4-et megszorzod 7-el (koronkenti termeles), 8-al (korok szama naponta), a csoportletszammal es a dragako araval :)
(A legrosszabb eseteket vettuk ugye; amikor nincsen torpe es nincsen banyaszati tekercs) S a vegeredmenykent megtudod, hogy mennyi penz kerul naponta a csoportba :) |
Quote:
+még 800bánya szabin ül(mondjuk) és még ekkor jön az,hogy nem is biztos,hogy mindet eladják.... hallkan megjegyzem az a legrosszabb eset ha elfeknek van bányája:D Most ezek a számok csak így tippek de 100%,hogy nem 2800bányányi kavicsot adnak el:) |
Átlagban ha ugy számoljuk ahogy te mondtad 1ember körönként 56402arannyal lesz gazdagabb átlagban:)napi 451223
Ami szerintem nem olyan drasztikus(szerintem) Az a baj nem tudunk viszonyítani,hogy sok vagy kevés -e ez:(a többi csopihoz képest... ja és kb 330milla kerül be a csopiba 8kör alatt...és kb 40milla 1kör alatt...Amit mondjuk 5226bank hozna egy másik csopiba:) |
Quote:
egyébként ennyi bánya nem kellene már elég legyen ahhoz, hogy elinduljon lefele a drágakavics ára? :o a hv-ben orinként 3 drágakőbánya van, nagyon sokan még be sem lépnek, mégis megmoccan az ár... (ha nem is nagyon, de 1 picire igen) igaz, hogy nagyjából törpök termelik a drágakövet, de így is 100-nál kevesebben játszanak. ha jól értettem az drágakő árának növelésekor, nem számít a csoportlétszám az ár számításakor. ha igen, akkor nagyon kis mértékben. |
valo igaz, lemenne, ha mindenki eladna :)
de szerintem ez eleg sok igy is :) bar fogalmam sincs :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:13. |