![]() |
jah és még mondanék valamit így a végére:
Ha most netán kitíltanál vagy törölnél ha megnézed az elöző írást, akkor menekülsz az igazság elöl, és bebizonyítod, hogy igazam van Az emberek többsége legtöbbször az igazság elöl menekülnek ahogy tudnak! De ha úgy érzed, hogy nincs igazam, akkor most valószínű írni fogsz egy véleményt az én véleményemről! És kijavítasz, hogy te mit gondolsz máshogy mint ahogy én leírtam:) De ha egyet értesz velem, akkor örülnék neki, ha nem tíltanál le most vagy törölnél, hanem leírnád, hogy igen belátom így van elnézést sorry stb... megprobálok megváltozni vagy valami ilyesmi és onnantól kezdve szerintem a témát le is lehetne zárni, mert akkor senki sem piszkálna több mint valószínű ha elolvassák az írást:) |
Quote:
|
Quote:
Amiket eddig felsoroltál mint kitiltási okok, azok kitiltást vonnak maguk után a belső fórumon is, nem értem miért meglepő, hogy itt is... Egyszer egy hónapra lettél bannolva, mert nyitottál egy topicot, ahol Reni és Szecsa áthelyezését akartad megvitatni, holott pontosan tudod, hogy az áthelyezések nem képezik vitaalap tárgyát. A másik vonalhoz szólva: Cassandra te részeges vagy?:eek: Vagy finánc? Vagy mi van most??? |
Segíííííítség! Bántanak!
|
Quote:
Nem én voltam, Remy volt:) |
Quote:
|
Quote:
Hopsz, itt a lényeg. Akkor viszont kijeza Lik-lak? És megjegyzem csendben, lagennal szemben a legkevésbé sem voltál most udvarias:) |
Quote:
|
Quote:
meg az idegesített akkor utána, hogy láttam hogy rá 1-2 órára más is írt és utána már folyamatosan írtak és egyik sem lett bannolva:) nah de félre értés ne essék, én most csak példákat írtam le. és nem is akarok panaszkodni egyik kitíltásomra se! Nem vagyok valami haragot tartó tipusú ember és nyugodtabb vagyok az átlagnál szerintem! Hisz te is láttad, hogy pl Jobbra át ori mennyire rám állt, hogy idegeljen, és nagyon nagyon sokáig nem reagáltam rá, sőt még ingereltem is néha hogy csinálja csak nem ér el vele semmit sem, de egyszer megszakadt a cérna bennem már, és akkor vették el az írásjogomat két oriról is, pedig a másodikkal már semmi csúnyát vagy sértőt nem írtam csak a témával kapcsolatosan beszéltem, de mind1. Annyi a lényeg az egésznek, hogy nem rögtön tíltani vagy törölni kéne az embereket, hanem értelmesen megbeszélni és viselkedni a többi emberhez. De ha véletlenül Homo Debilis az egyik ember itt, akkor picit Homo Debilisként kell vele bánni, de akkor sem rögötn tíltani kéne, és azt se tudja mondani, hogy "a "vagy "b" |
Quote:
Mondták, de a hangok meg viszont de meg azt mondták, hogy árulkodjak nyugodtan, mert jóóóóó:) |
Quote:
én nem fogok kötekedni, én csak sajnálom, hogy ezt nem lehet megbeszélni normálisan:( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Lagen: Nőjj fel!!! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati először is:
Én nem vártam el, hogy válaszolj. De azt sem, hogy szó nélkül töröld a topic-om. Olyan dologban nyitottam, amit nagyon sok ember tud, és ki is haszálja.(vagyis egy hódítón bellüli hibára hívtam fel a figyelmet...) Törölted. ok. Ne tudják meg még többen. De azért ezek után még levelet is írtam, mely pontosan tartalmazta a problémát, és annak megértését, hogy miért törölted. DE MIÉRT szó nélkül. Hisz akár még most is nyithatok egy topic-ot, ugyanígy, vagy beírhatom akárhova a fórumon. Ha legalább anyi lett volna hogy azt mondod, hogy légyszi ne terjeszd, vagy valamiféle magyarázatot adsz, akkor semmi bajom nem lenne... És ez volt az összes bajom. Én legalább már 5X olvastam a fórumot, és saját magamtól jöttem rá a dolgokra. EZT a részt nem is birizgálom. De miért Ati MIÉRT??? :D |
Quote:
Tudom, megint bunkó vagyok, hogy azt feltételezem, hogy az emberek amikor kijelentik, hogy "Elolvastam, megértettem, tudomásul veszem és magamra vonatkozóan kötelező érvényűnek tekintem a Queosia / Hodito forum szabályait.", akkor ténylegesen el is olvasták... Úgyhogy az egyszerűség kedvéért idézem (tudom, megint micsoda bunkóság) a fórumszabályok vonatkozó részét: "Ha úgy véled, hogy a játékban hibát találtál, akkor első körben olvasd el a vonatkozó súgókat, majd ezután olvasd el azokat mégegyszer. Ha még mindig úgy gondolod, akkor a játék ügyfélszolgálati címére írj e-mailt." Bocs, ha vagyok olyan bunkó, hogy elvárom, hogy betartsd a fórumszabályokat, ha már egyszer azok betartását vállaltad... |
De Ati MIÉRT??? :D:D:D ;)
Vagyis te elvárod mindenkitől, hogy elolvassa azt a hosszúúú száraz szöveget valami szabályokról??? (túlontúl optimista vagy... :P ) Egyébként meg akkor már légyszives szúrjál le, hogy bammeg fórumszabályok vagy valami... |
Quote:
|
És mire van az ügyvéd??? :D
Egyébként nem lenne jogom. Most sem reklamálok. Megjegyeztem valamit... Meg a fórumok mind hasonlóak, és általában az alap etikát követik. Most spec az, hogy EGYÁLTALÁN NEM lehet semilyen hibaészrevételt ide beírni az nem általános. (de nem is olvastam ilyet...) |
Quote:
Arról nem tehetek, hogy nem olvastad el a szabályokat. Azt mondtad, hogy megtetted, innentől elvárható, hogy betartsd azokat. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Döntsd el, hogy elolvastad-e vagy sem, és utána tarts ki a döntésed mellett, jó? :p
|
És akkor nem menjen fel az emberben a pumpa. Hát szép...
Amikor meg sem halgatják az ember. Te meg Ati tedd amit jónak látsz, hiszen Önkényúr vagy saját birodalmadban. Bocsi, hogy valaha is megpróbáltam beszélni veled, látom csak a jópofizást halgatod meg... |
Quote:
|
Quote:
|
Csak mert korábban még azt írtad, hogy túlzottan optimista elvárás az, hogy az emberek végigolvassák amit aláírnak.
De ha elolvastad, akkor heppi end, boruljon mindenki egymás nyakába, szóljanak a fanfárok, virágeső, könnycseppek, stáblista. |
?
Quote:
|
Quote:
Szerencsére vagyok olyan kiváltságos helyzetben, hogy eldönthetem, hogy kivel akarok foglalkozni, és kivel nem. :) |
Quote:
|
Quote:
|
szerintem szervezzünk forradalmat! :D
Ati MONDJON LE!! (ha meg nem akkor zárjuk be valami spájzba ahol nincs net) Engem kinevezünk(/zem magam) Adminnak. és akkor minden csuda jó lesz! :rolleyes: :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:04. |