Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Moderálás vagy mi a szösz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1037)

lll 11-14-2006 22:14

jah és még mondanék valamit így a végére:

Ha most netán kitíltanál vagy törölnél ha megnézed az elöző írást, akkor menekülsz az igazság elöl, és bebizonyítod, hogy igazam van

Az emberek többsége legtöbbször az igazság elöl menekülnek ahogy tudnak!

De ha úgy érzed, hogy nincs igazam, akkor most valószínű írni fogsz egy véleményt az én véleményemről! És kijavítasz, hogy te mit gondolsz máshogy mint ahogy én leírtam:)

De ha egyet értesz velem, akkor örülnék neki, ha nem tíltanál le most vagy törölnél, hanem leírnád, hogy igen belátom így van elnézést sorry stb... megprobálok megváltozni vagy valami ilyesmi
és onnantól kezdve szerintem a témát le is lehetne zárni, mert akkor senki sem piszkálna több mint valószínű ha elolvassák az írást:)

Cassandra 11-14-2006 22:16

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 43291)
Szerintem tul sokat ittal ;)

Na ez nem igaz, tiltakozom!:D

Synkel 11-14-2006 22:19

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 43292)
jah és még mondanék valamit így a végére:

Ha most netán kitíltanál vagy törölnél ha megnézed az elöző írást, akkor menekülsz az igazság elöl, és bebizonyítod, hogy igazam van

Az emberek többsége legtöbbször az igazság elöl menekülnek ahogy tudnak!

De ha úgy érzed, hogy nincs igazam, akkor most valószínű írni fogsz egy véleményt az én véleményemről! És kijavítasz, hogy te mit gondolsz máshogy mint ahogy én leírtam:)

De ha egyet értesz velem, akkor örülnék neki, ha nem tíltanál le most vagy törölnél, hanem leírnád, hogy igen belátom így van elnézést sorry stb... megprobálok megváltozni vagy valami ilyesmi
és onnantól kezdve szerintem a témát le is lehetne zárni, mert akkor senki sem piszkálna több mint valószínű ha elolvassák az írást:)

Amiket eddig felsoroltál mint kitiltási okok, azok kitiltást vonnak maguk után a belső fórumon is, nem értem miért meglepő, hogy itt is... Egyszer egy hónapra lettél bannolva, mert nyitottál egy topicot, ahol Reni és Szecsa áthelyezését akartad megvitatni, holott pontosan tudod, hogy az áthelyezések nem képezik vitaalap tárgyát.

A másik vonalhoz szólva: Cassandra te részeges vagy?:eek:
Vagy finánc? Vagy mi van most???

Cassandra 11-14-2006 22:21

Segíííííítség! Bántanak!

Synkel 11-14-2006 22:23

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 43295)
Segíííííítség! Bántanak!

Nem én voltam, Remy volt:)

Ati 11-14-2006 22:23

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 43292)

Hmm? Miért írnék? Vannak emberek, akiknek a véleménye a legkevésbé sem érdekel. :)

Synkel 11-14-2006 22:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 43297)
Hmm? Miért írnék? Vannak emberek, akiknek a véleménye a legkevésbé sem érdekel. :)

Hopsz, itt a lényeg. Akkor viszont kijeza Lik-lak?
És megjegyzem csendben, lagennal szemben a legkevésbé sem voltál most udvarias:)

Cassandra 11-14-2006 22:27

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 43296)
Nem én voltam, Remy volt:)

Synk, nem mondták még, hogy árúlkodni nem szép dolog?:)

lll 11-14-2006 22:29

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 43294)
Amiket eddig felsoroltál mint kitiltási okok, azok kitiltást vonnak maguk után a belső fórumon is, nem értem miért meglepő, hogy itt is... Egyszer egy hónapra lettél bannolva, mert nyitottál egy topicot, ahol Reni és Szecsa áthelyezését akartad megvitatni, holott pontosan tudod, hogy az áthelyezések nem képezik vitaalap tárgyát.

A másik vonalhoz szólva: Cassandra te részeges vagy?:eek:
Vagy finánc? Vagy mi van most???

az első hsz-ben leírt első kitíltást nem tartom nagyon nagy oknak hogy kitíltott, mert ha egyszer lezártként tekintette a topikot, akkor zárja is le rendesen
meg az idegesített akkor utána, hogy láttam hogy rá 1-2 órára más is írt és utána már folyamatosan írtak és egyik sem lett bannolva:)

nah de félre értés ne essék, én most csak példákat írtam le. és nem is akarok panaszkodni egyik kitíltásomra se!
Nem vagyok valami haragot tartó tipusú ember és nyugodtabb vagyok az átlagnál szerintem! Hisz te is láttad, hogy pl Jobbra át ori mennyire rám állt, hogy idegeljen, és nagyon nagyon sokáig nem reagáltam rá, sőt még ingereltem is néha hogy csinálja csak nem ér el vele semmit sem, de egyszer megszakadt a cérna bennem már, és akkor vették el az írásjogomat két oriról is, pedig a másodikkal már semmi csúnyát vagy sértőt nem írtam csak a témával kapcsolatosan beszéltem, de mind1.
Annyi a lényeg az egésznek, hogy nem rögtön tíltani vagy törölni kéne az embereket, hanem értelmesen megbeszélni és viselkedni a többi emberhez. De ha véletlenül Homo Debilis az egyik ember itt, akkor picit Homo Debilisként kell vele bánni, de akkor sem rögötn tíltani kéne, és azt se tudja mondani, hogy "a "vagy "b"

Synkel 11-14-2006 22:31

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 43300)
Synk, nem mondták még, hogy árúlkodni nem szép dolog?:)

Mondták, de a hangok meg viszont de meg azt mondták, hogy árulkodjak nyugodtan, mert jóóóóó:)

lll 11-14-2006 22:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 43297)

OKs én ezt teljesen megértem, hogy nem érdekel, hogy mi a véleményem:)
én nem fogok kötekedni, én csak sajnálom, hogy ezt nem lehet megbeszélni normálisan:(

Cassandra 11-14-2006 22:38

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 43303)
Mondták, de a hangok meg viszont de meg azt mondták, hogy árulkodjak nyugodtan, mert jóóóóó:)

Hmmm... ez szép kis magyar mondatka lett:D

Ati 11-14-2006 22:39

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 43304)
OKs én ezt teljesen megértem, hogy nem érdekel, hogy mi a véleményem:)
én nem fogok kötekedni, én csak sajnálom, hogy ezt nem lehet megbeszélni normálisan:(

Szerintem nem rajtam múlik, nekem ha valakivel bajom van, akkor az illető tud róla. Én nem kétszínűsködöm, hogy vágom itt a jópofit, máshol meg mindennek elmondom az illetőt. Kiről is van szó? Jah, esetleg rólad? :D

director 11-14-2006 23:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 43307)
Szerintem nem rajtam múlik, nekem ha valakivel bajom van, akkor az illető tud róla. Én nem kétszínűsködöm, hogy vágom itt a jópofit, máshol meg mindennek elmondom az illetőt. Kiről is van szó? Jah, esetleg rólad? :D

érdekes! visszatértünk a bunkósághoz, vagy ez még mindig az udvarias korszak? :D

Killer 11-14-2006 23:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 43307)

de azért lehetne hányós szmájli??:D:D

Gyula 11-15-2006 00:04

Lagen: Nőjj fel!!! :)

Ati 11-15-2006 09:14

Quote:

Originally Posted by director (Post 43319)
érdekes! visszatértünk a bunkósághoz, vagy ez még mindig az udvarias korszak? :D

Ez még mindig az udvarias. :)

laci 11-15-2006 11:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 43354)
Ez még mindig az udvarias. :)

Akkor nem akarom megtudni, mit írtál volna Lagennek a "nem udvarias" stílusodban :D

Nekrolord 11-15-2006 11:15

Ati először is:
Én nem vártam el, hogy válaszolj. De azt sem, hogy szó nélkül töröld a topic-om. Olyan dologban nyitottam, amit nagyon sok ember tud, és ki is haszálja.(vagyis egy hódítón bellüli hibára hívtam fel a figyelmet...)
Törölted. ok. Ne tudják meg még többen. De azért ezek után még levelet is írtam, mely pontosan tartalmazta a problémát, és annak megértését, hogy miért törölted. DE MIÉRT szó nélkül. Hisz akár még most is nyithatok egy topic-ot, ugyanígy, vagy beírhatom akárhova a fórumon. Ha legalább anyi lett volna hogy azt mondod, hogy légyszi ne terjeszd, vagy valamiféle magyarázatot adsz, akkor semmi bajom nem lenne...
És ez volt az összes bajom. Én legalább már 5X olvastam a fórumot, és saját magamtól jöttem rá a dolgokra. EZT a részt nem is birizgálom. De miért Ati MIÉRT??? :D

Ati 11-15-2006 11:32

Quote:

Originally Posted by Nekrolord (Post 43385)
Ati először is:
Én nem vártam el, hogy válaszolj. De azt sem, hogy szó nélkül töröld a topic-om. Olyan dologban nyitottam, amit nagyon sok ember tud, és ki is haszálja.(vagyis egy hódítón bellüli hibára hívtam fel a figyelmet...)
Törölted. ok. Ne tudják meg még többen. De azért ezek után még levelet is írtam, mely pontosan tartalmazta a problémát, és annak megértését, hogy miért törölted. DE MIÉRT szó nélkül. Hisz akár még most is nyithatok egy topic-ot, ugyanígy, vagy beírhatom akárhova a fórumon. Ha legalább anyi lett volna hogy azt mondod, hogy légyszi ne terjeszd, vagy valamiféle magyarázatot adsz, akkor semmi bajom nem lenne...
És ez volt az összes bajom. Én legalább már 5X olvastam a fórumot, és saját magamtól jöttem rá a dolgokra. EZT a részt nem is birizgálom. De miért Ati MIÉRT??? :D

Igazából nem tudom, hogy miről van szó, de a leírtak alapján a miértre azonnal tudok válaszolni: azért, mert elfogadtad a fórumszabályokat, ahol világosan le van írva, hogy hiba esetén a support@hodito.hu címre kell írni, és nem a fórumra.

Tudom, megint bunkó vagyok, hogy azt feltételezem, hogy az emberek amikor kijelentik, hogy "Elolvastam, megértettem, tudomásul veszem és magamra vonatkozóan kötelező érvényűnek tekintem a Queosia / Hodito forum szabályait.", akkor ténylegesen el is olvasták... Úgyhogy az egyszerűség kedvéért idézem (tudom, megint micsoda bunkóság) a fórumszabályok vonatkozó részét: "Ha úgy véled, hogy a játékban hibát találtál, akkor első körben olvasd el a vonatkozó súgókat, majd ezután olvasd el azokat mégegyszer. Ha még mindig úgy gondolod, akkor a játék ügyfélszolgálati címére írj e-mailt."

Bocs, ha vagyok olyan bunkó, hogy elvárom, hogy betartsd a fórumszabályokat, ha már egyszer azok betartását vállaltad...

Nekrolord 11-15-2006 14:11

De Ati MIÉRT??? :D:D:D ;)
Vagyis te elvárod mindenkitől, hogy elolvassa azt a hosszúúú száraz szöveget valami szabályokról??? (túlontúl optimista vagy... :P )
Egyébként meg akkor már légyszives szúrjál le, hogy bammeg fórumszabályok vagy valami...

laci 11-15-2006 14:14

Quote:

Originally Posted by Nekrolord (Post 43417)
De Ati MIÉRT??? :D:D:D ;)
Vagyis te elvárod mindenkitől, hogy elolvassa azt a hosszúúú száraz szöveget valami szabályokról??? (túlontúl optimista vagy... :P )
Egyébként meg akkor már légyszives szúrjál le, hogy bammeg fórumszabályok vagy valami...

Kíváncsi vagyok, hogy ha pl. autót, vagy lakást vásárolsz, akkor sem olvasod végig a "hosszú száraz szöveget", csak aláírod? És ha igen, utána gondolod hogy jogod lenne reklamálni?

Nekrolord 11-15-2006 14:25

És mire van az ügyvéd??? :D
Egyébként nem lenne jogom. Most sem reklamálok. Megjegyeztem valamit...
Meg a fórumok mind hasonlóak, és általában az alap etikát követik. Most spec az, hogy EGYÁLTALÁN NEM lehet semilyen hibaészrevételt ide beírni az nem általános. (de nem is olvastam ilyet...)

Ati 11-15-2006 14:27

Quote:

Originally Posted by Nekrolord (Post 43422)
Meg a fórumok mind hasonlóak, és általában az alap etikát követik. Most spec az, hogy EGYÁLTALÁN NEM lehet semilyen hibaészrevételt ide beírni az nem általános. (de nem is olvastam ilyet...)

Erre most inkább nem mondok semmi érdemit.

Arról nem tehetek, hogy nem olvastad el a szabályokat. Azt mondtad, hogy megtetted, innentől elvárható, hogy betartsd azokat.

laci 11-15-2006 14:30

Quote:

Originally Posted by Nekrolord (Post 43422)
És mire van az ügyvéd??? :D
Egyébként nem lenne jogom. Most sem reklamálok. Megjegyeztem valamit...

Ha aláírsz valamit, akkor azért teszed, mert elfogadod. Ha elfogadod és aláírod, utána ne mondd, hogy nem értesz vele egyet, mert senki nem fog neked igazad adni. Amennyiben persze saját akaratodból, felelősséged teljes tudatában, szellemi képességeid teljes birtokában (meg ilyenek...) írod alá :D

Nekrolord 11-15-2006 14:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 43423)
Erre most inkább nem mondok semmi érdemit.

Arról nem tehetek, hogy nem olvastad el a szabályokat. Azt mondtad, hogy megtetted, innentől elvárható, hogy betartsd azokat.

Ácsi! Én HOL mondtam ezt? Elolvastam őket. ÉS várom, hogy megmutasd azt a részt, ami TILTJA hogy hibával kapcsolatos topic-ot nyissak. Mert evvel az erővel a topic-ok 60%-át kapásból dobhatnád ki a kukába...

Quote:

Originally Posted by laci (Post 43424)
Ha aláírsz valamit, akkor azért teszed, mert elfogadod. Ha elfogadod és aláírod, utána ne mondd, hogy nem értesz vele egyet, mert senki nem fog neked igazad adni. Amennyiben persze saját akaratodból, felelősséged teljes tudatában, szellemi képességeid teljes birtokában (meg ilyenek...) írod alá :D

Ez megint MI? Mondtam én valaha ilyet? Hogy nem értek egyet a fórumszabályokkal?

Ati 11-15-2006 14:39

Quote:

Originally Posted by Nekrolord (Post 43425)
Ácsi! Én HOL mondtam ezt? Elolvastam őket. ÉS várom, hogy megmutasd azt a részt, ami TILTJA hogy hibával kapcsolatos topic-ot nyissak. Mert evvel az erővel a topic-ok 60%-át kapásból dobhatnád ki a kukába...

Már bemásoltam. Oké, tudom, azt se olvastad el. Azt hiszem innentől kár bármivel is foglalkozni, ha nincs jobb dolgod, akkor ezennel töröllek innen is, és Hódból is, oké?

laci 11-15-2006 14:41

Döntsd el, hogy elolvastad-e vagy sem, és utána tarts ki a döntésed mellett, jó? :p

Nekrolord 11-15-2006 14:43

És akkor nem menjen fel az emberben a pumpa. Hát szép...
Amikor meg sem halgatják az ember.

Te meg Ati tedd amit jónak látsz, hiszen Önkényúr vagy saját birodalmadban.

Bocsi, hogy valaha is megpróbáltam beszélni veled, látom csak a jópofizást halgatod meg...

Ati 11-15-2006 14:45

Quote:

Originally Posted by Nekrolord (Post 43428)
És akkor nem menjen fel az emberben a pumpa. Hát szép...
Amikor meg sem halgatják az ember.

Te meg Ati tedd amit jónak látsz, hiszen Önkényúr vagy saját birodalmadban.

Bocsi, hogy valaha is megpróbáltam beszélni veled, látom csak a jópofizást halgatod meg...

Igazán bocs, hogy elvárom, hogy ha vállaltál valamit, azt betartsd. Én már csak ilyen bunkó vagyok. :)

Nekrolord 11-15-2006 14:46

Quote:

Originally Posted by laci (Post 43427)
Döntsd el, hogy elolvastad-e vagy sem, és utána tarts ki a döntésed mellett, jó? :p

Nem eldöntés kérdése. Elolvastam. :p

laci 11-15-2006 16:08

Csak mert korábban még azt írtad, hogy túlzottan optimista elvárás az, hogy az emberek végigolvassák amit aláírnak.
De ha elolvastad, akkor heppi end, boruljon mindenki egymás nyakába, szóljanak a fanfárok, virágeső, könnycseppek, stáblista.

Lik-lak 11-15-2006 16:44

?

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 43426)
...akkor ezennel töröllek innen is, és Hódból is, oké?

...öööö... :rolleyes:

Ati 11-15-2006 16:45

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 43447)
...öööö... :rolleyes:

Megtörtént. Mi a kérdés? :)

Szerencsére vagyok olyan kiváltságos helyzetben, hogy eldönthetem, hogy kivel akarok foglalkozni, és kivel nem. :)

Lik-lak 11-15-2006 16:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 43449)
Megtörtént. Mi a kérdés? :)

Szerencsére vagyok olyan kiváltságos helyzetben, hogy eldönthetem, hogy kivel akarok foglalkozni, és kivel nem. :)

Persze, én ezt aláírom. Csak tudod egy olyan helyzetben, amikor gyakorlatilag 3 mp alatt mindkét helyre újraregisztrálhatja valaki magát minden további nélkül, az ilyen kitiltásosdik véleményem szerint maximum az idegek borzolására jók. Erős túlzás lesz, megintcsak nemjó példa, de gondolom hallottál már a 'Denial of Service"-ről. Nem félsz tőle, hogy egyszer valaki (valakik) magára veszi?

Ati 11-15-2006 17:00

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 43452)
Persze, én ezt aláírom. Csak tudod egy olyan helyzetben, amikor gyakorlatilag 3 mp alatt mindkét helyre újraregisztrálhatja valaki magát minden további nélkül, az ilyen kitiltásosdik véleményem szerint maximum az idegek borzolására jók. Erős túlzás lesz, megintcsak nemjó példa, de gondolom hallottál már a 'Denial of Service"-ről. Nem félsz tőle, hogy egyszer valaki (valakik) magára veszi?

Arra gondolsz, hogy valaki, aki a játékszabályokat megszegte, törvénysértésre is képes lehet? Természetesen rendszeresen kapunk ilyen jellegű fenyegetéseket, ezeket mindet elmentjük, hogy ha bármelyik komolyra fordulna, akkor biozonyítékként a hatóságok rendelkezésére bocsáthassuk őket. Ilyenkor persze ciki esetleg, ha nem az adott illető volt, aki fegyenegett vele, dehát mindenki gondolkodjon, mielőtt nekiáll törvényszegéssel fenyegetni. Akkor már nemcsak egy online játék szabályait szegi meg, hanem egy ország törvényeit, amire nem kitiltás, hanem börtönbüntetés a válasz.

wand 11-15-2006 17:08

szerintem szervezzünk forradalmat! :D
Ati MONDJON LE!! (ha meg nem akkor zárjuk be valami spájzba ahol nincs net)

Engem kinevezünk(/zem magam) Adminnak. és akkor minden csuda jó lesz! :rolleyes: :rolleyes:

Lik-lak 11-15-2006 17:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 43455)
Arra gondolsz, hogy valaki, aki a játékszabályokat megszegte...

Nem, nem erre gondolok. Szabályszegés nélkül is fordult már elő törlés ezen a fórumon, magában a játékban. Pl. nemis olyan rég.

Ati 11-15-2006 17:09

Quote:

Originally Posted by wand (Post 43456)
szerintem szervezzünk forradalmat! :D
Ati MONDJON LE!! (ha meg nem akkor zárjuk be valami spájzba ahol nincs net)

Engem kinevezünk(/zem magam) Adminnak. és akkor minden csuda jó lesz! :D :D

Nagyon belejöttél ebbe a forradalom témába. :D Hiányzik a barrikádépítés? :D:D:D

Ati 11-15-2006 17:11

Quote:

Originally Posted by Lik-lak (Post 43457)
Nem, nem erre gondolok. Szabályszegés nélkül is fordult már elő törlés ezen a fórumon, magában a játékban. Pl. nemis olyan rég.

Nem tudom mire gondolsz, de teljesen világosan le van írva a fórum-, és a játékszabályokban is, hogy bárkit bármikor törölhetünk. Ígyhát előfordulhat, ezen semmi meglepő nincs.

All times are GMT +1. The time now is 15:04.