![]() |
Quote:
Miért? mert tapasztalat... játszom egy kezdő országgal és egyszer csak azt veszem észre hogy már gömbözni se maradt rúnám, pedig teljesen normális játékot játszottam vele... bele ütköztem egy szövibe mf-ként, jött a száraz-vihar, rúnám alig venni kellett de a gabona ára is felment szal még a segélyem is elment a kis csetepatéra 400 hekin. A lopás is korlátozott lehetőség volt mivel gömbre és kapunyitásra is 5ször megondoltad hogy elpazarlod-e... Most pl gondolj bele ebbe az angol játékban ahol 90 napod van hogy szintet lépj, hol halmozol ott fel rúnakészletet? Ezzel a módosítással a kezdők nagyon gyengévé és szivathatóvá válnának mágia ügyileg. |
Quote:
|
Quote:
Szal lássuk be, hogy az ok nélküli ártózásokat kicsit visszavethetjük ezzel. pl az élőhalottakat se fogják hobbiból rengetni meg tűzgolyózni. |
Quote:
Olyan szöviket akik az 5. szint alján tanyáznak akár évek óta... |
Quote:
|
Quote:
Ha fele annyit termeltem volna, az már eléggé szivacs állapott lett volna |
Quote:
1kérdés a végére: mi értelme van a vérszomjnak és a védelemnek??? mert jelen pillanatban úgy áll a helyzet hogy a hullák kivételével az emberek 80%-n fent van a védelem állandóan, a vérszomj pedig minden nem hulla orinál 100%... van értelme ezeknek most???... igen, mert a hullákkal szemben ennyi erőfölénye van minden más fajnak pluszban. De öszintén erre válaszoljon mindenki: ezek a varázslatok azért lettek kitalálva hogy mindenki feltegye mindig? vagy azért hogy ezzel is lehessen játszogatni, hogy mikor rakjam fel és mennyi időre? |
Quote:
Azt ne felejtsd el, hogy ugye min. 2 körre kell feltenni a védelem varit körönként... Ami mondjuk egy gnóm esetében a teljes regenerált készültségét jelenti. Magyarul ha mindig pakolgatná, akkor nem lenne másra készültsége... És a top-os országok 90%-a nem tudja 2-3 körnél többre feltenni :D A vérszomj pedig nem minden esetben megy... :) Van szitu, amikor le kell bontani az összes templomot :D És ugye akkor nincs aki felrakja :D Persze mindenképpen jobb lenne, ha ezek kikerülnének a játékból... A hullának meg megmaradna... De az erején 30%-ról lejebb vennénk 15%-ra... De ez már egy másik topic témája :D |
Quote:
Ecce, máris lesz kereslet több rúnára és több lesz az értelme is :) |
Quote:
|
Quote:
Ez télleg nem jó ötlet. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A-ban a variban a komolyabb limitáló tényező van mint a rúna mennyisége... védelem vari álandóra elég nagy luxus... |
Most hogy pár rúnában hemzsegő ori marha nagy hasznot húzna ebből a módosításból más értelmét nem látom...
de a kezdő orik full szivatását vele meg enyhén nonszensznek tartom |
Quote:
|
Quote:
|
No meg ezt semmiben nem befolyásolná a rúnatermelés, szóval nem is értem miért hoztátok szóba??
Én továbbra is támogatom. |
Quote:
ajvééé vmit nagyon rosszul csinálok mert ez nekem már 3k hekin se ment :) |
Quote:
|
Hát nemtom van 1 vagon rúnám, és ha felfog menni az ára azon én csak nyerni fogok, de valahogy még se örülök ennek az ötletnek még most se:( :(
|
Quote:
tarts csak 50% barakkot, legalább meglesz az esélye hogy még 2 sereg is beférjen :D |
Quote:
|
Quote:
nem értek egyet a javaslatoddal, és a hozzászólásodban szereplő pontatlanságot próbáltam meg kijavítani (mivel A-ról volt szó, ahol a végletekig élezett orik vannak, ott nem hiszem hogy megállja a helyét egy 50% barakkos ori --> termelőnek sok, hadisnak kevés, más fajta ori 20ezer hekin meg nem nagyon van ;)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
védő: óriás tudós, 75% morállal (kevés kocsma, sereg bent tartása mellett), 10% torony... befér két sereggel az ork... (azonos katmorált csak most irtad, korábban amire reagáltam, ott nem ;)) ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindig lehet, csak azt irtam, lehetséges-megeshet stb...) "legalább meglesz az esélye hogy még 2 sereg is beférjen" ;) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jelenleg a varázslatok sikeressége függ a varázslók számától, a készültségtől és a katonai moráltól. Extrém esetben a rúnák számától.
Mi indokolja, hogy ezt nehezítsük? |
Quote:
Pl a temérdek rúna ami kihasználatlanul gyűlik. Pl az, hogy mindenki természetesnek veszi, hogy a védővarik folyamatosan fenn vannak. Pl az, hogy a varázsló személyiségű varisok kapnának egy igen jó pénzforrást. Hirtelen nem jut több az eszembe:) Továbbra is fontosnak tartanám ha megvalósulna ez a javaslat. |
Quote:
|
Quote:
A játék élvezhetőségét nagyban befolyásolná, ha stratégiai kérdés lenne a runatermelés és a védővarázslatok olyan irányú korrekciója, hogy döntéshelyzetet teremtsen a szűkösebb runaforrás... sőt igazából egészen másfajta élmény játszani egy frissen indult csopiban ahol se túlzott készletek se mások által termelt egységek nem könnyítik a játékot :) Maradandó élményt okozott a német csopi ilyenirányú tapasztalata... Sookkal jobb játék lenne ez ha nem tennénk tönkre a csalásainkkal vagy átgondolatlan szabályokkal :( |
Quote:
|
Quote:
Bocs, de ez neme gészen így van. A kezdők most is esélytelenek, legfeljebb aza kérdés, ki mennyire akar visszaélni ezzel. Tökmindegy mennyi rúnája van egy kezdőnek, nem tud mit kezdeni az öreg motorosokkal. |
Quote:
|
Most ha fenn van a védelme mind a 110 védőjén és 300 támadóján kit állít meg vele? Ezzel szemben ha eladja a rúnáját amit úgyse használ, mert a kezdő nem varizik, inkább sereget küld vaktában, akkor némi pénzre is tehet szert
|
Quote:
Látom, hgy mit szeretnél elérni, de a sokéves országok mellett kifejezetten rossz ötletnek tartom, hogy mostantól mindenki nehezítéssel induljon. |
Quote:
A felhasznált runák mennyiségét is átlehet gondolni a hektárak függvényébenakár exponenciális tagú képlet szerint bizonyos heki felett mint a felfedezésnél. |
All times are GMT +1. The time now is 04:13. |