![]() |
Quote:
Meg ha csont tolis vagy, akkor is :) Korbemerik a kornyeket sehol senki, akkor utjuk, -40% :) |
Sokan vannak ( tudva, vagy nem) főleg kezdők, akik vezérnek, vagy tagnak állítják be magukat, de egy felmérés után ( meg 3 - tag után) megvan az ingyen föld is.
|
Quote:
szóval, azért ne írjuk le a megtévesztés erejét:D bár mondjuk elhiszem, hogy nem feltételezték kékszámos oriról, hogy ilyennel blöfföl 2. szinten.. :D de sose tudni, ugyebár, vannak őrültek is:P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hát elég nehéz észrevétlennek maradni, mert sokan szisztematikusan pásztázzák a környéket.
Hullával és mindig kevés készpénzzel, készletekkel nem sokan ütnének be. De lehet, hogy jönne némi ajándék, ha már lopni nincs mit. :rolleyes: |
Quote:
|
Szerintem a legjobban úgy lehet tanulni, ha sikerül beállni egy jó szövibe, ahol normális arcok vannak és tanítani is hajlandóak. Ott sokkal hamarabb kitanulhatod a hód részleteit.
Persze van némi veszélye, hogy nem "elég" normális arcok közé keveredsz, de hát kockázat nélkül nincs nyereség. :p A magányos felfedezgetés azért macera, mert hosszútávon unalmas, ha meg elkezdesz mocorogni magasabb hekin, akkor gyorsan elkenhetik a szájadat és akkor elmegy a kedved az egésztől. (a szövi háború fortélyait célszerű 400-600 heki között begyakorólni, mert 1000 heki fölött már elég szépek a veszteségek egy adok kapok után) Amíg csak 1 ori volt (elf:)) mindig tök ideg lettem, ha loptak, meg variztak meg nagy néha beütöttek. Most, hogy van 6 orim, ebből 3 szövi, és megannyi szöviháború a hátam mögött, meg sem rezdül az arcom, ha berombolnak, megrengetnek, lopnak, hisz ez csak karcolás egy harcban amolyan nyitány, beköszönés egy háborúban. Szal fel a harci gatyát, legyél óriás (szieszta rulz:mad: ) és hent vazze!!!! :D Hulljon mind, ki ellened fegyvert ragad :cool: |
Quote:
Hümmm lehet csak én vagyok hülye de ennek mi köze az előtted szólokhoz ?:) |
All times are GMT +1. The time now is 20:34. |