Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Meddig lehetsz észrevétlen? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=993)

Remedy 11-03-2006 15:24

Quote:

Originally Posted by Say (Post 40596)
Sziasztok!
Mi a véleményetek arról, ha valaki úgy rejtőzik hogy az országa státuszát szövivezérre állítja. Mert a magányos farkasok az elsődleges célpontok a szövik számára :(
Sokat segíthet egy ELF faji varázslat is, nomeg tolizni sem szabad a környező orikat, inkább felfelé és minél messzebb :)
Azt sem szabad túlzásba vinni, mert a pontlistán nagyon szembetűnik a hírneved változása.
Nem olyan uncsi annak, aki szeret csendben lopakodni felfelé....

Az elsot eleg nagy butasagnak tartom :)
Meg ha csont tolis vagy, akkor is :) Korbemerik a kornyeket sehol senki, akkor utjuk, -40% :)

Pepa 11-09-2006 15:43

Sokan vannak ( tudva, vagy nem) főleg kezdők, akik vezérnek, vagy tagnak állítják be magukat, de egy felmérés után ( meg 3 - tag után) megvan az ingyen föld is.

director 11-09-2006 15:48

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 40598)
Az elsot eleg nagy butasagnak tartom :)
Meg ha csont tolis vagy, akkor is :) Korbemerik a kornyeket sehol senki, akkor utjuk, -40% :)

:) pedig, én 2/B-ben elfként majdnem egy hónapig szövitagra voltam állítva, és egyedül voltam.. főleg tolim volt, 15% íj toronyban, és 6-7%-nyi vari.. senki nem ütött, mindig csak gömböztek:) aztán lépés előtt nemsokkal ,gondoltam nyugi van, átraktam magam mf-re, másnap rögtön bevertek.. nagyon örültem:D

szóval, azért ne írjuk le a megtévesztés erejét:D bár mondjuk elhiszem, hogy nem feltételezték kékszámos oriról, hogy ilyennel blöfföl 2. szinten.. :D de sose tudni, ugyebár, vannak őrültek is:P

Remedy 11-09-2006 16:53

Quote:

Originally Posted by director (Post 42155)
:) pedig, én 2/B-ben elfként majdnem egy hónapig szövitagra voltam állítva, és egyedül voltam.. főleg tolim volt, 15% íj toronyban, és 6-7%-nyi vari.. senki nem ütött, mindig csak gömböztek:) aztán lépés előtt nemsokkal ,gondoltam nyugi van, átraktam magam mf-re, másnap rögtön bevertek.. nagyon örültem:D

szóval, azért ne írjuk le a megtévesztés erejét:D bár mondjuk elhiszem, hogy nem feltételezték kékszámos oriról, hogy ilyennel blöfföl 2. szinten.. :D de sose tudni, ugyebár, vannak őrültek is:P

Nemhinnem hogy ez a megtevesztes ereje lenne, max lustasag azoktol, akik gomboztek....

director 11-09-2006 17:04

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 42168)
Nemhinnem hogy ez a megtevesztes ereje lenne, max lustasag azoktol, akik gomboztek....

nemtom, te ha látsz egy elf orit, akinél bebukik a szövi tolisa, szövetség tagja, kék száma van, a krónikája tök üres, akkor biztos hoyg piszkálni fogod?:) szerintem nem. persze, lehet hoyg mégis. :) mindenben van kockázat.. mindenesetre top 5-10%-ban maradni mf-ként nem egyszerű B-ben. ezért gondoltam, hogy nem leszek mf. :D lehet hogy mázli, de azért működött

Remedy 11-09-2006 17:20

Quote:

Originally Posted by director (Post 42176)
nemtom, te ha látsz egy elf orit, akinél bebukik a szövi tolisa, szövetség tagja, kék száma van, a krónikája tök üres, akkor biztos hoyg piszkálni fogod?:) szerintem nem. persze, lehet hoyg mégis. :) mindenben van kockázat.. mindenesetre top 5-10%-ban maradni mf-ként nem egyszerű B-ben. ezért gondoltam, hogy nem leszek mf. :D lehet hogy mázli, de azért működött

mondom, vegigmerem a kornyeket 2 koron, es ha sehol senki, utom mint butyok :)

Valezius 11-09-2006 17:22

Hát elég nehéz észrevétlennek maradni, mert sokan szisztematikusan pásztázzák a környéket.
Hullával és mindig kevés készpénzzel, készletekkel nem sokan ütnének be. De lehet, hogy jönne némi ajándék, ha már lopni nincs mit. :rolleyes:

director 11-09-2006 17:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 42184)
mondom, vegigmerem a kornyeket 2 koron, es ha sehol senki, utom mint butyok :)

akkor lehet hogy szerencse, hogy nem voltál a közelben:D de fenn azért nagy a leütési veszély.. nemtom, szerintem nem sokan kockáztatnának egy elf miatt ott.. de ez úgyis csak elmélet:) nem is azt mondom, hogy ez az ultimate túlélési útmutató mf-eknek:) viszont lehet így is.

Massza Rex 11-09-2006 17:48

Szerintem a legjobban úgy lehet tanulni, ha sikerül beállni egy jó szövibe, ahol normális arcok vannak és tanítani is hajlandóak. Ott sokkal hamarabb kitanulhatod a hód részleteit.

Persze van némi veszélye, hogy nem "elég" normális arcok közé keveredsz, de hát kockázat nélkül nincs nyereség. :p

A magányos felfedezgetés azért macera, mert hosszútávon unalmas, ha meg elkezdesz mocorogni magasabb hekin, akkor gyorsan elkenhetik a szájadat és akkor elmegy a kedved az egésztől. (a szövi háború fortélyait célszerű 400-600 heki között begyakorólni, mert 1000 heki fölött már elég szépek a veszteségek egy adok kapok után)

Amíg csak 1 ori volt (elf:)) mindig tök ideg lettem, ha loptak, meg variztak meg nagy néha beütöttek. Most, hogy van 6 orim, ebből 3 szövi, és megannyi szöviháború a hátam mögött, meg sem rezdül az arcom, ha berombolnak, megrengetnek, lopnak, hisz ez csak karcolás egy harcban amolyan nyitány, beköszönés egy háborúban.

Szal fel a harci gatyát, legyél óriás (szieszta rulz:mad: ) és hent vazze!!!! :D
Hulljon mind, ki ellened fegyvert ragad :cool:

Dragi 11-09-2006 18:18

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 42194)
Szerintem a legjobban úgy lehet tanulni, ha sikerül beállni egy jó szövibe, ahol normális arcok vannak és tanítani is hajlandóak. Ott sokkal hamarabb kitanulhatod a hód részleteit.

Persze van némi veszélye, hogy nem "elég" normális arcok közé keveredsz, de hát kockázat nélkül nincs nyereség. :p

A magányos felfedezgetés azért macera, mert hosszútávon unalmas, ha meg elkezdesz mocorogni magasabb hekin, akkor gyorsan elkenhetik a szájadat és akkor elmegy a kedved az egésztől. (a szövi háború fortélyait célszerű 400-600 heki között begyakorólni, mert 1000 heki fölött már elég szépek a veszteségek egy adok kapok után)

Amíg csak 1 ori volt (elf:)) mindig tök ideg lettem, ha loptak, meg variztak meg nagy néha beütöttek. Most, hogy van 6 orim, ebből 3 szövi, és megannyi szöviháború a hátam mögött, meg sem rezdül az arcom, ha berombolnak, megrengetnek, lopnak, hisz ez csak karcolás egy harcban amolyan nyitány, beköszönés egy háborúban.

Szal fel a harci gatyát, legyél óriás (szieszta rulz:mad: ) és hent vazze!!!! :D
Hulljon mind, ki ellened fegyvert ragad :cool:

Hümmm lehet csak én vagyok hülye de ennek mi köze az előtted szólokhoz ?:)

All times are GMT +1. The time now is 20:34.