![]() |
Esetleg az lenne még elfogadható mindenki számára, hogy a hv kezdésekor nem csak fajt és személyiséget választhatsz, hanem országnevet. Így aki azt akarja, hogy felismerjék, az játszon a saját nevével, aki nem akar az ismerősökkel foglalkozni, játsszon álnévvel. Vélemény?
|
Quote:
De így ha már ismerik azt,hogy te vagy pl Dragon akkor se tudod titkolni ha akarod:PÉs ha nem tudja pl egy ismid,hogy hv-zol csak közben veszi észre azokat meguszhatnád:) |
Quote:
|
Quote:
Na látod látod rosszul tudod:) Még harcosok orimmal is sokszor:) Látszik figyelmesen olvastad a vip hv katipiac megszünése témát is:) DE szerintme te se nyertél ott sokszor de simába se rengetegszer:) Bár nemhiszem,hogy most ez lenne a téma csak ha már te megejgyezted akkor én is:P Ja és már unom ahova megyek mindenhol belémkötsz vedd már észre itt nem erröl megy a duma. On Én továbbra is amelett vagyok,hogy jó lenne az anonymság bár az is igaz aki naon akarja ugyis kijátsza .DE párbajon se látom annyira,hogy jaj most mindig elmondják egymásnak kicsodák ugyhogy vip hv-ban se lenne szerintem az,hogy midnig elmondja.... szvsz |
Na, de egy parbaj nehany oras...mig egy hetvegi tobb mint 48 ora.. :)
|
Quote:
De amugy pontosítok 55ora. Lehet pl te nem birnád ki de én igen .... meg az is jó már ha 24orán át nem megy az ismizés;) |
Quote:
|
Quote:
Amúgy ha valahogy meglehetne oldani hogy ne derüljön melyik kinek az orija akkor nem lenne rossz ötlet! De sztem ilyen változtatásra nem nagyon van lehetőség |
Quote:
Van lehetőség arra, hogy nagyon nehéz legyen az orikat beazonosítani. Mindenkinek saját pontlistája legyen, és összekeverve a betúk. Azaz minden ori másol lássa a B játékost. Már csak arra kell megoldást találni, hogy fórumon se lehessen üzenni egymásnak, ez viszont kizárható:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:13. |