![]() |
talán elfogadható az, hogy a vari személyiséggel 1-2 rúnával többet termeljenek a templomok. elvégre ha nagyobb a regenerálódás, többet is varizunk. viszont igaza van Éfának is, hogy ezzel alapvetően a többszemélyiségű orik kapnának még nagyobb előnyt...
|
Quote:
|
Quote:
Az első csiszolás után az jött ki, hogy varis személyiséggel 20 rúna/templom, nélküle meg 5 rúna/templom. Akkor a hadis is termel, viszont tuti vennie kell továbbra is, legfeljebb kicsit drágábban. Varisok meg nyilván nem nyavajognak a rúna miatt, nekik mindig van elég. |
Quote:
|
elnézem a szavazás állását... vajon hányan szavaznak análkül, hogy építő módon hozzájárulnának a kérdéshez? mert bizony 5-6 hozzászólót látok csak, nem tizenhatot...
valóban igaz, a tolisok önfenntartása jóval könnyebb - így még könnyebb lenne, mert több platformon lehet lopni, és a vagyon minél árnyaltabb piaci megosztása csökkenti a vagyon megtartásának kockázatát is... egy varis ori bizony nehezebben termel, ami pedig a hadi érzékenységüket illeti, nagyjából ugyanannyira van kitéve mindenfajta atrocitásnak, mint egy tolis (azt se tagadjuk, hogy a tolisokon remekül fel lehet lépni foglalással, ráadásul hozzájuk direktben be lehet látni ;)) szóval ez a javasolt arányeltolás (pl. az 5/20 rúnatermelés) nemcsak a varisoknak előny - érdemes alaposan átgondolni... én azt is látom benne, hogy kicsit megmozdulnak a csopik egy újabb stratégia okán, és hátha nem lesz szabin a csoportok 3/4-e a 2-4-ig... |
[OFF]
Quote:
Quote:
[/OFF] |
Jaja, ha én mindig csak akkor beszélnék, amikor valami ötletem van, örökké hallgatnék :D
|
Quote:
Az abszolute nulla termelés más személyiségek mellett 3-4 hónap alatt a teljes runaállományt felélné minden csopiban az 1A-t kivéve talán. Addig amíg ez bekövetkezne tulajdonképpen jó irányba vinné a játékot, de a runa kiürülésével és a pótlás hiányával kaotikus állapothoz vezetne. Nem is látom elsőre a következményeit :( Képzeld el ha csak a gazdálkodó termelhetne gabonát.... bizarr hasonlat tudom, de mégis jól rámutat a dolog lényegére. Ennek ellenére az 5let iránya viszont nagyon tetszik. Ha pld 50%-al kevesebbet termelne a többi személyiség az már akár jó is lehet, bár nem ismerem a runafelhasználási statisztikákat :) 50% termeléssel a többi személyiségnél viszont már támogatnám a dolgot, mert az irány mint mondtam nagyon tetszik. |
Kifelejtettem a lényeget talán ami miatt a dolog nagyon tetszik...
Ez pedig a védővarázslatok felértékelődése minden szinten, nemcsak az 1A topjában. Ezentúl meg kéne gondolni milyen varázslatokat teszünk magunkra vagy másra... Megszünnének a "csakúgy megrengetlek" tipusú akciók is végre :) |
Feltehető eredmény bármely tulzott runaszám csökkentésnek megemelkedik fosztások és rablások száma, elszabadul a piac
|
All times are GMT +1. The time now is 14:22. |