![]() |
Quote:
Egyébként meg sajnálom ha megsértettelek korábban, sorry. |
Látom itt mindenki vipes...
És ugye csak a vip-es küldhet hadüzit... Minél többet tud küldeni, annál nagyobb a szakadék a vip-es és nem vipes között... Szerintem ez volt az az ok, amiért 3-nál nem adtak többet annó... Voltam, Kisbér |
Quote:
ne ironizálj kérlek, én egy szóval sem mondtam ilyet magamra, te viszont minden szavaddal csak magadat minősíted ;) egyébként igaz, nem létfontosságú, de az sem az, hogy hódítózz :D |
Quote:
Ezt magyarázd el nekem létszi....,hogy -hogy jött neked ez a gondolat?? Mert nem ebbe a topicba való és igaz nem létfontosságú,de az se ,hogy hódozz!:confused: :confused: Akkor hagyd abba a hódot..én tuti nem fogom.Igencsak ennek élek,ha hiszed hanem! |
Quote:
Amint kiderűlt rólad te igazán jó ember vagy úgyhogy én vok a hibás! Amúgy meg tényleg nem létfontosságú a 4 hadüzi! Lehetne egy szavazást is indítani akár,hogy ki milyen sürűn használja pl. mert lehet nem is használják olyan sürűn ezt a funkciót! És ugye csak vipesek használják! Én az elmúlt nem is tudom hány hónapban talán 6-7...csak egyszer vettem igénybe és ott is az volt,hogy a 4. tag akinek nem küldtem annak küldött a másik hadis! És akit már annyira levertünk a sz.háború során ,hogy ártani nem tudott akkor róla levettük és küldtük a 4.tagnak(akinek persze a másik hadis már küldött korábban) 3 hadi-1vari felállásnál meg megint más a szitu.... Szóval az hogy tudjunk 4 orinak küldeni jó lehet,de felesleges. Ez csak az én véleményem:) |
Asszem nem fog menni!!
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1082
Ez is erről akart szólni ,de nem jött össze!!:confused: -Aki nyit új témát nem nézi meg,hogy volt -e ilyen már nyitva korábban! Mert látjátok ez már a 3. ilyen téma hadüzivel kapcsolatban!!! |
Quote:
Köszi ;) |
Quote:
Nem is tudom! Javaslom mindenkinek az elöző két elvetett javaslatot olvassa el! Vol aki 5 hadüzit akart már küldeni volt aki az egész csopinak:D:D Én pl. beérném kettővel is amilyen gyakran használom!! |
Quote:
Kíváncsi lennék, hogy mennyi vipes használja rendszeresen a hadüzit, mert szerintem nem sokan. Azért a felkészülési idő miatt az emberek inkább hagyják a +% -okat. |
Quote:
Háborúban vagy egy szövivel, a tolis lopkod, öldököl, gyújtogat... Varis renget, viszi a készültséged, stb, stb... Amint látod, hogy ezt csinálja, elküldöd a hadüzit. Ha akkor küldöd, amikor épp akciózik, akkor máris támadhatod :D És szerintem igen is erős a hadüzi... :) És ha jól tudom a karaván és ez az egyetlen olyan dolog, ami nem kényelmi funcikója a VIP-es oriknak, hanem valami egészen más! Minden mást meg tudsz csinálni idővel, odafigyeléssel, de ezt a 2 dolgot nem :) (legalábbis közvetlenül nem) Szóval én azt mondom ne eröltessük a dolgot! |
All times are GMT +1. The time now is 23:16. |