![]() |
Quote:
|
Quote:
Mit is veszel ott a tartalékbol?:)Mivel a katipiacon szököévente van csak áru:) De pl ha a lassu csopi 4. szintjére vagy 3.-ára vagy már a B-be akarsz gyüjteni az 5. szinten akkor a lassu csopiba párszor gyorsabban megy még lassu tempoban is a gyüjtögetés mint pl az X-be:) Nem tom minek szolsz bele ha semmit nem tudsz rola.... Ott tuti gyorsabban gyüjthetsz 4milliárdot mint más 5.szintű csopiba persze és még ugy is,hogy 3x annyi idö alatt jön be a teki:)DE nem 3x annyiba kerüla teki hanem ..:) Meg nem kis 30millát lehet fosztani hanem sokkal de sokkal többet:) |
olyan rovatba irok ahova csak akarok:PPPPPPP
hany ori van a lassuban? |
es a lassuban mekkora hekin vannak a nagyobb orik?
gondolom tucc nekem segiteni mert te okos srsc vagy:)))) |
1.Ne offuljuk szét ezt a témát
2.Én nem aztmondtam,hogy ne irj ide hanem oda ne irj amiröl semmit nem tudsz pl a lassu csopirol nem hiszem,hogy sokat tudsz 3.755-en vagyunk a lassu csopiban. DE szerintem nem lassu csopia téma ha arro szeretnél beszélni nyiss egy témát és én amit tudok rola leirom:) |
majd ati ramszol ha esetleg offolnak barmit is :D
de csak segiteni akartam neked hogy azert mert valaki mas strategiaval jaccik amit te esetleg nem ismersz akkor ne ugasd le egybol hogy hulye... egy jo haboruhoz tartalekok kellenek a lassu a nyugdijasoknak valo hiaba lehet tanyafree az orid:) sot meg hazfree orit is lehet epiteni egyket csopiban ;) |
ha nyitsz egy temat segitek neked hogy lehet megoldani hogy akkorat raverj egy betonelfre hogy 10kor molva apro darabokban hever:D
amennyi ido allatt a lassuban a keszulije nem megy fullra a felelfednek vagy akarmidnek:) biztos hogy az rossz taktika hogy gyujtessz mint allat es ugy tobb eselyed van ra hogy nem lama meg kisletszamu csopikban is foltudj menni a tetejere vagy legalabb a kozelebe:D |
-off-
kivételesen igazat kell adjak Harcosoknak, jó lenne ha nem offolnád szét ezt a témát... -offoff- |
Quote:
es ki is hozta fol ezt a lassu temat ????????? me nem en hanem te okostolyas harcos istennyila:D nem hiszem el hogy szetoffoltatjatok velem a temat :D:D:D |
a legizmossabb orik a hoditoban a tanyafree hazless es ephogyrakis szornyek :P
csak irtozat penzel mukodnek de az anarchban kemenyebb orikat lehet epiteni mint az 1/A ban vagy a normalban akarhol;) |
All times are GMT +1. The time now is 08:32. |