Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Piacról hazaérő áru pontos jelzése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=923)

Szecsa 10-16-2006 10:32

Vegulis, ujragondolva, tenyleg ad egy kenyelmet :) Igy en is tamogatom, ha 12 oran belul er vissza az aru, mert vegulis annak ertelmet annyira nem latom, hogy "21 ora mulva er vissza"...egy jo hoditos szerintem 12 orankent behozza a piacmenupontot...igy eleg akkor latnia :)

Pool 10-16-2006 10:37

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35547)
Vegulis, ujragondolva, tenyleg ad egy kenyelmet :) Igy en is tamogatom, ha 12 oran belul er vissza az aru, mert vegulis annak ertelmet annyira nem latom, hogy "21 ora mulva er vissza"...egy jo hoditos szerintem 12 orankent behozza a piacmenupontot...igy eleg akkor latnia :)

én már éjfél körül nézem 20 percenként, mikor kezd "hazafelé tartani" :)

Remedy 10-16-2006 11:24

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35547)

Ja.... nekem is tetszik az otlet.

Ati 10-16-2006 15:30

A 12 óránál hamarabb visszaérő eladatlan áruk esetén mostantól a megjegyzés rovatban óra, perc bontásban látható, hogy az áru mikor kerül ki a piacról. Vissza az országba a piacról kikerülést követő körváltás végén kerülnek az áruk.

Funkcionális változás nincs, csupán a kiírás lett pontosítva.

Mivel ez az információ kellő időráfordítással mindenki számára elérhető, ez a kényelmi pontosítás csak VIP tagoknak elérhető. A többiek az eddig megszokott jelöléseket látják továbbra is.

Pool 10-16-2006 15:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 35595)
A 12 óránál hamarabb visszaérő eladatlan áruk esetén mostantól a megjegyzés rovatban óra, perc bontásban látható, hogy az áru mikor kerül ki a piacról. Vissza az országba a piacról kikerülést követő körváltás végén kerülnek az áruk.

Funkcionális változás nincs, csupán a kiírás lett pontosítva.

Mivel ez az információ kellő időráfordítással mindenki számára elérhető, ez a kényelmi pontosítás csak VIP tagoknak elérhető. A többiek az eddig megszokott jelöléseket látják továbbra is.

Király, még agyalok már ilyen okosságokat :)

Szemes224 10-16-2006 17:03

thx

Nagyon bejön nekem ez a pontos időjelzés:)
Köszönet a kitalálónak és a közreműködőknek:):)

Pool 10-16-2006 18:51

Quote:

Originally Posted by Szemes224 (Post 35602)
Nagyon bejön nekem ez a pontos időjelzés:)
Köszönet a kitalálónak és a közreműködőknek:):)

Várom az elismeréseket :D:D:D

Ati 10-16-2006 18:59

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 35646)
Várom az elismeréseket :D:D:D

Lehet, hogy hiba volt írhatónak hagyni a megvalósult témákat? Úgy látom teljesen szét lesznek offolva.........

Pool 10-16-2006 19:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 35649)
Lehet, hogy hiba volt írhatónak hagyni a lezárt témákat? Úgy látom teljesen szét lesznek offolva.........

Meg se szólalok akkor ilyen ügyben, aki akar, majd ad...:P

Senki 10-16-2006 19:36

úgy néz ki működik és jól.. nekem bejön! :D

All times are GMT +1. The time now is 20:56.