![]() |
Quote:
A-ban elég sok klántagnak ismerem a kódjait, nem azért, hogy támadjak tőlük, hanem mert vannak "apróságok" amit el kell intézni. Hadd ne ébresszem fel hajnali 3-kor mert épp visszajött 5 milla fája, és ki kéne rakni piacra. Ha támadják, és ki tudja védeni, felteszem a varikat. Meg hasonlók. Lentebb ez nem fontos, de A-ban kell, és elég eltrejedt is... |
Quote:
elterjedt vagy nem, az en szememben ez multizas..... |
Quote:
|
a szövik átlépkedhetnek egymáshoz piacolni + a helytartó funkcióit ellátni a szabályok szeritn
|
Quote:
|
javaslom a súgó GYIK topicját elolvasásra neked
|
Quote:
par idezet: "neha osszejovunk" "Ezért SEMMIKÉPPEN nem javasoljuk, hogy a szövetségesek egymásnak megadják belépési adataikat, és egymás országát gondozzák." Talan inkabb te olvasd el ujra.... :P ps: elnezest a sok offert, ezt talan nem ide kene irni... be is fejeztem :P |
ÁÁ nyílt titkokat feszegettek... Aban már annyira eldurvult a nonstop ottlét hogy mondhatni nélkülözhetetlen néha kis segítség. Mellesleg azt hogyan lehet fogni hogy kinek a telójárol wapolnak be az oriba?
|
Quote:
Tulajdonképpen igen Quote:
Én hallottam Atitól is már. Nem konkrétan azt, hogy ez a tuti, csináljátok, hanem hogy ilyenért még senki nem került anarchba. Az A nagyobbik részét gyakorlatilag ki lehetne vágni hirtelen. Meg vannak egyéb problémák is. Ugye termelni kell, és tartalékot felhalmozni, ha ütni akarsz. Mert ütés közben amit lehet elbontasz, hoyg barakk menjen a helyére. Aki dolgozik ezzel ki lenne zárva a komolyabb játékból, mert pl én se tudok munka közben belépni, és kitenni az árut piacra. A klánrakinak meg vannak azért elég szűkös korlátai... |
[quote=Remedy;50308]De okos vki..... Ott szo nincs ilyen rendszeres belepkedesrol.
nézd, én nem akarok vitatkozni veled, javasoltam h olvasd el. én ezt találtam benne: Ez nem egy túl szerencsés felállás. Ha mindenképpen muszáj, akkor védővarázslatok felrakása, piacozás a maximum. ezt is írtam piacozni + a helytartó funkciói. |
All times are GMT +1. The time now is 08:15. |