Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Párbaj jelzése főmenüben (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=906)

Pool 10-14-2006 11:35

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 35277)
Ennyire nem kéne ebbe belemenni, hogy új menüket hozzátenni, elvenni.
Egyszerűbb lenne ha a párbaj mellett össesen 1 szám szerepelne, még pedig hogy van-e párbaj. Ha jelentkezel, eltűnik a szám.
Ez az egyik lehetőség, a másik az hogy pl, pirossal lenne szedve a Párbaj menü amikor párbaj van. Ez nem tudom mennyire lehetséges a megvalósítás szempontjából.:cool:

végre valaki, aki egyszerű dolgot javasol :)
sztem ez már elég lenne ahoz, hogy feltűnjön az embereknek. de a szám lenne sztem a jobb megoldás, a színt nem biztos, hogy észreveszik, én pl. színtévesztő vagyok, szal, én nem is venném észre :D

Iron 10-14-2006 12:26

Én már csak egyen csodálkozok :)
Nem járt erre még Atti, és mondott egy Ámen-t :D
Ha ott lesz egy szám, akkro az az én párbajom :D:D

Iron 10-14-2006 12:27

És valóban igaz, hogy nem volt őszi párbaj, se semmilyen...:(
...de még lehet(ne) :);)

Cassandra 10-14-2006 17:52

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 35277)
Ennyire nem kéne ebbe belemenni, hogy új menüket hozzátenni, elvenni.
Egyszerűbb lenne ha a párbaj mellett össesen 1 szám szerepelne, még pedig hogy van-e párbaj. Ha jelentkezel, eltűnik a szám.
Ez az egyik lehetőség, a másik az hogy pl, pirossal lenne szedve a Párbaj menü amikor párbaj van. Ez nem tudom mennyire lehetséges a megvalósítás szempontjából.:cool:

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 35314)
végre valaki, aki egyszerű dolgot javasol :)
sztem ez már elég lenne ahoz, hogy feltűnjön az embereknek.

Khmm... no igen, már mindkettő fel lett vetve.;)
Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 34880)

(Ha mindenképp jelezni akarjátok, nem lenne elég, ha mondjuk a menüsorban más színt kapna a párbaj, ha van rendezve éppen!? Mondjuk fogalmam sincs hogy ez mennyivel megoldhatóbb és milyen hatékony lenne.)

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 34894)
Cassandra otlete is jo, vagy ott lenne a parbaj menupont mogott, hogy (x ÚJ)

es akkor x egy szamot jelol, ahany uj parbaj van :)

Pool 10-14-2006 19:49

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 35345)

Khmm... no igen, már mindkettő fel lett vetve.;)

Ezzel most mit is akartál mondani?

Cassandra 10-14-2006 21:31

Csak azt, hogy másnak is voltak "ötletei" amit Ati látott és nem reagált igazán le.
És arra, hogy van aki nem olvassa el, amit elötte kettővel írtak(Igazából éppenséggel nem neked szántam.).

Iron 10-14-2006 21:50

Cassandra rám célozhatott. És láttam, hogy volt már irva, de így próbáltam nyomósítani, hogy hátha ragad meg belőle, ha többször látják :)

Cassandra 10-14-2006 21:54

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 35377)
Cassandra rám célozhatott. És láttam, hogy volt már irva, de így próbáltam nyomósítani, hogy hátha ragad meg belőle, ha többször látják :)

Jól gondolod;)
És örülök, ha tényleg olvastad, akkor már nem hiába jártatjuk a szánkat, koptatjuk a klavitúrát...

Pool 10-14-2006 22:42

Mondjuk ettől még nem lesz több párbaj :(
De én is azóta nem szervezek, mióta megcsappant a látogatottság. Lehet az újítással se lennének többen, de sok régi párbajos kikopott, ez is tény...:confused:

Batu 10-15-2006 11:15

Régebben én is sokat (viszonylag) párbajoztam. Mostanában alig. Szerintem nagyban hozzájárul ehhez, hogy egyszerűen nem jut eszembe:)
Az eddigi javaslatok nem rosszak szvsz. Mindenképpen jó lenne vmi ,ami felhívja a figyelmemet, hogy egyáltalán van szervezve párbaj.

All times are GMT +1. The time now is 04:16.