![]() |
Quote:
végre valaki, aki egyszerű dolgot javasol :) sztem ez már elég lenne ahoz, hogy feltűnjön az embereknek. de a szám lenne sztem a jobb megoldás, a színt nem biztos, hogy észreveszik, én pl. színtévesztő vagyok, szal, én nem is venném észre :D |
Én már csak egyen csodálkozok :)
Nem járt erre még Atti, és mondott egy Ámen-t :D Ha ott lesz egy szám, akkro az az én párbajom :D:D |
És valóban igaz, hogy nem volt őszi párbaj, se semmilyen...:(
...de még lehet(ne) :);) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ezzel most mit is akartál mondani? |
Csak azt, hogy másnak is voltak "ötletei" amit Ati látott és nem reagált igazán le.
És arra, hogy van aki nem olvassa el, amit elötte kettővel írtak(Igazából éppenséggel nem neked szántam.). |
Cassandra rám célozhatott. És láttam, hogy volt már irva, de így próbáltam nyomósítani, hogy hátha ragad meg belőle, ha többször látják :)
|
Quote:
És örülök, ha tényleg olvastad, akkor már nem hiába jártatjuk a szánkat, koptatjuk a klavitúrát... |
Mondjuk ettől még nem lesz több párbaj :(
De én is azóta nem szervezek, mióta megcsappant a látogatottság. Lehet az újítással se lennének többen, de sok régi párbajos kikopott, ez is tény...:confused: |
Régebben én is sokat (viszonylag) párbajoztam. Mostanában alig. Szerintem nagyban hozzájárul ehhez, hogy egyszerűen nem jut eszembe:)
Az eddigi javaslatok nem rosszak szvsz. Mindenképpen jó lenne vmi ,ami felhívja a figyelmemet, hogy egyáltalán van szervezve párbaj. |
All times are GMT +1. The time now is 04:16. |