![]() |
Quote:
Mben pl ha jól tudom 3 ember tart 2hekis orit:) |
ha jól emlékszem 2200 heki volt a max amire feljutott, de fordulás előtt olyan 1500on volt.
"Az igazság pillanata", keressetek rá, ha érdekel:) köszi synk, hogy reklámozod milyen hülye vagyok:) szerencsére sosem tartottam titokban:D egyébként nagyon egyszerű, hogy miért csináltam: mert megtehetem:) abban nincs semmi kihívás (már, nekem, szerintem), hogy max hekin lépek, aztán felmegyek topba, termelek, max hekin lépek, felmegyek, termelek, stb.. meg már nem is túl izgalmas.. szal valami újat akartam. de a legújabb új, hogy abbahagytam a hódot:) úgyhogy addig gömbözzétek az orit, amig benn van a pontlistában, mert sztem nemsokára eltűnik:) |
ja, valaki kérdezte: van egy bizonyos minimum bevándorlás, ezért 3 hekiig nem kell egyátalán ház, simán elvan az ori. tanya sem kell, mert 0 ember megy el körönként (kevés a lakos ugyebár)
nekem 1 hekin templomom volt, hogy tudjak távolnézni (az fontos, ha full pénzed van 1 hekin:D) egyébként lehet 0 hekin is lépni, a bátrak próbálják ki:) |
A ban is vannak minimum hekis orik, bulizni:)
Director remélem azért ezen a forumon még leszel sokáig;) |
Quote:
|
Quote:
majd lesz kihivas ha bejonnek a szigoritasok a szemelyiseges orikra... pl minden csaopibol top1kent lepni... abban mar csak talalsz te is kihivast :P |
Quote:
|
azért...Kozmo se bővelkedett hiányban X-ben :))
ott volt asszem sokáig IP alatt/felett :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:42. |