![]() |
Próbáld ki a gnómot!:D :D :D :D :D
Csak szurkálódok:) (meg ne sértődj):) |
Hát nekem anno 5 éve elf volt az első. 12k variig jutottam, és kb 570 hekiig, aztán belebotlottam egy nagymenőbe, aki szétkapta az orim mint a huzat. Majd egy gonosz zöld után azon kaptam magam, hogy törölték az orit:(:(:( majd 4 év szünet aztán megint itt;)
Bármit megadnék, hogy azt az orit visszakapjam. A mai napig imádom az elfet, de a törpöket és az óriásokat favorizálom inkább. |
Bár nekem a fél-elf áll a szívemhez legközelebb,de ha betalálja egy kemény varis akkor neki vége! Az is igaz,ha kiszemel vkit magának és az nincs eléggé bevédve pl. bankkal, akkor nincs irgalom.
|
Quote:
:p Csakazértse kell! Óriás és kész! :D |
Quote:
:) kitartás |
Quote:
ha 1 vs 1 van akkor sem mondanám h a varis nyer igaz h ájultat elég szépen, de egy tolisnak elég nagy az anyagi bázisa. több napig pótolhatja piacról, míg a varist kitartóan rombolja |
bizony;) amúgy ha a toli kezdeményezi ezt a harcot egy vari ellen akkor simán leszed pár ezer varit és akkor már nem okoz akkora gondot. másnapra a varinak nagyon kell lopni és ütni ha visszaakar tenni 1k varit is a tolis viszont simán pótolja a károkat és megint leszed pár ezer varit ekkor már könnyen beférhet varikkal is, ha nincs hatalmas mennyiségű varija az ellennek:)
|
Quote:
amúgy a félelf volt a kedvencem :) |
Quote:
óriásnál meg kitartóbbnak kell lenni. magasabb hekin elég fárasztó ha több napig gyilkolják a varikat. gyújtanak, lopnak |
ja napról napra rosszabb:) mer hát első nap -2k másnapra megoldja, hogy ez-1k legyen ezután jön a toli és már -3k és ez egy idő után már elég nagy gond;) de ha a vari kezdeményezi a harcot akkor a vari egy kicsit jobban jön ki a dologból de amúgy a vari nagy baja ugyanaz. mondjuk ha van a piacon 200.000.000. és az oriban 30-50.000.000. akkor a vari nagyon jól kijöhet:D ráadásul a tolinál rájössz ki volt A VARINÁL MÍG NEM FÉR BE TOLIKKAL nem veszed észre ki az, hacsak nem nézed a pontlistát:D
|
All times are GMT +1. The time now is 12:33. |