![]() |
Ja és az tuti, hogy akkor lesz töretlen a sikere a játéknak ha mindíg tud valami pluszt időnként felmutatni. Manapság mindennel ez van. Ha valamivel megáll az idő, akkor annak meszeltek.
|
Quote:
|
csak egy körülbelüli számra gondoltam, hogy egyáltalán hányan játszanak a hóddal. nem kell azt kirészletezni:)
|
Üdv
Ati van statisztika az aktív orikrol, meg játékosokrol? Engem is érdekelne hogy a 300k oribol mennyi van játékban :) |
Hála jószerencsémnek engem nem értek olyan meglepik az induláskor, mit amikről itt szó esett, jó loptak, mészároltak, fosztogattak, területet foglaltak, de ez a játékkal jár, kaptam én is hideget-meleget, de ezért még nem futamodok meg...
Egyébként gondoltam már rá - csak, hogy témánál maradjunk - hogy regisztrálok az angol nyelvü játékba is...kiváncsi vagyok, hogy mennyiben különbözik az eredetitől, na meg kicsit leporolhatnám az angol tudásomat is:rolleyes: |
Quote:
|
már van egy kis kék piros izém..csak halfnak meg nekem :-P ez jelent valamit..szóval finom és tömör leszek..szerintem oan 40k körüli playö lehet..(átlag emberre számoljunk 3 orit -orik kis híján egyharmada szabin)..ha hüeséget írtam szóljatok..<3 Kármen and hodito..and atis :cool:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
csak kezdd el összeadogatni őket, és meglátod:) |
All times are GMT +1. The time now is 14:24. |