![]() |
[quote=Békés;31839]
Quote:
Másrészt elég macerás, mer ugye kirakok egy szövisemet, az 24 kör, beveszem a célpontot, 72 kör múlva kirakom, az is 24 kör, aztán visszajön a szövisem. Hosszú nagyon |
[quote=Synkel;31841]
Quote:
|
OFF
Picit figyeljetek jobban a beidézésre, ne csak a gombot nyomjátok. Összegabalyodik tőle a fórum :) ON |
Múltkor egy szövi háborúba invitált minket, azt hittem, izgalmas lett, erre egy összehangolt csapással mind toliban, mind variban teljesen fölénk kerekedtek.
Szóval viharozhattok volna 2hétig, amíg semmi se működik, ehelyett egy levélre válaszol 6óra után békét kötöttük. Egy ilyen szüövinek én szívesen fizettem volna hadisarcot. De nem feszegettük a témát. Sztem a piacon való utalást nem tilthatja a játék, mondjuk a győztes kirak valamit jó drágán, aztán ha másik mégse veszi meg, akkor "bosszút állhat". A gond ott lehet, ha valaki észreveszi a folgot, és ő is kirakja a saját cuccát jó nagy áron, amit a vesztes tévedésből meg is vesz. De hát aki ügyes, az ügyes. |
Nem mintha kotozkodni szeretnek, de ha variban es toliban foletek kerekedted, akkor sereggel miert nem adtatok nekik? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
KV előtt éppen küldöd a seregeket és nem mindig egy másik ellenfélre :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:29. |