Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Vesztes félnek fizetni? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=830)

Synkel 09-19-2006 13:46

[quote=Békés;31839]
Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 31834)
A császár nagyon jó csávó:)
Engem továbbra is érdekelne, hogyan lehet anarch nélkül behajtani a követelést. Hátha egyszer bevételi forrássá nőné ki magát:)[/quote

Belépteted, át karavánolja, kirugod:)

Ez egynek jó megoldás lehet, de kevésnek van annyi pénze, hogy érdemes legyen belekezdeni. Akinek meg mégis, az nem fizet, hanem elháborúzza, legalábbis én azt tenném:)
Másrészt elég macerás, mer ugye kirakok egy szövisemet, az 24 kör, beveszem a célpontot, 72 kör múlva kirakom, az is 24 kör, aztán visszajön a szövisem. Hosszú nagyon

Remedy 09-23-2006 10:10

[quote=Synkel;31841]
Quote:

Originally Posted by Békés (Post 31839)

Ez egynek jó megoldás lehet, de kevésnek van annyi pénze, hogy érdemes legyen belekezdeni. Akinek meg mégis, az nem fizet, hanem elháborúzza, legalábbis én azt tenném:)
Másrészt elég macerás, mer ugye kirakok egy szövisemet, az 24 kör, beveszem a célpontot, 72 kör múlva kirakom, az is 24 kör, aztán visszajön a szövisem. Hosszú nagyon

plusz mivel a szovid, meg is tud szivatni ( elviszi osszes sereged szovibol vlo kilepes elott 10 korre pl)

Csokibácsi 09-23-2006 13:05

OFF

Picit figyeljetek jobban a beidézésre, ne csak a gombot nyomjátok.
Összegabalyodik tőle a fórum :)

ON

Valezius 11-10-2006 16:17

Múltkor egy szövi háborúba invitált minket, azt hittem, izgalmas lett, erre egy összehangolt csapással mind toliban, mind variban teljesen fölénk kerekedtek.
Szóval viharozhattok volna 2hétig, amíg semmi se működik, ehelyett egy levélre válaszol 6óra után békét kötöttük. Egy ilyen szüövinek én szívesen fizettem volna hadisarcot. De nem feszegettük a témát.

Sztem a piacon való utalást nem tilthatja a játék, mondjuk a győztes kirak valamit jó drágán, aztán ha másik mégse veszi meg, akkor "bosszút állhat".
A gond ott lehet, ha valaki észreveszi a folgot, és ő is kirakja a saját cuccát jó nagy áron, amit a vesztes tévedésből meg is vesz. De hát aki ügyes, az ügyes.

Szecsa 11-10-2006 16:26

Nem mintha kotozkodni szeretnek, de ha variban es toliban foletek kerekedted, akkor sereggel miert nem adtatok nekik? :)

Killer 11-10-2006 16:27

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 42339)
Múltkor egy szövi háborúba invitált minket, azt hittem, izgalmas lett, erre egy összehangolt csapással mind toliban, mind variban teljesen fölénk kerekedtek.
Szóval viharozhattok volna 2hétig, amíg semmi se működik, ehelyett egy levélre válaszol 6óra után békét kötöttük. Egy ilyen szüövinek én szívesen fizettem volna hadisarcot. De nem feszegettük a témát.

Sztem a piacon való utalást nem tilthatja a játék, mondjuk a győztes kirak valamit jó drágán, aztán ha másik mégse veszi meg, akkor "bosszút állhat".
A gond ott lehet, ha valaki észreveszi a folgot, és ő is kirakja a saját cuccát jó nagy áron, amit a vesztes tévedésből meg is vesz. De hát aki ügyes, az ügyes.

azért ez nem egészen így megy!!:D:D

Valezius 11-10-2006 16:33

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 42343)
Nem mintha kotozkodni szeretnek, de ha variban es toliban foletek kerekedted, akkor sereggel miert nem adtatok nekik? :)

mert ők abban a 6órában végig gépnél voltak, nálunk meg csak én (gyakorlatilag) szóval hiába megyek, távolbanéznek, és összevonják a védelmet (logikus nem? :) ) Mondjuk éjszakai támadást be lehetett volna próbálni, de addig nem jutottunk el.

Killer 11-10-2006 17:02

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 42347)
mert ők abban a 6órában végig gépnél voltak, nálunk meg csak én (gyakorlatilag) szóval hiába megyek, távolbanéznek, és összevonják a védelmet (logikus nem? :) ) Mondjuk éjszakai támadást be lehetett volna próbálni, de addig nem jutottunk el.

ott valami nem volt rendben,ha nem tudtál ütni mert összevonják a védelmet!!:D

Szecsa 11-10-2006 17:24

KV előtt éppen küldöd a seregeket és nem mindig egy másik ellenfélre :)

Valezius 11-10-2006 17:31

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 42353)
KV előtt éppen küldöd a seregeket és nem mindig egy másik ellenfélre :)

Hoppá látszik, hogy még nagyon kezdő vagyok! :o

All times are GMT +1. The time now is 07:29.