![]() |
Quote:
erre gondolsz? :) mert vegulis, megerosites reszedrol nem tortent ezzel kapcsolatban |
Szia Ati!
VIP hosszabbítással kapcsolatban írtam a support-ra, de a válaszlevélben, értelmezhetetlen karakterhalmazként jelenik meg az, ami nálam olvasható üzenet. Elküldtem 2x is, egyszer levelező progival, egyszer a webes felületről. (ezért bocsika) Azt szeretném kérdezni, hogy ne aggódjak, és ti el tudjátok olvasni az üzim, vagy mit csináljak? Külön supportos topikot nem találtam, ezrét ide írtam, mert vip hosszabbítással lenne kapcsolatos. (ezért is bocsi) Még egyszer elnézést! :) |
Quote:
De megjött, köszi, ment is válasz már. |
Quote:
Adok egy zöldet. :D |
Lenne egy kérdésem....
Ha mondjuk van egy főorim legyen X, és ha van egy másik orim legyen Y. Ha az X orimnak küldök vipet akkor azt az Y orim is megkapja? |
Quote:
magyarul a főoriddal csak a főorid vipeled a többit vipelve pedig az országok listáján az utána lévő 2öt is... |
Quote:
Ha van egy harmadik országod, legyen Z, akkor a helyzet egy picit változik: Ha X-re küldöd a vip-et, akkor csak X kapja. Viszont ha X viptagsága aktív, és Y-ra küldöd a vip-et, akkor azt már Z is megkapja. (3 országot vipelsz 2 árából.) Sőt, ha van egy negyedik országod, ott is csak 2 vip kell, hogy mind a 4 aktív legyen. (5 ország esetén már +1, mert csak az adott ország+a következő 2 ország mélységben megy le, HA a főország vip tagsága aktív, és NEM főországra küldöd. Ha főországra küldöd, akkor azt más nem kapja.) |
A példa kedvéért ha van 12országom, a fóiorin van vip. Akkor ha vipelem a 8-ast, akkor megkapja a vipet a 9-10 is?
|
Quote:
|
Quote:
Mindig az, amire küldöd, és az azt követő kettő. Ha össze vannak kötve. Ha a főország vip tagsága aktív abban a pillanatban, amikor a jóváírás történik. |
All times are GMT +1. The time now is 02:27. |