![]() |
Quote:
|
Quote:
Egy ismimnek van egy 125literese olyan diszkeret izével. Naon szép. Komplett felszerelése is van hozzá meg minden. A padláson tárolja és halat nem látott már vagy 15éve :cool: Nah azt szeretném én megszerezni tőle :rolleyes: de nem nagyon akarja eladni :mad: Álítólag kell a gyerekeknek ... majd, de azok a gyerekek olyan sztájlingba nyomulnak, hogy minden kisálat igen rövid életet él a környezetükben;szóval nem hiszem, hogy a halaknak más sorsuk lenne. Még nem igazán néztem utána, de egy akkora cucc külső szűrővel, fátyolbuborékos vizeséscsinálóval + hasonló kütyükkel baromi drága lehet bolti áron :( Esetleg, ha tud valaki ilyen infóval szolgálni, vagy tud valami jó netshop-ot, ahol árak is vannak, annak köszi előre :) |
sztem egyenlőre max egy 70 liter körülre gondolok :) később meg lehet nagyobb, vagy több is :)
|
:mad:
Az egyik blackmollym meghalt, kicsit megvolt tépbe meg be is volt szorulva a szűrő tapadókorongjai közé és amikor észrevettem már elég sokkos állapotban volt mára meghalt.Csak klésőbb szedtem ki az akiból és látván a nagy hasát, végighúztam rajta finoman az újjam, és kijött belőle legalább 10 kishal, persze holtan:( :( Elég ideges vok most blackmolly-t még nem tenyésztetem.. |
Nekem viszont fialt ma a szifóm:)
Nem szedtem előre külön, úgyhogy csak vagy 30-at sikerült kimenteni az ivadékok közül, de nem rossz az |
Quote:
|
Quote:
|
Hááát nekem muszáj beállítanom egy fiaztatót. A rákom szétszabdalta a kölyök nevelő dzsungelem és most a gurámi és a vitorlásom versenyt eszik a kis mollykat és szifókat.:(
|
Hát jah társasban nem ngyon maradnak meg.Egyszer az én guppim is 2. ellésére akkor elett amikor pont nem voltam otthon, egyse maradt.
A nevelőakim jelenleg egy 21L-es akvárium. |
All times are GMT +1. The time now is 02:35. |