![]() |
Quote:
|
Quote:
Továbbra is az a véleményem, hogy ha egy átlagos szövit ez az ork túl akar élni akkor el kell húzzon onnan. Amit én tennék azt leírtam többet nemtok hozzáfűzni :) Mindenki másképp csinálná ez a szép ebben a játékban :D |
na akkor várjatok mer ezt így nem lehet nézni biztos van olyan szövi ami egy mf-nek beüthetetlen de harcosok egy 1400 fős csopiban hány játékos van aki tudja hogy kell játszani? szerintem 900 max. a többbi meg nem olyan jó és nem olyan aktív és biztos van olyan szövi amit vki ebből az 500-ból akot és nézd meg az esélyeket 2 ,ember és kaja hiánnyal küzdő hadis akiknek nincsen lóvéjuk meg egy 6 körre lévő toli meg vari nem túl bíztató
|
Quote:
itt járunk akkor eddig de akármilyen messze vagy szétártoznak+lopnak:)+utánad indul a szövi hiába menekülsz:)és nem 1x ütnek be:) |
Quote:
|
és tuti hogy van olyan szövi ahol egy orknak esélye sincsen senki ellen de én orkkal beártóztam fél-elf tolisokat mer nem tudták hogy kell játszani akkor ne mondd hogy egy hadi ne tudnék ebből a fajtából:eek:
|
amúgy meg nem biztos hogy utánad jönnek mer ha kezdők lehet hogy törölnek vagy előbb megpróbálnak felállni de ha nem kezdők akkor utánad jönnek és az nem túl jó ebben igazad van de nem csak ilyen szövi létezik:D
amúgy meg kockázatot kell vállani ha utánad jönnek és szétvernek megszívtad:D |
Harcosok, hol játszottál már 5. szinten orkkal? :)
Ami monro irta topic elejen az teljesen jo. Szerintem 5/4 szovinel meglehet jatszani es aztan hagyni fognak... S akkor nem is haboru volt, hanem csak egy dupla foldfoglalas :) |
Quote:
figy 1x veszed amjd észre magad egy erős szövi ellen és meglátod se ártozni nem fogod se kivédeni öket:Plopni se:P na akkor egy kezdő szövi ellene remek lenne egy felélf hadis is legyőzi öket:)mert már beásoltam egy olyan gömböt ahol majdnem tultermelés van ........ |
Egy 300-400 milla tartalekkel rendelkezo ork ugy vegighasit 5. szinten akarmelyik szovin mf-kent, hogy 100 kor alatt 600-on pihizik :)
Alapban nem tart bent magia+tolitekercset...Ha tanyafree egy ideig, akkor mezogazdasagit sem. S ha 8-9% templommal jatszik, akkor megtud gombozni annyi embert, hogy talaljon vkit, ahova befer tobb sereggel, es felhasit a szinten. |
All times are GMT +1. The time now is 12:37. |