Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   mf vs szövi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=801)

Harcosok 08-29-2006 10:26

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 29774)
csak pénz kérdése mondjuka gabona erre tényleg nem a legjobb de hát ha van pénz akkor felsem kell vinni csupán felkell vásárolni:D amúgy meg szerintem az az egyetlen megoldás amit monro mond a hadikat 1 hétig leártózni aztán őket pénzre beütni és akkor a varit meg éjszaka 2* földre sőt ha az idő be belefér akár a tolit is belehetne ütni földre és az igencsak 30 heki felett lenne és nekik -20 20 heki nekem meg +30-40 a hadik meg messze nem lennének de nekik nincs se emberük se pénzük és ha pénzük nincs mindegy mennyibe kerül a gabona

6%ork templommal ártozd a hadisokat:Dmeg nem annyiból áll kifosztod öket tudod van piac és ott van a több milliárd:)egy hadissal mega tolis nem fogod meg toliban:)se a varist variban:)lehet beütöd de levariz letoliz és olyan orkrol még nem hallaottam,hogy leártoz egy gnom hadit:Psokkal erösebb variban a gnóm+mágikus pajzs és már....

monro 08-29-2006 10:27

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 29773)
de ilyen szövik vannak az 5.én akik éheztetnek figy még a vari tolit keveset irtam :)10%templomot sürven tartanak a tagok:)

Na akkor ezt itt most lezártam a magam részéről :)
Továbbra is az a véleményem, hogy ha egy átlagos szövit ez az ork túl akar élni akkor el kell húzzon onnan. Amit én tennék azt leírtam többet nemtok hozzáfűzni :) Mindenki másképp csinálná ez a szép ebben a játékban :D

Burning 08-29-2006 10:28

na akkor várjatok mer ezt így nem lehet nézni biztos van olyan szövi ami egy mf-nek beüthetetlen de harcosok egy 1400 fős csopiban hány játékos van aki tudja hogy kell játszani? szerintem 900 max. a többbi meg nem olyan jó és nem olyan aktív és biztos van olyan szövi amit vki ebből az 500-ból akot és nézd meg az esélyeket 2 ,ember és kaja hiánnyal küzdő hadis akiknek nincsen lóvéjuk meg egy 6 körre lévő toli meg vari nem túl bíztató

Harcosok 08-29-2006 10:28

Quote:

Originally Posted by monro (Post 29775)
Szintén azt tudom mondani amit az előző bejegyzésemben. Én általánosságban beszéltem és hidd el játszottam már pár kört a H-ban. Az esetek 80-90%-ban fel lehet mérni a varis óriást 3-4%-al.

felméred jó be is ütöd 2x is:Dhekire alulrol
itt járunk akkor eddig de akármilyen messze vagy szétártoznak+lopnak:)+utánad indul a szövi hiába menekülsz:)és nem 1x ütnek be:)

Harcosok 08-29-2006 10:30

Quote:

Originally Posted by monro (Post 29780)
Na akkor ezt itt most lezártam a magam részéről :)
Továbbra is az a véleményem, hogy ha egy átlagos szövit ez az ork túl akar élni akkor el kell húzzon onnan. Amit én tennék azt leírtam többet nemtok hozzáfűzni :) Mindenki másképp csinálná ez a szép ebben a játékban :D

ti azt akarjátok bemagyarázni ,hogy egy ork mf kis károkkal tud elszökni békésen:D

Burning 08-29-2006 10:31

és tuti hogy van olyan szövi ahol egy orknak esélye sincsen senki ellen de én orkkal beártóztam fél-elf tolisokat mer nem tudták hogy kell játszani akkor ne mondd hogy egy hadi ne tudnék ebből a fajtából:eek:

Burning 08-29-2006 10:33

amúgy meg nem biztos hogy utánad jönnek mer ha kezdők lehet hogy törölnek vagy előbb megpróbálnak felállni de ha nem kezdők akkor utánad jönnek és az nem túl jó ebben igazad van de nem csak ilyen szövi létezik:D
amúgy meg kockázatot kell vállani ha utánad jönnek és szétvernek megszívtad:D

Szecsa 08-29-2006 10:36

Harcosok, hol játszottál már 5. szinten orkkal? :)
Ami monro irta topic elejen az teljesen jo. Szerintem 5/4 szovinel meglehet jatszani es aztan hagyni fognak...
S akkor nem is haboru volt, hanem csak egy dupla foldfoglalas :)

Harcosok 08-29-2006 10:38

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 29787)
amúgy meg nem biztos hogy utánad jönnek mer ha kezdők lehet hogy törölnek vagy előbb megpróbálnak felállni de ha nem kezdők akkor utánad jönnek és az nem túl jó ebben igazad van de nem csak ilyen szövi létezik:D
amúgy meg kockázatot kell vállani ha utánad jönnek és szétvernek megszívtad:D

ja hát értem kezdő szöviket:Pakkor mi értelme itt irosgatni?:)mert ha már ott töröl,hogy kap 2 ütést akkor ténleg nagyon kezdő
figy 1x veszed amjd észre magad egy erős szövi ellen és meglátod se ártozni nem fogod se kivédeni öket:Plopni se:P
na akkor egy kezdő szövi ellene remek lenne egy felélf hadis is legyőzi öket:)mert már beásoltam egy olyan gömböt ahol majdnem tultermelés van ........

Szecsa 08-29-2006 10:39

Egy 300-400 milla tartalekkel rendelkezo ork ugy vegighasit 5. szinten akarmelyik szovin mf-kent, hogy 100 kor alatt 600-on pihizik :)
Alapban nem tart bent magia+tolitekercset...Ha tanyafree egy ideig, akkor mezogazdasagit sem. S ha 8-9% templommal jatszik, akkor megtud gombozni annyi embert, hogy talaljon vkit, ahova befer tobb sereggel, es felhasit a szinten.

All times are GMT +1. The time now is 12:37.