Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   egyedül egy szövi ellen (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=788)

Zsáni 03-29-2007 09:05

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 83288)
asszem én a nagypofájú kategória volnék a többi nem illik rám :)

rám meg egyik se :p mondjuk az atomkezdőn még gondolkodok, lehet beleférek... :)
mégis szeretem az X csopit :)

sema034 03-29-2007 10:45

Egy félelf ellen háboruzol és ork létedre megvan még az összes tekercsed??!! Tényleg vérprofikkal háboruzol. Gretulálok csodás teljesítmény.:(

Etyekwood 03-29-2007 11:25

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 29523)
Akkor ezek atomlámák vagy halálra mészároltak lesznek. Fél-elf toli és egy ork leártózza...:confused:

Hogy mik vannak...:o

Ebben a felálásban valószínűleg nyersz. Mf vagy és két gyenge ori ellen harcolsz.

De óvakodj a 4 tagú szöviktől, mert akkor hamar vége lesz a siker sorozatnak...:eek:

Miért "atomláma" -zod az orikat?
nem lehet mindenki olyan "király", mint amilyen Te "lehetsz".

Massza Rex 03-29-2007 13:27

Na már vártam valakit, aki kiforgatja szavaimat és magasztalni kezd :D

Jó lenne királynak lenni, de rossz korba születtem. :eek:

Nem az orikat lámázom, hanem a játékosokat. (legalábbis ez volt a cél)

Atomláma (nálam) aki nem olvassa el a súgót, lövése sincs mi-hogy-miért-úgy müködik, de arca az van!!!, és amint kijön a védelem alól 32 lóval felmérés nélkül nekem esik. Na ilyen is van az 5X-be. :eek:

Szecsa 03-29-2007 14:27

s a jatekosokat miert lamazod? :)
attol hogy elolvassa a sugot, nem feltetlenul tud még kezdetben orit jol felepiteni.

Massza Rex 03-29-2007 16:42

No jó, látom bele szaladtam megen a fórum betegség egyik gyakori példányába. :(

Az ember mond valamit, ami abban a szövegkörnyezetben ült, erre valaki visszaolvassa egy idő múlva, leragad "a mondat"-nál, kiemeli a környezetből, beidézi ide és már csak mint önmagában álló mondatot elemezni kezdjük.

Természetesen nem veszem a szívemre gyerekkorom mély és alapos elemzését, sőt. :D

Az más kérdés, hogy ha játszom egy társasjátékot, elvárom az új belépőktől, hogy legalább a játék előtt ismerjék meg a szabályokat, ne pedig alatta.

Na de nem kezdem újra a verklit, tessék visszaolvasni (Kutyalee írására reagáltam) ne csak ezt a mondatot és akkor talán több is kiderül sötét oldalamról. Muhahaha...:p

De hogy gonoszkodjak egy kicsit ezt a beírás "Szentéletű, a kezdő orik védelmezője" Etyekwood írta ekkor 10-27-2006, 08:19 :

"Ütöm a kicsiket az elején, aztán katit képzek!"

laci 03-29-2007 16:58

Ez tetszik: valaki azzal nyit topicot, hogy milyen nagy bajnok, szét tud izélni egy egész (amúgy nagyon kezdőnek tűnő) szövetséget egyes-egyedül, és folyamatosan bejár hozzájuk mészárolni/pusztítani, erre az Igazság Bajnokai elkezdenek azon filózni, hogy a láma helyénvaló kifejezés-e vagy sem :eek:

Dragi 03-29-2007 17:01

Quote:

Originally Posted by laci (Post 83520)
Ez tetszik: valaki azzal nyit topicot, hogy milyen nagy bajnok, szét tud izélni egy egész (amúgy nagyon kezdőnek tűnő) szövetséget egyes-egyedül, és folyamatosan bejár hozzájuk mészárolni/pusztítani, erre az Igazság Bajnokai elkezdenek azon filózni, hogy a láma helyénvaló kifejezés-e vagy sem :eek:

akkor elnézést törlöm a hsz-eimet és hagyok mindenkit érvényesülni a témába

laci 03-29-2007 17:02

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 83521)
akkor elnézést törlöm a hsz-eimet és hagyok mindenkit érvényesülni a témába

?????:eek: :eek:

Ne vicceljé' má'! :o

Dragi 03-29-2007 17:03

Quote:

Originally Posted by laci (Post 83522)
?????:eek: :eek:

Ne vicceljé' má'! :o

nem vicceltem töröltem 2 hsz-em ami ebbe a témába volt :p:p

All times are GMT +1. The time now is 04:18.