![]() |
Quote:
mégis szeretem az X csopit :) |
Egy félelf ellen háboruzol és ork létedre megvan még az összes tekercsed??!! Tényleg vérprofikkal háboruzol. Gretulálok csodás teljesítmény.:(
|
Quote:
nem lehet mindenki olyan "király", mint amilyen Te "lehetsz". |
Na már vártam valakit, aki kiforgatja szavaimat és magasztalni kezd :D
Jó lenne királynak lenni, de rossz korba születtem. :eek: Nem az orikat lámázom, hanem a játékosokat. (legalábbis ez volt a cél) Atomláma (nálam) aki nem olvassa el a súgót, lövése sincs mi-hogy-miért-úgy müködik, de arca az van!!!, és amint kijön a védelem alól 32 lóval felmérés nélkül nekem esik. Na ilyen is van az 5X-be. :eek: |
s a jatekosokat miert lamazod? :)
attol hogy elolvassa a sugot, nem feltetlenul tud még kezdetben orit jol felepiteni. |
No jó, látom bele szaladtam megen a fórum betegség egyik gyakori példányába. :(
Az ember mond valamit, ami abban a szövegkörnyezetben ült, erre valaki visszaolvassa egy idő múlva, leragad "a mondat"-nál, kiemeli a környezetből, beidézi ide és már csak mint önmagában álló mondatot elemezni kezdjük. Természetesen nem veszem a szívemre gyerekkorom mély és alapos elemzését, sőt. :D Az más kérdés, hogy ha játszom egy társasjátékot, elvárom az új belépőktől, hogy legalább a játék előtt ismerjék meg a szabályokat, ne pedig alatta. Na de nem kezdem újra a verklit, tessék visszaolvasni (Kutyalee írására reagáltam) ne csak ezt a mondatot és akkor talán több is kiderül sötét oldalamról. Muhahaha...:p De hogy gonoszkodjak egy kicsit ezt a beírás "Szentéletű, a kezdő orik védelmezője" Etyekwood írta ekkor 10-27-2006, 08:19 : "Ütöm a kicsiket az elején, aztán katit képzek!" |
Ez tetszik: valaki azzal nyit topicot, hogy milyen nagy bajnok, szét tud izélni egy egész (amúgy nagyon kezdőnek tűnő) szövetséget egyes-egyedül, és folyamatosan bejár hozzájuk mészárolni/pusztítani, erre az Igazság Bajnokai elkezdenek azon filózni, hogy a láma helyénvaló kifejezés-e vagy sem :eek:
|
Quote:
|
Quote:
Ne vicceljé' má'! :o |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:18. |