Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Intéző (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=780)

Burning 01-15-2007 13:10

mondjuk nekem max kereskedő személyiséggel vannak bankjaim, akkor meg mrá kamatozzanak, tehát legyen rájuk elég ember;)

Peter 01-15-2007 13:10

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 65932)
Idézet egy másik topicból, eszerint ez nem így van:
(Egyébként valaki mondta, hogy ezt a témát már kitárgyaltátok, de én nem találtam meg. Ha így van megmutatná valaki. (Nem ártana újratesztelni a kérdést, ha lesz rá módom, akkor anarchban megteszem.))

akkor is védik a pénzt, ha másik topikban az ellenkezőjét állította valaki

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 65941)
hát nekem is úgytűnt, hogy nem, de ha igen az nem változtat semmit azon amit mondtam, de akkor csak annyi házat kell tartani, h a bankok nem kell, h működjenek?? azt a helyet mással be lehet akkor építeni?? nekem pl jólenne barakknak, vagy bárminek...mostakkor ez ígyvan vagy nem-e van így? de ha legalulra teszem a bankot emberhiányban, attólmég kiírja, h "országodban nem minden épület működik ...blabla..."

ezt nem ajánlanám, mármint, hogy eleve emberhiányos orival játsz, de te tudod végülis mit akarsz...

Burning 01-15-2007 13:14

mondjuk ezzel sok élezett ori békén hagyna, ha az emberhiányos -500, mert azoknak aztán igazán nem kell az, hogy most kórházat építsenek. de ha észreveszik, hogy ez tartós és nem is lesz nagyobb se kisebb szétszednek:)

Valezius 01-15-2007 13:16

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 65957)
akkor is védik a pénzt, ha másik topikban az ellenkezőjét állította valaki

ezt nem ajánlanám, mármint, hogy eleve emberhiányos orival játsz, de te tudod végülis mit akarsz...

Hát ha azt mondjátok, azért csak le fogom tesztelni, gyorsan változnak a hódítóban a dolgok. De azért megmutathatnátok, hogy ezt honnan veszitek.

A kórház akkor is növeli a bevándorlást, ha nem működik? (A súgó csak azt írja, hogy működnie kell ahhoz, hogy csökkentse a betegséget)

Bizonyos körülmények között jó emberhiányban játszani, nekem most az van, és jól elvagyok vele. Egyszer ki lehet próbálni. :)

Burning 01-15-2007 13:19

figyelj emberhiányban neked esek akkor azt nehezen hozod vissza:p
amúgy elhiheted, hogy így van és ha jól tudom a kórházak, ha nem működnek is növelik a bevándorlás, mert "az emberek nagyobb biztonságban érzik magukat egy oriban, ahol ellátják őket":D

Valezius 01-15-2007 13:22

Azért van emberhiányom, mert nem tudsz nekem esni. :D

Na akkor a magam szórakozására, ha úgyadódik, akkor megeelenőrzöm, addig elhiszem. (de azért mutathatnátok valami bizonyítékot, lehet, hogy csak összebeszéltetek :D )
Mindenesetre ha kereskedő az ember nem árt, ha működnek azok a bankok. :D

Krin 01-15-2007 13:22

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 65963)
...és ha jól tudom a kórházak, ha nem működnek is növelik a bevándorlás, mert "az emberek nagyobb biztonságban érzik magukat egy oriban, ahol ellátják őket":D

...ez egy kicsit íronikus:cool:
...ugyan nem működik, de! legalább van:) , ennyi erőlvel a kerti budira is festhetnénk egy nagy H-t:D

Burning 01-15-2007 13:24

hát, de akkor miért jönne több, ha nem ezért?:p

Peter 01-15-2007 13:49

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 65961)
Hát ha azt mondjátok, azért csak le fogom tesztelni, gyorsan változnak a hódítóban a dolgok. De azért megmutathatnátok, hogy ezt honnan veszitek.

A kórház akkor is növeli a bevándorlást, ha nem működik? (A súgó csak azt írja, hogy működnie kell ahhoz, hogy csökkentse a betegséget)

Bizonyos körülmények között jó emberhiányban játszani, nekem most az van, és jól elvagyok vele. Egyszer ki lehet próbálni. :)

teszteld :)
egyébként tapasztalatból

Szecsa 01-15-2007 15:13

alapvetoen kell is emberhiannyal jatszani, ha sok tartalek van es jo a szovi felepitese :) nyilvan ez profi szovi eseten mukodik kizarolag.
hiszen a toronynak es a banknak felesleges mukodnie alapjaratban.
ha minden korben van távol nézve, akkor sereg jövetel esetén annyi embert fokozni, hogy mukodjenek a tornyok, ha a tornyok mukodesevel meg lehet fogni az érkező sereget.

All times are GMT +1. The time now is 23:13.