![]() |
mondjuk nekem max kereskedő személyiséggel vannak bankjaim, akkor meg mrá kamatozzanak, tehát legyen rájuk elég ember;)
|
Quote:
Quote:
|
mondjuk ezzel sok élezett ori békén hagyna, ha az emberhiányos -500, mert azoknak aztán igazán nem kell az, hogy most kórházat építsenek. de ha észreveszik, hogy ez tartós és nem is lesz nagyobb se kisebb szétszednek:)
|
Quote:
A kórház akkor is növeli a bevándorlást, ha nem működik? (A súgó csak azt írja, hogy működnie kell ahhoz, hogy csökkentse a betegséget) Bizonyos körülmények között jó emberhiányban játszani, nekem most az van, és jól elvagyok vele. Egyszer ki lehet próbálni. :) |
figyelj emberhiányban neked esek akkor azt nehezen hozod vissza:p
amúgy elhiheted, hogy így van és ha jól tudom a kórházak, ha nem működnek is növelik a bevándorlás, mert "az emberek nagyobb biztonságban érzik magukat egy oriban, ahol ellátják őket":D |
Azért van emberhiányom, mert nem tudsz nekem esni. :D
Na akkor a magam szórakozására, ha úgyadódik, akkor megeelenőrzöm, addig elhiszem. (de azért mutathatnátok valami bizonyítékot, lehet, hogy csak összebeszéltetek :D ) Mindenesetre ha kereskedő az ember nem árt, ha működnek azok a bankok. :D |
Quote:
...ugyan nem működik, de! legalább van:) , ennyi erőlvel a kerti budira is festhetnénk egy nagy H-t:D |
hát, de akkor miért jönne több, ha nem ezért?:p
|
Quote:
egyébként tapasztalatból |
alapvetoen kell is emberhiannyal jatszani, ha sok tartalek van es jo a szovi felepitese :) nyilvan ez profi szovi eseten mukodik kizarolag.
hiszen a toronynak es a banknak felesleges mukodnie alapjaratban. ha minden korben van távol nézve, akkor sereg jövetel esetén annyi embert fokozni, hogy mukodjenek a tornyok, ha a tornyok mukodesevel meg lehet fogni az érkező sereget. |
All times are GMT +1. The time now is 23:13. |