Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1A Szintlépés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=754)

Synkel 08-17-2006 09:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 28953)
Azt hiszem, hogy erre már válaszoltam, had ne kelljen naponta ugyanazt leírnom. :)

Azért mi még győzködünk ha nem baj, hátha...:D:D

Arwen 08-23-2006 18:11

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 28945)
Aham... szóval ezek szerit vari, toli, termelő ne menjen az A-ba?
Ezek ugyanis a hadisok ellen aligha tudják megvédeni magukat.
Az álitásod 50%-a egyáltalán nem áll meg, a diplomáciai érzékben TALÁN van némi igazság. Ne feledd azonban, hogy attól még, hogy valaki kevésbé kommunikativ illetve nincs érzéke a diplomáciához simán végigjátszhatja a játékot ahogy bárki más. Az már megint egy külön téma, hogy ez a fajta stílus mennyire élvezetes. Ennek már köze nincs a topichoz, ezért
részermről téma off.

Arról volt szó, h szétvert orik menekülnek B-ből A-ba. Te vetetted fel ezt a témát, én leírtam a véleményem, most meg kiforgatod a szavaimat.

Termelő orik ott vannak, ahol már nincs nagy veszély.

McLoad 09-24-2006 14:44

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 28861)
Aki nem tudja magát megvédeni, és diplomáciai érzéke sincs a problémát megoldani, annak nincs keresnivalója A-ban.

Diplomáciai érzékel se lehet mindent meg oldani. Volt olyan szövi aki tagot keresett jellentkeztem fellépés után, én is épp fajváltás után voltam, javasolták nekem elöször, hogy elöbb alakitsak én egy szövit és miután rendbe raktam az orit lépjek be hozzájuk. 3 napi várakozás után beléptem egy másik szövibe és 8kör után 8 sereg jött felém, az ö szöviei.... Szerintem se koser az, hogy a védelem hamarabb lejár mint a piac.

monro 09-24-2006 16:16

Én inkább azt kérdezném meg ezügyben, hogy a 7 kör védelem minek? Egyáltalán, hogy lett ez 7 kör??

A kérdésem lényegeés értelme:

1. az 1A-ban 3 körig nem tehetsz semmit BE a közös rakiba, tehát ha nem lenne védelem (vagy csak 1 kör mondjuk) akkor sokszor ujrázós országokat simán le lehetne fosztani annak aki szemfüles... Ezzel a 7 körrel biztosítjuk a "kényelmes csalás" lehetőségét.

2. ha csak 1 kör védettség lenne akkor az azért lenne jó, mert nem lehet a 2B-ből olyan árucikket felvinni az 1A-ba korlátlan mennyiségben ami a raktárszámláláskor elveszne.

A fenti két indok miatt az 1A-ba sztem 1 körös védettség lenne optimális. Ez a 7 kör egyszerűen életszerűtlen és megmagyarázhatatlan számomra :(

lacqa 09-24-2006 16:28

Quote:

Originally Posted by monro (Post 32371)
... Ezzel a 7 körrel biztosítjuk a "kényelmes csalás" lehetőségét... :(

és bizonyos csalások miatt ismét megszivatjuk azokat akik szabályosan játszva lépnek fel a B-ből, és - a korábbi post-okban már leírtak szerint - sereggel jó eséllyel nem tudják megvédeni a 4 szinten keresztül gyűjtögetett vagyonukat. gratu monro, jó ötlet... :confused:

monro 09-24-2006 17:00

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 32372)
és bizonyos csalások miatt ismét megszivatjuk azokat akik szabályosan játszva lépnek fel a B-ből, és - a korábbi post-okban már leírtak szerint - sereggel jó eséllyel nem tudják megvédeni a 4 szinten keresztül gyűjtögetett vagyonukat. gratu monro, jó ötlet... :confused:

Lacza ez mindig is így volt... Ez a 7 kör kb 1 éve van csak és valljuk meg tökmindegy a szabályosan játszóknak, hogy 7 kör vagy 1 kör.

Az viszont pont nekik nem mindegy, hogy le tudnak e lopni 1 millió tekercset a csalóktól vagy nem, ki tudnak e fosztani egy 4,2 milliárddal ujrázott orit vagy sem. Ilyen "apróságok" azok amik kimaradnak a szabályosan játszók repertoárjából ezzel a 7 körös védettséggel...

Azt javaslom picit gondold át ezt a dolgot mielött ironizálsz ujra.

Láma 09-24-2006 19:15

Quote:

Originally Posted by monro (Post 32375)
Lacza ez mindig is így volt... Ez a 7 kör kb 1 éve van csak és valljuk meg tökmindegy a szabályosan játszóknak, hogy 7 kör vagy 1 kör.

Az viszont pont nekik nem mindegy, hogy le tudnak e lopni 1 millió tekercset a csalóktól vagy nem, ki tudnak e fosztani egy 4,2 milliárddal ujrázott orit vagy sem. Ilyen "apróságok" azok amik kimaradnak a szabályosan játszók repertoárjából ezzel a 7 körös védettséggel...

Azt javaslom picit gondold át ezt a dolgot mielött ironizálsz ujra.

Izé, ez mióta csalás?

lacqa 09-24-2006 19:43

a múlt az elmúlt. az hogy a régi szabály ez volt még nem jelenti azt hogy egyet kell értsek vele.

én akkor is azt támogatom, hogy lehessen piacolni a védelem lejárta előtt az A-ban, és ekkor már lehessen a klánrakit is használni. azt nyilván meg kell akadályozni hogy raktárkapacitáson felül fel lehessen hozni, de ezen kívül nem látom be miért kell a piacolási tilalomnak tovább tartani.

monro 09-24-2006 20:22

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 32398)
én akkor is azt támogatom, hogy lehessen piacolni a védelem lejárta előtt az A-ban, és ekkor már lehessen a klánrakit is használni. azt nyilván meg kell akadályozni hogy raktárkapacitáson felül fel lehessen hozni, de ezen kívül nem látom be miért kell a piacolási tilalomnak tovább tartani.

Értem én, csak ugy látom az egyik cseppet sem befolyásolja a másikat. Attól,hogy a védelem 1 kör vagy 7 kör neked ugyanugy nem teljesül a vágyad, hogy hamarabb legyen piacod. Így picit furcsállom az ellenvetésed magyarázatát.

monro 09-24-2006 20:23

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 32383)
Izé, ez mióta csalás?

Szerintem nem azt írtam, hogy csalás ujrázni!
Azt írtam, hogy pár csalót lelopni aki ujrázgat! Elég nagy a különbség.

All times are GMT +1. The time now is 06:55.