![]() |
Quote:
|
Quote:
Termelő orik ott vannak, ahol már nincs nagy veszély. |
Quote:
|
Én inkább azt kérdezném meg ezügyben, hogy a 7 kör védelem minek? Egyáltalán, hogy lett ez 7 kör??
A kérdésem lényegeés értelme: 1. az 1A-ban 3 körig nem tehetsz semmit BE a közös rakiba, tehát ha nem lenne védelem (vagy csak 1 kör mondjuk) akkor sokszor ujrázós országokat simán le lehetne fosztani annak aki szemfüles... Ezzel a 7 körrel biztosítjuk a "kényelmes csalás" lehetőségét. 2. ha csak 1 kör védettség lenne akkor az azért lenne jó, mert nem lehet a 2B-ből olyan árucikket felvinni az 1A-ba korlátlan mennyiségben ami a raktárszámláláskor elveszne. A fenti két indok miatt az 1A-ba sztem 1 körös védettség lenne optimális. Ez a 7 kör egyszerűen életszerűtlen és megmagyarázhatatlan számomra :( |
Quote:
|
Quote:
Lacza ez mindig is így volt... Ez a 7 kör kb 1 éve van csak és valljuk meg tökmindegy a szabályosan játszóknak, hogy 7 kör vagy 1 kör. Az viszont pont nekik nem mindegy, hogy le tudnak e lopni 1 millió tekercset a csalóktól vagy nem, ki tudnak e fosztani egy 4,2 milliárddal ujrázott orit vagy sem. Ilyen "apróságok" azok amik kimaradnak a szabályosan játszók repertoárjából ezzel a 7 körös védettséggel... Azt javaslom picit gondold át ezt a dolgot mielött ironizálsz ujra. |
Quote:
|
a múlt az elmúlt. az hogy a régi szabály ez volt még nem jelenti azt hogy egyet kell értsek vele.
én akkor is azt támogatom, hogy lehessen piacolni a védelem lejárta előtt az A-ban, és ekkor már lehessen a klánrakit is használni. azt nyilván meg kell akadályozni hogy raktárkapacitáson felül fel lehessen hozni, de ezen kívül nem látom be miért kell a piacolási tilalomnak tovább tartani. |
Quote:
|
Quote:
Azt írtam, hogy pár csalót lelopni aki ujrázgat! Elég nagy a különbség. |
All times are GMT +1. The time now is 06:55. |