![]() |
Quote:
Srácok komolyra fordítva a szót a védekező orinak mindig is könnyebb volt ha mindkettő MF. A toronybónusz nagyon sok. Ha felfelé mész és minden tábornokkal akkor is -13%-ban van a támadó azonos morálnál. Így nem az 5let felvetése a gáz hanem a játékra gyakorolt hatása. Sosem támogatnék ilyen javaslatot ha esetleg egy másik topicban lenne :D |
Synkel általában az ember 1-2k íjjal meg 3k lóval rendelkezik 200 hekin de az már elég kiélezett mondjuk nem teljesen és 3k ló az is csak 6 ezer védőpont ráadásul ha támadsz akkor ebből mennyi marad otthon:confused: mer elhiszem neked hogy 400 hekin már jó nagy lovasságod volt és az már véd :D
és ha nem írtam volna hogy 200 heki igazatok lenne de pszychikailag segít:D mer rögtön visszatámadsz:D |
Quote:
Pszichologiai védelem mikor: Húúú mennyi lovas! Filozofiai védelem mikor: Vajon azért van ennyi, hogy visszatámadjon??? Fizikai védelem mikor : Húúú mennyivel kisér vissza!!! Szorri az offért |
nem baj mondjuk igaz nem csak psychikailag segít mer ha vki látja hogy mondjuk van 3k lovad nem biztos hogy támad:D a filozófiai védelem érve miatt mer lehetséges hogy ez után meg jönne a fizikai:D
|
Quote:
A pszichológia védelem alatt azt értettem, hogy ha látod a gömböt a környékhez képest igen kevés íjjal, de nagyon sok lóval, nem biztos, hogy meg fogod támadni az illetőt. Átütni nem olyan nehéz, ezzel szemben kivédeni mikor 2-3 részre osztva nekimegy egy kitámadott orinak, na az nem semmi:) Mellesleg 200 hekin nem szoktam 1k-nál több íjat tartani, kell a hely a lovaknak:) |
Miről is van szó?
Csak azt áruljátok el, hogy ennek mi köze ahhoz, hogy tábornokok, miért nem segítenek a védekezésben?
|
igazad van synkel:D de abban nincs hogy egy üres orira 3 csapat én legalább öttel mennék neki:D semmi köze nincs hozzá pepa csak azon tárgyaltunk hogy végülis annyiban mégiscsak segít a védekezésben a tábornok hogy ha egyszerre több tábornokkal támadsz otthon hagyhatsz néhány egység elitet vagy lovat és mennyiségtől függ mer fejjebb pár ilyen elit vagy ló megakadályozhatja a beütést
|
Quote:
Meg bizony:) Ugyan semmi köze a tábornokhoz, de én szoktam tartani vagy 1.5 - 2k szabad barakkhelyet is, mert A-n kívül sokan nem számolnak utána, mennyi íj fér az oriba:) Ugyanakkor magas hekin annyira bevédettek az orik, hogy 5 sereggel nehéz bárkihez beférni még kitámadáskor is... |
Quote:
Mondanék még két okot, hogy miért NE segítsenek a tábik a védekezésben: 1. jelenleg nincs adott lehetőség az otthon/távol lévő tábik felmérésére és így a támadás/védekezés sikerességének kalkulációja pontatlanabbá válna. Szóval itt mindenképp kellene +1 újítás a tábik felmérésére. 2. hazavágná a számolóprogimat :D |
All times are GMT +1. The time now is 17:03. |