![]() |
Quote:
Neked meg ezér jár a ződ:) Atinak is járna, ha ő mondja előbb, bár neki van épp elég:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jár a ződ, csak elfelejtettem indokolni, mert már bukik a fejem a fáradságtól :D |
Quote:
Edison meg lusta volt sötétben gyertyát gyújtani, úgyhogy véletlen feltalálta a proszívót, vagy mifene:) Nem érdekel, hogy jutottál idáig, akkor is tiéd a pont:D |
No akkor most, hogy mindenki megtanulta, hogy hol kell a cache-t kiüríteni (direkt volt ám ;)), már kisfelbontás mellett is ott a plusz menü. :)
Enjoy! :) |
Nah így már teljesen más :)
Nekem pl nem kellett cachet törölni, elég volt csak egy reload :) Tegnap bezzeg reloadoltam vagy 30x meg kitöröltem mindent a böngikből amit csak lehetett és csak nem jött össze :D :D A fő, hogy már remekül műkszik :) |
háttér
sziasztok
Ez az első hozzászolásom, szo lehet hogy nem is jó helyre írom vagy megse jelenik:):( Nekem a most nem evvel kapcsolatba lenne hozzászólásom, hanem a szövifórum hátterével nem vagyok megelégedve, olyan sötét! Egy sötétbarna háttéren fekete betűk szerintem kicsit lehangoló 'magányos", pedig az szövifórum:) Lehetne valamivel világosabb szerintem a háttér, szerintetek? |
Szerintem nyiss neki egy külön topicot, többet érsz el vele:)
|
Úgy látom nemigen van ezzel kapcsolatban most már semmi reakció, akkor ez is megvan. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 18:24. |