![]() |
privátba lerendezzük:cool:
|
Mondjátok már meg nekem hogy miért tartják sokan nehéznek az orkot?
|
talán mert nehéz is :)
persze nem annyira mint amennyire mondják, de sztem az egyik legnehezebben játszható faj( persze a játszhatóság alatt az erdményes vezetést értem amivel csopi élre kerülsz ütsz vágsz ......, nem pedig azt h 2k-s emberhiánnyal 0 tekivel éppenhogy átugrod a szintet és utána vered magad h megcsináltad eredményesen feljutottál egy orkkal :) ) eredményesen problémásabb vezetni az orkot mint a többi orit. de sztem egéri. nékem az egyik kedvenc fajom. |
Quote:
|
Quote:
|
Nekem eddig volt ember illetve elf tolisom, óriás és gnóm hadisom. Egyiket se tekizték. Az orkomat viszont igen!!!! Utálom a tolisokat:D:D:D:D
Na jó, igazság szerint számítottam rá, hogy ezzel azért lesznek gondok, de kellemetlen érzés, lévén, hogy az eddigi felállásaimban nem nagyon kellett tekizéstől tartsak:) |
Quote:
1. Kepes leszel ezeket megszokni, potolni, nem torodni vele, utni, esetleg kicsit diplomaciazni, esetleg vmi bika felelffel szovizni aki megved, es meg van par lehetoseg.. 2. annyira tele lesz a t... hocipod a lopasokkal, hogy torlod :) de vhogy en esetedben az 1est tudom elkepzelni :) |
Synkel, milyen tekiket tartasz bent? Erdekodeskeppen. Mibol, mennyit?
|
Quote:
|
Quote:
Épp ezért idegesít. Lakás és hadi van kb 5k, tolis és mágia meg 1k. Normálisabb mennyiséget csak a kettőből lehet vinni, és mégis lopnak. Nya de nem baj, lesz az 4 kör kevesebb is:D |
All times are GMT +1. The time now is 16:40. |