Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Shadowrun és Cyberpunk (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=72)

Mike zoostorm 01-30-2006 12:29

Quote:

Originally Posted by Senki
nem, elhúzol és megpróbálsz mást... nade nem kell hülyeséget csinálni és megúszhatsz sokmindent.. amúgy a 13H az 13 halálos-t jelent... sebzés, mindegyik szinten 3 rublika... horzsolt, súlyos, életveszélyes és az 10. a halálos.. azaz 13 szor 10 szint sebzés... ezt sebtűrjed :D
(ha jól emléxem.. az a baj hogy nincs előttem a könyv és régen jáccottam...)

A 13 H azt jelenti hogy a celpont 13 amit le kell vedened egy testprobaval(dobsz annyi kockaval amiennyi a tested, ha van hatos ujra dobsz es ha van megint akkor megint ujradosz..)
A H halalos azaz 10 rublika de ha van ket sikered akkor lemegy sulyosra, he meg kettod lemegy Kozepesre...Tehat ha van 8 sikered akkor semmit se kapsz be. Mas kerdes hogy tudsz e 8 sikert dobni 13 as celszamra...de nem lehetetlen.
Viszont ha az illteto aki lott rad ert el extra sikereket akkor o meg ugyanilyen modon noveli a sebet. Ha neki van 4 sikere akkor neked kell 12 hogy lehozd..:))

Mike zoostorm 01-30-2006 12:32

Egy profi jatekos egy Ares Predikatorral is leszed akarmilyen karaktert...lehet hogy nem egy lovessel de egy kor alatt. Csak ismerni kell a szabalyokat es fel kell ismerni azokat az ellenfeleket akik veszelyesek...Meg a speci loszer sem art..:):)

Senki 01-30-2006 14:31

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Meg a speci loszer sem art..:):)

naja.. ebben is robbanófejes lőszer van ;) azért a törpe rigóm se bízott mindent a véletlenre... nyakig kevlár, vaskos páncél a terepjárón... ;)

Senki 01-30-2006 14:32

Quote:

A 13 H azt jelenti hogy a celpont 13 amit le kell vedened egy testprobaval(dobsz annyi kockaval amiennyi a tested, ha van hatos ujra dobsz es ha van megint akkor megint ujradosz..)
A H halalos azaz 10 rublika de ha van ket sikered akkor lemegy sulyosra, he meg kettod lemegy Kozepesre...Tehat ha van 8 sikered akkor semmit se kapsz be. Mas kerdes hogy tudsz e 8 sikert dobni 13 as celszamra...de nem lehetetlen.
Viszont ha az illteto aki lott rad ert el extra sikereket akkor o meg ugyanilyen modon noveli a sebet. Ha neki van 4 sikere akkor neked kell 12 hogy lehozd..:))

köszi! mondom, rég olvastam végig a szabálykönyvet! ;)

aúú 01-30-2006 14:39

Quote:

Originally Posted by Ati
Nézzük csak, nézzük csak, ki is indította ezt a témát... :)

Ehhe, ehhe...:D

Háát, mennyire ismeritek a Srun-t? Valamint érdekelne, hogy valaki közületek olvasta e a Vakító fény című Srun könyvet? Mert ha nem, azt lemesélhetem...:) Az a történet az egyik kedvencem és az egyik legjobban sikerült Srun könyv...

Senki 01-30-2006 14:46

Quote:

Originally Posted by aúú
Ehhe, ehhe...:D
Háát, mennyire ismeritek a Srun-t? Valamint érdekelne, hogy valaki közületek olvasta e a Vakító fény című Srun könyvet? Mert ha nem, azt lemesélhetem...:) Az a történet az egyik kedvencem és az egyik legjobban sikerült Srun könyv...

én nekem kimaradt, de akár benne is lennék!
*akkor elmegyek az SR3 szabálykönyvet kölcsönkérni ;) *

Mike zoostorm 01-30-2006 15:18

a robbanofejes az mar a mult..:)en az APDS mellett dontottem..:)

MiKoR 01-30-2006 15:26

én csak halk figelője vagyok az eseményeknek, mert sajna nemértek hozzá, de egyre jobban érdekel!!!! :)
Nincs itt miskolci?

Senki 01-31-2006 03:39

Quote:

a robbanofejes az mar a mult..:)en az APDS mellett dontottem..:)

naja... de nemrég szereztük meg a SR3at... ez még SR1es időkből volt... azóta a fegyverek kézikönyve is megvan már! :cool:

Senki 01-31-2006 03:40

Quote:

Originally Posted by MiKoR
én csak halk figelője vagyok az eseményeknek, mert sajna nemértek hozzá, de egyre jobban érdekel!!!! :)
Nincs itt miskolci?

Sajna Budapest.. (igazából örülök is neki, de pssszzzt! :D )

All times are GMT +1. The time now is 13:20.