Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   hogyan szerzed a penzt egy friss orival? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=715)

Remedy 10-11-2006 18:06

Quote:

Originally Posted by exair (Post 34569)
vagy egybol igyekezni a topba, ha kijossz vedelem alol (gyors csopiban legalabbis) mar 380 heki korul kell allnod, es ha eleg katid volt ahhoz, hogy 144 kor alatt betermelj ennyi katit akkor a tovabbmenes sem okoz gondot a top fele, es ott elkezdeni termelni :)

aha, ez jo otlet, csak friss orival ilyenkor kapsz kb 20-30 utest aztan kezdheted ujra :P
hogy lehet ilyet irni? friss orirol volt szo :P

Synkel 10-11-2006 18:29

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 34771)
aha, ez jo otlet, csak friss orival ilyenkor kapsz kb 20-30 utest aztan kezdheted ujra :P

Ugyan Remy, miért feltételezed, hogy a topban ütnének egy friss orit? És a sportszerűség?:D

Napóleon 10-20-2006 13:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 34771)

én sem értem azokat akik 500 tornyos íjjal felfedeznek ameddig tudnak és csak lesnek amikor még a lámák is beverik

Etyekwood 10-27-2006 08:19

Arra voltál kíváncsi, hogy ütjük-e a kissebb orikat?
Ütöm a kicsiket az elején, aztán katit képzek!
A tekivel nem foglalkozom!
Majd fosztom a gazdagokat :)

Szecsa 10-27-2006 11:26

Quote:

Originally Posted by Etyekwood (Post 38183)
Arra voltál kíváncsi, hogy ütjük-e a kissebb orikat?
Ütöm a kicsiket az elején, aztán katit képzek!
A tekivel nem foglalkozom!
Majd fosztom a gazdagokat :)

Foleg, ahol gazdag a csoport, mi? :)
Egyebkent, szerintem hasznos dolog a tekiiras, mindenkeppen...szovibe lepesnel is elonyt jelenthet, ha van tartalekod...ha esetleg picit at kell alakulnod, es azt Te mondjuk azonnal teljesiteni tudod.

Nola 10-28-2006 09:50

És ti melyik fajt ajánlanátok 5. szinten hogy a leggyorsabban elérd a max pénzt? Persze a legbiztonságosabban.

Synkel 10-28-2006 10:30

Szerintem a max pénzt felejtsd el 5-dik szinten:) Esélyed nem lesz elérni, mert ha afele már megvan, akkor már mindenki céltáblája leszel, és nem lehetsz elég erős ahhoz, hogy meg is védd:)

Nola 10-28-2006 11:48

A legbiztonságosabban. PL ha gnómvagy akkor nemtudják mennyi tekivan az országodban. Tuttommal.
A 4. szinten mennyi az átlag pénz ami tartaléknak kell h nagyobb háborúnál is visszatudd húzni magad?

Láma 10-28-2006 11:49

Gnómmal érdemes tekit írni.

Napóleon 10-28-2006 20:51

Quote:

Originally Posted by Nola (Post 38560)
A legbiztonságosabban. PL ha gnómvagy akkor nemtudják mennyi tekivan az országodban. Tuttommal.
A 4. szinten mennyi az átlag pénz ami tartaléknak kell h nagyobb háborúnál is visszatudd húzni magad?

szvsz ellen - és saját szövi függő. +ami elképesztően befolyásolja az a nyersi ára.

sztem tekiben + cashben összesen minimum egy 500 milla

All times are GMT +1. The time now is 17:46.