![]() |
Quote:
hogy lehet ilyet irni? friss orirol volt szo :P |
Quote:
Ugyan Remy, miért feltételezed, hogy a topban ütnének egy friss orit? És a sportszerűség?:D |
Quote:
én sem értem azokat akik 500 tornyos íjjal felfedeznek ameddig tudnak és csak lesnek amikor még a lámák is beverik |
Arra voltál kíváncsi, hogy ütjük-e a kissebb orikat?
Ütöm a kicsiket az elején, aztán katit képzek! A tekivel nem foglalkozom! Majd fosztom a gazdagokat :) |
Quote:
Egyebkent, szerintem hasznos dolog a tekiiras, mindenkeppen...szovibe lepesnel is elonyt jelenthet, ha van tartalekod...ha esetleg picit at kell alakulnod, es azt Te mondjuk azonnal teljesiteni tudod. |
És ti melyik fajt ajánlanátok 5. szinten hogy a leggyorsabban elérd a max pénzt? Persze a legbiztonságosabban.
|
Szerintem a max pénzt felejtsd el 5-dik szinten:) Esélyed nem lesz elérni, mert ha afele már megvan, akkor már mindenki céltáblája leszel, és nem lehetsz elég erős ahhoz, hogy meg is védd:)
|
A legbiztonságosabban. PL ha gnómvagy akkor nemtudják mennyi tekivan az országodban. Tuttommal.
A 4. szinten mennyi az átlag pénz ami tartaléknak kell h nagyobb háborúnál is visszatudd húzni magad? |
Gnómmal érdemes tekit írni.
|
Quote:
szvsz ellen - és saját szövi függő. +ami elképesztően befolyásolja az a nyersi ára. sztem tekiben + cashben összesen minimum egy 500 milla |
All times are GMT +1. The time now is 17:46. |