![]() |
Quote:
|
huhh annyi ilyen 6os verziós topic van remélem nem gáz ha ide irom, nem olvastam bevallom minden topicot végig róla csak két dolog lenne:
1.így hogy használtam is eógészen elfogadható és tényleg kinéz valahogy szal grat annak aki a grafikákat rajzolta:) 2. Tetszenek a füles megoldások, és ha már így van akkor egyetlen modosítást éreznék még jobbnak: hogyha az üziknél van mindennek külön füle akkor nem lehetne átrakni a bejövő üziket is oda? max maradna a főoldalon a jelző hogyha uj üzenet érkezik. |
Quote:
|
Quote:
|
a fotó albumoknál sem láttszik az 1új felirat mert sárga. szerintem az is legyen piros mint a tablónál:)
|
Nem tudom mibe nyúltak még bele az átálláskor, de a teljesség igénye nélkül pár (engem roppantul idegesítő) hiba:
-Ha katit képzek akkor az miért lovasként jelenik meg a végén? Képzés alatt végig mezeji katona volt aszt eccercsak lovas lett. - Ma 2 órát töltöttem azzal, hogy 1 db orimban megpróbáltam képezni. 1 tétel fegyi vásárlására ráment mind a 3 piacolásom, mert egyszerűen az oldalsó menün kívül semmit nem hozott be a gép. De persze az összes próbálkozásomat jegyezte és vonta a piacokat meg a pénzt is. Így összvissz kb 150 milliót vett le a gép a kb 20 milliós cuccért. Lopni, varázsolni nem tudtam, szintén a gép miatt, érdekes, hogy a vipes orikkal ijen gond nem nagyon van, a nemvippek viszont kezelhetetlenek szinte. :((( |
Quote:
|
Quote:
Az igaz hogy néhá kicsit többet kell várni a betöltésre a szokásosnál, (ami nem tudom miárt van) de ezen kívül nekem minden úgy megy, ahogy kéne. Csak el ne kiabáljam. :) |
Quote:
|
Quote:
A fejletlen technikáról meg annyit atti, h sztem úgyis IP cím alapján (meg a emilcím, meg egyebek) sztem sejtitek, h nem a legelavultabb kapcsolatról netek. Más: nagyon szépen le tudja a support is tolni a felelősséget magáról, de a múlt heti (sztem nagyon egyértelmű és már többedszer megismételt) kérdésemre még válasz nem jött. Mindenesetre egyre kiváncsibb vagyok, hogy mi lesz a válasz és az én elszúrásom abban, hogy tekimentes oriból, 200 hekin, 65% foglalkoztatotság, 4-500 bála kajatúltermelés, és többszáz üres templom férőhely mellett (temple első helyen intézőben) miért ment el HETEKIG 100 képzett variból átlag 80!! Persze helyhijány mijjatt! Bocsi, de tudjátok manapság kissé ideges vagyok, mert a régebben 1-1,5 órás oriellátás most úgy is 4-5 óra, hogy az orijaim 85%-át nagy nehésségek árán leszabiztam. |
All times are GMT +1. The time now is 12:44. |