![]() |
Egy fő gondom már van vele...
A hivatkozások több helyen a szöveggel egyező színűek, így szinte észre sem veszed a nélkül, hogy fölémennél az egérrel :( Szal ezt orvosolni kellene |
Quote:
|
Quote:
|
Anarch meg szív?
Csezze!
Firefoxban tovabbra is atvalt ha 2 oriba lepek be! Atvalt mind2 ugyanarra az orira!! ha 100 orit kell figyelgetnem 5masodpercenkent lepjek ki-be??? ne szivass mar Ati!! ........ nem irok csunyat :) |
A pontlista egész elfogadható, ha az ember leveszi a monitoron a kontrasztot :D
VAPosok előnyben :D Örokké hiányolni fogom a jobb alsó zöld villogást! 'Szip' |
tetszik az új hódító, csak még meg kell találnom mi hol van, de tetszik
viszont szeretném javasolni, hogy pl a tanácsadóban a barna alapon nem fekete betűk legyenek (hanem monduk fehér), mert akinek egy kicsit is ükröz a monitora, az semmit se lát a fekete szövegből barna alapon mondjuk én :( és télleg tetszik Solven |
Hozzá vagytok szokva a régihez, csak az a bajotok, nem rossz ez, csak nem az a full sötét...
A pontlistában engem személy szerint az jobban zavarna, ha egyes országoknak félig lenne csak kiírva a neve, a nagyobb betűméret miatt... Minden elfogultság nélkül mondom, nekem tetszik és szerintem megérte a fáradozni érte!:) |
Quote:
|
Egy kérdés:
Az oldalsó menüsor milyen elrendezés alapján van? Nem lehetett volna mondjuk ABC-sorrendben? Vagy bármi? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:43. |