Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Vip Hétvégi Játékban Katona Piac megszűntetése. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=678)

Dragi 10-09-2006 14:27

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 34126)
Ez a forum (ez a része)azért jött létre,hogy javaslatokat tegyünk.Ha ez nem tetszik akkor "megszoksz vagy megszöksz ..... " Ja és ird be az összes javaslatra ezt :P
Mivel indoklod a piac maradását?Indokold pls:)

Nem emlékszem hogy egy szóval is mondtam volna hogy maradjon a katona piac :) Azt mondtam hogy akinek nem tetszik hogy vipbe van katona piac az sima hv-zon :) Ebbe sehol nincs az hogy én ellenezném vagy mellette lennék a katona piacnak :) De ha valahol észre véled venni szólj :)

Harcosok 10-09-2006 16:58

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 34300)
Nem emlékszem hogy egy szóval is mondtam volna hogy maradjon a katona piac :) Azt mondtam hogy akinek nem tetszik hogy vipbe van katona piac az sima hv-zon :) Ebbe sehol nincs az hogy én ellenezném vagy mellette lennék a katona piacnak :) De ha valahol észre véled venni szólj :)

DE a vagy megszoksz vagy megszöksz kifejezésed egyértelműen azt fejezi ki nem kell változtatni semmit vagy szokd meg vagy hagyd a játék:)
Ja és a problémákat nem lehet csak így félresöpörni :PMert ez nem teszi jobbá a helyzetet
Maradok az A példa mellett:DAkkor ott is ha valakinek nem tetszik valami akkor ne menjen oda.

Dragi 10-09-2006 17:51

szövegértésed mint egy óvodásé! áááááhhh na megmutatom

Dragi 10-09-2006 17:52

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 34122)
De a sima hv-ban nincs helytartó és máris nem csak 1 dologban különbözik:)
A sima hv tul lassú valkinek:DItt még 1 dolog:P

Erre írtam hogy "megszoksz vagy megszöksz" de inkább hanyagoljuk egymást!

BeeLord 10-09-2006 18:50

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 34344)
DE a vagy megszoksz vagy megszöksz kifejezésed egyértelműen azt fejezi ki nem kell változtatni semmit vagy szokd meg vagy hagyd a játék:)
Ja és a problémákat nem lehet csak így félresöpörni :PMert ez nem teszi jobbá a helyzetet
Maradok az A példa mellett:DAkkor ott is ha valakinek nem tetszik valami akkor ne menjen oda.

Mert a katonapiac feltétlenül olyan nagy probléma minden esetben a vip hv-n és feltétlenül változtatni kell rajta és valami megoldást találni? Egyenlőre ezen megy azt hiszem a vita.

totya973 10-10-2006 19:53

én nem szüntetném meg a kati piacot
bár engem még sose segítetek
de volt már hogy tudtam venni a katona piacon ijjászt vagy varit vagy tolit
és szerintem a szövinek is van ot is értelme
én az első VIP HV mat szöviben nyertem meg
:)

Smith 10-11-2006 23:06

Quote:

Originally Posted by totya973 (Post 34624)
én nem szüntetném meg a kati piacot
bár engem még sose segítetek
de volt már hogy tudtam venni a katona piacon ijjászt vagy varit vagy tolit
és szerintem a szövinek is van ot is értelme
én az első VIP HV mat szöviben nyertem meg
:)

hát ez csak azért lehetett, mert nem játszottak olyan emberek, akik tudnak is játszani:D

Sztem egyébként ne legyen kati piac, nélküle tisztább lenne a játék...

Serg 10-12-2006 21:32

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 34121)
Értelmeset irtál irok én is hasonló értelmeset:
Aki azt szeretné,hogy az 1/A-ba könnyebb legyen a klánütés az ne üssön és máris megvan oldva vagy még egyszerübb ne is menjen az 1/A-ba:)
Akkor minden javaslatra ird meg ezt pls:)

Bocs de a VIP hétvégi mellett van egy katipiac mentes játék a sima hétvégi tehát van választási lehetőséged és szerintem a kati piac lehet a stratégia része is szóval nem sebész módra kell megoldani a problémákat (ha valami rossz akkor kivágjuk)
Utalnak?Légy szemfüles!Csípd el!Anno is utaltak mégis sokszor végeztem 30k feletti pontértékkel az élen ,de már akkor is jobban zavart az utalásnál amikor 4 mf ori véletlenszerűen nekem állt és érdekes módon előbb a varisabb levitte a tolik készülijét a tolisabb lelopott ezek után és amikor kellően gyengének éreztek akkor jöttek a hadik!Ehez képest a piaci utalás egyáltalán nem zavart sőt igyekeztem hasznot húzni belőle!Néha meg kifejezetten jól jött a piac ha nem fért el a sereg!Tehát az véleményem az hogy a VIP hétvégiben maradjon a katona piac

Iron 10-13-2006 08:59

Látom szépen lerágtátok a katonapiacosdit.
Azért kiegészíteném én is.
Ha valaki át akar játszatni xy mennyiségű egységet, annak nagy valószinűséggel sikerülni is fog. Mert ő minden mp-ben figyeli a piacot, vagy éppen figyelteti, nem úgy az olyan aki csak betéved 10 percente. :cool:

A Másik pedig az, hogy a piacon sosincs egység mivel a drágakő magas ára miatt, azonnal megveszik még az 50k-ért kitett egységet is, így értelmetlen a katonapiac. ;)

Harcosok 10-13-2006 14:32

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 35145)
Bocs de a VIP hétvégi mellett van egy katipiac mentes játék a sima hétvégi tehát van választási lehetőséged és szerintem a kati piac lehet a stratégia része is szóval nem sebész módra kell megoldani a problémákat (ha valami rossz akkor kivágjuk)
Utalnak?Légy szemfüles!Csípd el!Anno is utaltak mégis sokszor végeztem 30k feletti pontértékkel az élen ,de már akkor is jobban zavart az utalásnál amikor 4 mf ori véletlenszerűen nekem állt és érdekes módon előbb a varisabb levitte a tolik készülijét a tolisabb lelopott ezek után és amikor kellően gyengének éreztek akkor jöttek a hadik!Ehez képest a piaci utalás egyáltalán nem zavart sőt igyekeztem hasznot húzni belőle!Néha meg kifejezetten jól jött a piac ha nem fért el a sereg!Tehát az véleményem az hogy a VIP hétvégiben maradjon a katona piac

A sima hv-t végig kell ülni(na legalábbis sokat itt lenni) mig a vip hv-ban ott a helytartó:P
Meg amit mondasz az annyira fárasztó:DHogy neked áll tolis varis meg anyám tudja még ki:PHa első vagy mindneki ugy alakítja az oriját ugyis,hogy legalább 1 dologban legyözzön...
Ja és katonipaiccal ugyanezt 1 ember megoldhatja,hogy legyöz toliban variban és még be is üt:)Meg irod, hogy el lehet kapni az utalást hát erröl a véleményem:
Nekem mind1 az ,hogy X-nek lesz 3k egységgel többje és lealáz mindnekit vagy Z elkapja elöle azt a 3k egységet és ő áláz le mindenkit.
Na akkor ne legyünk sebészek javítsunk a dolgon csak 45k legyen a minimum ár:DUtalni így nem lehetne annyira bár még ez is egy kicsit hogy is mondjam:)

All times are GMT +1. The time now is 09:59.