![]() |
Szerintem is jobb gumicserével :)
Az más kérdés, hogy a Ferrari-nak szurkolok:D Pár éve elmentem Maranello-ba, de olyan iszonyat köd volt (január), hogy a tesztpályából az ég világon semmit nem láttam:D :D |
Nem baj:)
Majd elmész nyáron is és többet látsz belőle:) |
Szabályok!
Egyébként, ha már a szabályokról esett szó, akkor a Forma1 hivatalos oldala:
http://www.formula1.com Itt olvashattok a szabályokról, és egy csomó érdekességet találtok! :) |
Sziasztok!:)
Azt hittem, h rajtam kívül nincs a hódosok között f1 rajongó.:) Davalon, menj el egyszer a Hungaroringre!:) |
Quote:
Szia! Örülök, hogy szintén"zenész" vagy, de elég későn találtad meg ezt a fórumot. A hungaroringnek is megvan a varázsa, főleg, amikor futam van, nagyon jó élmény a paddock-ból kémlelni az eseményeket:) De egy Ferraris számára Maranello a kánaán:) És szavaztál már?:D |
Quote:
Voltam ott is;) |
Etyekwood, másik fórumokon működtem közre:)
Most néztem szét jobban. Egyből kiszúrtam a f1-et. Te a padockból nézted a versenyt? De jól megy egyeseknek! Én már évek óta csórójeggyel járok, de úgy is igen élvezetes.Fel vagyok szerelkezve olyankor:)A tévé nem tudja azt a hangulatot visszaadni, ami ott van. Majd idén célbaveszem a super goldot.:D Én nem vagyok Ferrari drukker, de Maranelloba is szívesen ellátogatnék!Egyszer, ha törik, ha szakad, Monacoban is ott leszek:) Amúgy szavaztam már.Az volt az első! |
Igen Myra!
2001 -ben egy kapcsolat révén sikerült ott lennem egy VIP jeggyel és "ingyé" kajáltam is:) Amúgy én sem tehetném meg:( A TV-ből a futamot látni, de a helyszínen a feeling sokkal jobb:) |
Az index.hu-n egy érdekes cikk:
"Egyszerű Ferrari, törékeny McLaren, agresszív Renault, precíz japánok" |
Szerintem a Mclaren lesz a legjob csapat de wb raikoonen nyer
|
All times are GMT +1. The time now is 08:53. |