Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Furcsaságok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=665)

Csocsó 08-06-2006 21:47

Ez régebben eszméletlenül jó taktika lehetett. Amikor a támadó seregeknek nem kellett elférniük az országban. Jött a támadó szembeküldtél vele pár sereget majd lebontottál minent :)

Synkel 08-06-2006 22:23

Quote:

Originally Posted by Csocsó
Ez régebben eszméletlenül jó taktika lehetett. Amikor a támadó seregeknek nem kellett elférniük az országban. Jött a támadó szembeküldtél vele pár sereget majd lebontottál minent :)

Taktikának nem volt rossz:) Csak 15k hekin kissé költséges:D

Csocsó 08-06-2006 22:39

Quote:

Originally Posted by Synkel
Taktikának nem volt rossz:) Csak 15k hekin kissé költséges:D

De milyen jól lehetett vele mást bosszantani? :) Egy kis öröm minden pénzt megér :D

Xeper 08-07-2006 03:05

Quote:

Originally Posted by Csocsó
De milyen jól lehetett vele mást bosszantani? :) Egy kis öröm minden pénzt megér :D

Hát ez azért több volt annál... kérdezzétek Monrot :D

monro 08-07-2006 12:37

Quote:

Originally Posted by Xeper
Hát ez azért több volt annál... kérdezzétek Monrot :D

Maradjunk annyiban, hogy annál a klántársadnál nehéz butábban megoldani egy olyan szitut mint az volt ;) Egy termelő törpe az 1A legnagyobb termelésével ami 7000 bánya fölött volt akkor fullra lebontja magát(bányáit is!!!), mert nem akar veszteni 300 hekit a 15K-ból? Sztem az a srác egy lúzer volt, de legalábbis nagyon rossz napot fogott ki ;)

Xeper 08-07-2006 16:16

Quote:

Originally Posted by monro
Maradjunk annyiban, hogy annál a klántársadnál nehéz butábban megoldani egy olyan szitut mint az volt ;) Egy termelő törpe az 1A legnagyobb termelésével ami 7000 bánya fölött volt akkor fullra lebontja magát(bányáit is!!!), mert nem akar veszteni 300 hekit a 15K-ból? Sztem az a srác egy lúzer volt, de legalábbis nagyon rossz napot fogott ki ;)

Nem looser, valóban meglehetősen rossz napot fogott ki... az tény hogy a sok rossz megoldás közül a legrosszabbat választotta (amúgy kb 600 hekit bukott volna első körben, ezzel beesve a cápák közé :) ). Így utólag inkább viccesnek találom az esetet :)

Remedy 08-07-2006 16:29

Quote:

Originally Posted by Xeper
Nem looser, valóban meglehetősen rossz napot fogott ki... az tény hogy a sok rossz megoldás közül a legrosszabbat választotta (amúgy kb 600 hekit bukott volna első körben, ezzel beesve a cápák közé :) ). Így utólag inkább viccesnek találom az esetet :)

<off>
nem looser, hanem loser. ez sokakat megzavar hogy magyarul hosszan mondod, plane gunyosan, es akkor igy irjak. olyan szo nincs is hogy looser.
lose = veszteni, stb loose = laza, stb (pl laza a csavar a biciklin)

Szal: loser! :D

</off>

exair 08-07-2006 20:18

a tamadoja arcara kivancsi lettem volna.. :DD

Xeper 08-07-2006 22:48

Quote:

Originally Posted by Remedy
<off>
nem looser, hanem loser. ez sokakat megzavar hogy magyarul hosszan mondod, plane gunyosan, es akkor igy irjak. olyan szo nincs is hogy looser.
lose = veszteni, stb loose = laza, stb (pl laza a csavar a biciklin)

Szal: loser! :D

</off>

off
Köszi a pontostást, másodszor szúrom el, te másodszor javítasz ki :) (amúgy hogyhogy nem létezik a szó? "lazább"-at nem jelent? :) )
Ha ennyire szívügyednek tekinted, indíthatnál egy nyelvtani topicot mindenkinek aki ilyeneket ír, hogy:
ijjász
ílyász
ijen
hejtelen
muszály
...

(Az utóbbi 3 napban ezeket olvastam itt a fórumon)
/off

exair 08-08-2006 15:30

Szabad terület: 0
Ház: 63
Barakk: 54
Kovácsműhely: 34
Tanya: 0
Könyvtár: 0
Raktár: 14
Bányák: 23
Őrtorony: 0
Kocsma: 0
Templom: 0
Kórház: 0
Piac: 13
Bank: 0

ezt a tunemenyes orit talaltam a szovim kristalygombjei kozott, jot kacagtam :)

All times are GMT +1. The time now is 21:08.