![]() |
Quote:
|
Azoknak akik tartanak a több személyiséges orik túlerejétől egy kis gondolatmenet ahogy én látom:
Nos sztem 3 olyan személyiség van ami ugymond összevonva erősíti az országot. A többi nem vonható össze vagy nem erősíti fel az orit. Ezek a személyiségek Hadiorinál: tudós+tábornok+gazdálkodó (a gazdálkodó csak akkor ha nem tanyafree oriról beszélünk) Varis orinál: tudós+varázsló+gazdálkodó Tolisoknál: tudós+tolvaj+gazdálkodó Nos ezek a személyiségek nyujtanak az országnak konkrét "erőfölényt" amik egymást is erősítik. Ha bármelyik személyiséget "hozzádobjuk" a fenti 3-hoz az már nem erősít az országon, mert nem keletkezik + helye, nem lesz nagyobb az ütőereje nem fog tudni jobban vagy többet ártózni vagy lopni. Így a véleményem az, hogy a jelenlegi állapothoz képest valóban erősödne a többszemélyiséges ország, de korántsem olyan mértékben mint amitől páran tartanak. A 3. személyiség után az előnyük stagnálna. Nem sok különbség lenne egy 7 személyiséges orival való küzdelem és egy 3 személyiségessel való küzdelem között. Mindenesetre az a véleményem, hogy a mostani személyiségek gyengék és ez rosszabb, mintha változtatunk picit és a 3 (vagy több) személyiséges orik előnyhöz jutnak. Továbbra is fenntartom, hogy MELLÉKHATÁSKÉNT elkezdenének a csoportok TOP orijai lefordulni, hogy a több személyiséges orikkal szemben ne legyenek túlzott hátrányba. És ez mindenképp a játék javára szolgálna. |
Quote:
|
Quote:
Szerintem a tekercsek mennyisége faji és nem személyiségi kérdés, bár a tudósnál valóban van tekibónusz. De mi lenne ha nem tekivel akarnánk javítani valamin végre? Valami olyasmit kellene "adni" amit nem lehet "elvenni". Főleg ha már egyszer kukás topic lett a hasonló előd akkor ne kezdjük már ujra ebbe az irányba vinni a témát lécci. |
Quote:
Egy törpével is? Egy varis óriással is? Egy hadi óriással vagy gnómmal is? Egy tolis félelffel vagy emberrel is? Sztem van még pár eset amikor nem a tudóst választanám elsőnek ha a javasolt módon lennének a személyiségek bónuszai. |
Quote:
|
Quote:
|
Most is vannak jó személysiégek vándor+tudos ezek közül választ az ember elsöre ha tolis akkor eszébe juthat a túlélö(eszébe juthat)(félelf tolis)
Mert annak mi értelme lenne: Van egy tolis beválasztja a tudos+tolvaj személysiget+gazdálkodo mivel pl 4. szinten kell pár tanya:)Azért már nagyon sokkal erösebb lenne Mert a tolvaj személysiégre ezt mondtátok:+10%bonusz Így is sokat érnek a személyiségek:)Mert pl egy hadis ork:gazdálkodó+tudos+tábornok+vándor+túlélö Alig kell pár tanya szó szerint...20%tábornoki bonusz+5% tekibonuz+még megáll ugy,hogy ő 2kör alatt járja meg az utat te 3kör alatt (mondjuk az okos megy utána)és a varis+tolis is lényegesen kisebb kárt okoz |
mindenesetre én támogatom a változtatást hogy melyik részeit azt már leírtam
meg csinálhatnál szavazást, hogy ki az aki nem akar változtatni, és még fel lehetne sorolni, külön külön a változtatásokat, és mindenki arra szevez amelyik tetszik neki |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:19. |