![]() |
Quote:
Akkor lehet keverek valamit és ti véditek be a felettetek levőt. |
Közvetlen előttük az én szövim van,és szabin vagyunk :)
|
Quote:
Ha nem vagytok szabin akkor elég ha védenek titeket és feltételezem ez is csak az ismeretség miatt. Ha nem lenne haverság dolog akkor nem így lenne. Szerintem anarch miatt is védenek, mert el tudom képzelni azt is hogy bevéditek egymást B ben cserébe utaltok egymásnak anarchban. |
felettem 7 körig,egyetlen nem szabis van,az is ma jött elö szabirol,es remelem nem sokaig lesz mar felettem:)
|
Quote:
|
Mármint én utalok cserébe Lopinak? :)
Én is annyi pénzt termelek Y-ban,hogy nem tudom elkölteni,Lopi meg még többet :) Nem védünk mi senkit,és minket sem védenek ők.Ez is egy olyan dolog,hogy vagy elhiszed,vagy nem :) És ha védenének,akkor tuti nem verték volna le az egyik szövimet :D |
Ne is haragudj,de senki kedvéért nem ütök barátot,se normálban,se anarchban.Igen,Lopi barát,és nem fogom ütni :) Micsoda egy szemét multis vagyok :D
|
Quote:
|
ja,pontosan ez van,lehet,hogy nem szabalyos,de jobaratomat tutti nem fogok azert beverni,hogy mindenki biztos legyen benne,hogy nem jatszunk össze.Bar mondom,nagy igyekezetünkbe egyik szövim csak beverte öket:))
|
B-ből már tuti nem szednek le,mert már csak a fellépésre fogunk előjönni :)
De amúgy hetekig ott voltunk fent B-ben,mégse szedett le senki,pedig akkor még seholse volt a Lopi-féle szövi. |
All times are GMT +1. The time now is 19:36. |