![]() |
Quote:
Ui: amúgy nem véletlenszerű, mert az esély növekedése, hogy legyen-e csata, vagy sem, meghatározott módon növekszik. De erről másik topicban volt már szó, nem untatok senkit vele, ott megtalálható. A lényeg, hogy ez is itt van, mint pontosítandó. :) |
Még egy észrevétel, avagy kérdés...
háborúnál maradva "A megszerzett földterületen lehet bármi, ami az ellenfelednek volt: véletlenszerűen lelőhely, épületek vagy üres föld." Foglalásnál volt olyan tapasztalatom, hogy a támadott orinak nem volt üres hekije, és mégis kaptam. Ha ez így normális akkor pontosítani kellene pl: A megszerzett földterületen lehet bármi, ami az ellenfelednek volt: véletlenszerűen lelőhely, épületek vagy üres föld utóbbi a csata során tönkrement épületek következtében is lehet vagy ilyesmi |
Quote:
|
látszik, hogy nem vagyok egy nagy súgóguru :o
|
Quote:
|
nekem kezd az a véleményem lenni, hogy lassan totál kiölitek a súgóból azt a régen nagyon kedvelt érzésem, hogy: RÁJÖTTEM MAGAM! :D
szép, hogy mindent szájbarágósan beleírnánk, de semmi kis "felfedezés örömét" nem hagyjátok meg a kezdő játékosnak.. persze a hibák vagy téves infók kerüljenek kijavításra, de ez amúgy is egy logikai játék.. szerintem némi logikát várjunk már el a játékosoktól :D |
Quote:
|
Quote:
2-3 hóap hadakozás alatt kitapasztalt munkámat tette tönkre :D Kész csoda, hogy a gnómok még nem reklamáltak, hogy nekik 1el több :D :D :D |
Quote:
|
Ati, milyen hibakat szeretnel? szintaktikai, szemantikai, elgepelesit? Avagy mindenfelet? Mi kerulhetne meg bele, satobbi...
hozok par peldat: szematikai: "Ha Tudóst választasz személyiségnek az élõhalott faj mellé, akkor a tudományok 5% értékig számítani fognak. " - a lakiteki nem fog 5%-ig szamitani :) elgepeles: (nagyobb egységet nem álzod fel) szintaktika: "A tudós minden tudománytekercset 10%-kal olcsóbban írhat, és az elérhetõ maximum 5%-kal magasabb az összes tudományág, kivéve a lakáshelyzet tekintetében. A +5% maximum nem vonatkozik a lakáshelyzeti tekercsre." Szerintem ez teljesen redundans, az uccso mondat nem kell oda, fura olvasni :) Na hirtelen ennyi a kiragadott pelda.... |
All times are GMT +1. The time now is 09:14. |