Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Súgó project :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=624)

Ati 07-21-2006 21:59

Quote:

Originally Posted by director
ja, de pontosan így emeld ám ki:)) nem "véletlenszerű", hanem "valamelyest véletlenszerű".. ezen aztán mindenki törheti a fejét, hogy mi a fene:D

ok. ;)

Ui: amúgy nem véletlenszerű, mert az esély növekedése, hogy legyen-e csata, vagy sem, meghatározott módon növekszik. De erről másik topicban volt már szó, nem untatok senkit vele, ott megtalálható. A lényeg, hogy ez is itt van, mint pontosítandó. :)

Vérmes(e) 07-21-2006 22:05

Még egy észrevétel, avagy kérdés...
háborúnál maradva "A megszerzett földterületen lehet bármi, ami az ellenfelednek volt: véletlenszerűen lelőhely, épületek vagy üres föld."

Foglalásnál volt olyan tapasztalatom, hogy a támadott orinak nem volt üres hekije, és mégis kaptam. Ha ez így normális akkor pontosítani kellene
pl: A megszerzett földterületen lehet bármi, ami az ellenfelednek volt: véletlenszerűen lelőhely, épületek vagy üres föld utóbbi a csata során tönkrement épületek következtében is lehet vagy ilyesmi

director 07-21-2006 22:08

Quote:

Originally Posted by Vérmes(e)
Még egy észrevétel, avagy kérdés...
háborúnál maradva "A megszerzett földterületen lehet bármi, ami az ellenfelednek volt: véletlenszerûen lelõhely, épületek vagy üres föld."

Foglalásnál volt olyan tapasztalatom, hogy a támadott orinak nem volt üres hekije, és mégis kaptam. Ha ez így normális akkor pontosítani kellene
pl: A megszerzett földterületen lehet bármi, ami az ellenfelednek volt: véletlenszerûen lelõhely, épületek vagy üres föld utóbbi a csata során tönkrement épületek következtében is lehet vagy ilyesmi

hja, 30% üreset kapsz mindenképpen (és egyébként amit foglalsz, az sem teljesen az, mint amit az ellenfél elveszít, mondhatni valamelyest véletlenszerű).. de ez talán benne van a súgóban valahol(?)

Vérmes(e) 07-21-2006 22:11

látszik, hogy nem vagyok egy nagy súgóguru :o

Ati 07-21-2006 22:12

Quote:

Originally Posted by director
hja, 30% üreset kapsz mindenképpen (és egyébként amit foglalsz, az sem teljesen az, mint amit az ellenfél elveszít, mondhatni valamelyest véletlenszerű).. de ez talán benne van a súgóban valahol(?)

Ööö, azt foglalod, amit az ellenfél veszt. A csata közben természetesen az épületek egy része összedől, és helyettük üres területet kapsz, de olyan nincs, hogy egy országnak nincs bankja, megtámadod, és foglalsz bankot. Csak olyan épületet foglalhatsz, ami volt neki.

wand 07-21-2006 22:13

nekem kezd az a véleményem lenni, hogy lassan totál kiölitek a súgóból azt a régen nagyon kedvelt érzésem, hogy: RÁJÖTTEM MAGAM! :D

szép, hogy mindent szájbarágósan beleírnánk, de semmi kis "felfedezés örömét" nem hagyjátok meg a kezdő játékosnak..

persze a hibák vagy téves infók kerüljenek kijavításra, de ez amúgy is egy logikai játék.. szerintem némi logikát várjunk már el a játékosoktól :D

director 07-21-2006 22:13

Quote:

Originally Posted by Ati
Ööö, azt foglalod, amit az ellenfél veszt. A csata közben természetesen az épületek egy része összedől, és helyettük üres területet kapsz, de olyan nincs, hogy egy országnak nincs bankja, megtámadod, és foglalsz bankot. Csak olyan épületet foglalhatsz, ami volt neki.

hja, akkor bocs a dezinformációért.. de mintha valahol lett volna valami ilyesmi.. vagy álmodtam?:) mondjuk lehet hogy nem ilyen bizonytalan tudatállapotban kéne okosságokat írkálnom.. majd holnap megnézegetem a súgót:)

Vérmes(e) 07-21-2006 22:17

Quote:

Originally Posted by wand
nekem kezd az a véleményem lenni, hogy lassan totál kiölitek a súgóból azt a régen nagyon kedvelt érzésem, hogy: RÁJÖTTEM MAGAM! :D

szép, hogy mindent szájbarágósan beleírnánk, de semmi kis "felfedezés örömét" nem hagyjátok meg a kezdő játékosnak..

persze a hibák vagy téves infók kerüljenek kijavításra, de ez amúgy is egy logikai játék.. szerintem némi logikát várjunk már el a játékosoktól :D

Nekem az volt a nagy csalódás, amikor a %ok bekerültek :mad:
2-3 hóap hadakozás alatt kitapasztalt munkámat tette tönkre :D

Kész csoda, hogy a gnómok még nem reklamáltak, hogy nekik 1el több :D :D :D

aúú 07-22-2006 11:24

Quote:

Originally Posted by Remedy
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

_ÉPP_ ezt mondtam en is. Vagy keruljon oda, vagy legyen kiemelve. Vmit felreolvashattal.... :) Faradt vagy igy nyaron? :)

Remy, fáradt vagyok...:) De te azt írtad, hogy az FAQ-ban benne van én arra írtam amit, hogy szerintem is be kell kerülnie a súgó megfelelő részébe...:)

Remedy 07-23-2006 08:18

Ati, milyen hibakat szeretnel? szintaktikai, szemantikai, elgepelesit? Avagy mindenfelet? Mi kerulhetne meg bele, satobbi...

hozok par peldat:

szematikai: "Ha Tudóst választasz személyiségnek az élõhalott faj mellé, akkor a tudományok 5% értékig számítani fognak. "

- a lakiteki nem fog 5%-ig szamitani :)

elgepeles: (nagyobb egységet nem álzod fel)

szintaktika:
"A tudós minden tudománytekercset 10%-kal olcsóbban írhat, és az elérhetõ maximum 5%-kal magasabb az összes tudományág, kivéve a lakáshelyzet tekintetében. A +5% maximum nem vonatkozik a lakáshelyzeti tekercsre."

Szerintem ez teljesen redundans, az uccso mondat nem kell oda, fura olvasni :)

Na hirtelen ennyi a kiragadott pelda....

All times are GMT +1. The time now is 09:14.