![]() |
TDK: most nincs időm végig bogarászni a képletet, majd este megnézem, de nekem is az jött ki, hogy 95-el bement az ork, tehát valószínű ott ez az ok.
Lámáéknál ha mindkét orinak 2 nyillal ment le katmorálja, akkor ugyanez lehet az ok, ha nem, akkor valószínű a védőnél nem ment az összes torony. amúgy meg ne másolj ide komplett gömböket mégha pár hónaposak is, inkább csillagozd ki a nevet meg a sorszámot :P amúgy meg a progi nem hinném, hogy tévedne a csaták kimenetelét illetően, összeadni és szorozni tuti tud :D |
a lényeg az, hogy nem ez volt a probléma, amúgy fél éves adatok voltak, na mind1...
|
Sziasztok :)
Megjegyezném, hogy a távolbalátás sem teljesen pontos adatot közöl :) Ebben is benne van egy kis diferencia a sikeres/sikertelen védekezést/támadást illetően. Pl az 5. szinten támadtak kereken 300pacival a távolbalátás + 400at mutatott. Nah ez azért elég nagy külömbség, ha a "kis" országokat vesszük figyelembe. Természetesen magasabb szinteken ez a külömbség elenyésző :) Mondjuk a védőérték kiszámításánál ezt a tényezőt is figyelembe kell venni ;) |
Quote:
|
Quote:
Ahogy azt Wand is mondta, nem éri meg ennyire kicentizni a támadást, inkább érdemes kicsivel több sereget küldeni... |
Quote:
Ööö... a súgót szándékosan nem idéztem, mivel a védőerő kiszámításának problémája álltalában kezdő játékosoknál jelentkezik akik nem igazán olvassák el amit el kell olvasni. Ezért inkább beírtam egy kevésbé nyers szöveget és ha valaki kiváncsi a pontos részletekre olvassa el a súgóban :) Álltalában a távolbalátást mindenki próbálja lehetőségeihez mérten a körváltás előttre korlátozni, úgy, hogy maradjon ideje az esetleges reakcíóra. Kapkodás, segítség (ha van honnan), piac (ha van miből) ... nem bizos, hogy mindenkinek az az első gondolata, hogy ha 300pacit lát jönni az valójában 400 is lehet :D Azért köszi az emlékeztetőt :D Régen olvastam, de azért még emlékeztem rá :D |
nem tudom lehet e ide beirni honapcimeket, de ha már ennyi számolos progiról tudtok (ami nem excel-es) akkor irjátok már lécci ide a honlapcimeket, vagy 297895 -be a honlapcimekkel üzit:)
TM |
Azt nem mondjátok komojan hogy ha a katonai morál 100% akkor szorozhatom be a védőerőt 1-el
|
Quote:
Ha kevesebb, akkor 0 egész és tizedes meg századosokkal... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:59. |