![]() |
Quote:
Aki ezt valasztja az nem is jatszani akar, hanem tevet nevelni, de komolyan... Ez kb olyan, mintha az utesallo termoszt bevonnad ho es utesallo vedoreteggel, majd beleraknad egy razkodasellenes csomagolasba.... Biztos nem lesz semmi baja, de az ivas belole nagyon maceras lesz, es elvezhetetlen :P Kedves Olvasó! Ha jatszani szeretnel egy picit is, az eletben ne valassz tulelo szemelyiseget az orias melle! Hogy a fenebe lehet ezt ajanlani, de most komolyan? Hihetetlen.... |
semmilyen FAQ-ban vagy SUGÓ-ban nem olvastam, hogy tilos a Hóditóban tamagocsizni! azt viszont tapasztalom, hogy sokan lenézik az ilyeneket. én nem.
egyebekben minden, fejlödni akaró, aktiv, harcias ország/játékos esetén igazat adok az elöttem szólóknak |
Egyetértek, mindenkinek joga van úgy játszani, ahogy szeretne.
Bár én nem látom mi értelme van annak, hogy napokig ne lépjen be az ember, akkor játszon valami olyat, amit időszakosan is lehet, mert itt nem lesz sok sikerélménye. |
Quote:
Szóval én nem tisztelem az ilyeneket. Inkább azokat, aki a kevés belépésükre egy valamire jó orit építenek, azokat viszont tényleg :) |
mire jó az erdöben a szétteposott gyilkos galóca?
mire jó a patakban a szétázott pizzaszelet? mégis ott van! én korábban a célszerüségröl beszélem, utána már a tényszerüségröl. akinek erös országa van és rendszeresen felügyeli, mért nem tudja megérteni, hogy akiknek kevesebb (vagy kiszámithatatlan) lehetöségük van, azoknak is tetszhet ez a játék, még akkor is, ha sosem lesznek legelsök. és ne vegyük el a kedvüket azzal, hogy SEMMIRE SE JÓ-nak tituláljuk öket hozzá tartoznak a játékhoz, és akár segithetnénk is nekik azzal, hogy megértjük öket. az indiánok tisztelték a bolondokat. :) ezzel befejeztem a témát, mert nem akarok tovább OFF-olni |
Quote:
Tudod a gond az, hogy Te sem erted, amit mondani akarsz. Ha vkinek keves az ideje, a lassu csoportban indit orszagot. Ha egyaltalan nincs ideje, szabizik. Olyan lehetoseg pedig nincs, amit Te mondtal, hogy tokre nincs semmi ideje, es csinal egy orszagot, amivel semmit nem lehet csinalni, mert ebben nincs semmi jatekelmeny. Hiaba mondod hogy van, akkor sincs. Gondolj csak bele. Neha belepsz. Elfedezed a kepzesed. Betoltod betonijakkal a felepitett barakkjaid. Nem ismerkedsz emberekkel. Nem vivsz csatakat. Nincsenek szovijeid. Nem forumozol. Wow, de elvezheted ezt a jatekot! Semmi baj ezzel, persze lehet hogy 0.001%nak ez jon be, de legalabb ne ilyet ajanlj embereknek! Hiszen (legalabbis nekem) ennek a jateknak a lenyege az, hogy emberi kapcsolatokat epitsek ki, foleg a szovijeimmel, de masokkal is. Nem pedig az, hogy monoton, piszkalhatatlan orit csinaljak, amivel a legkevesebbet kell foglalkozni. Egyetlen egy dologra lehet ez jo: kis kek szamot szerezni a legkevesebb idoraforditassal, de igy is nagyon monoton lehet. Meg vmi: attol hogy alahuzol egy hulyeseget, nem lesz belole okossag..... Na, asszem, ezt a temat en is befejeztem.... |
Quote:
badarság, az óriásnak teljesen felesleges a túlélő személyiség... nem azok választják, akik néha nézegetnek be, hanem azok akik nem értenek hozzá, hogy pl a tudós messze több segitséget ad :) Remedy termoszos hasonlata nagyon ott van :D (sajnos perpill nem ér semmit a zöldem, de amint fog, dobok érte egyet :D) |
Quote:
Én nem láttam, de van egy nagyon fontos dolog a óriással kapcsolatban: ami a legnagyobb előnye, az az egyik legnagyobb hátránya is:confused: . Mivel nem nagyon lopják, így nem nagyon csinál kocsmákat, így a katonai morált csak támadással lehet feljebbvinni\fenntartani. Minden másnap támadni kell:eek: , különben a katonai morálod hamar 80%-on lesz. |
All times are GMT +1. The time now is 16:32. |