![]() |
A kisfiú rohan az apjához:
- Apu, apu! Anyu felakasztotta magát! - Úristen kisfiam! Hol van? - Fenn van a padláson! Felmennek a padlásra, de ott nincs senki, erre az apa: - Kis fiam, ilyen dolgokkal nem szabad viccelődni! Erre a Fiú: - Ha ha ha!!!! Április bolondja. A PINCÉBEN VAN!!! |
kedvencem
A kocsma ajtó és a templom ajtó egymás mellett vannak.
Belép a templomba a kapatos ember,és meglátja Máriát a kisdeddel. Megy tovább,látja Jézust a kereszten. Odaér az oltárhoz,ahol a pap térdel és hajlongva imádkozik. Odacsap az asztalra: -Hé,kocsmáros! A nőnek meg a gyereknek egy kólát,az artistának egy fél rumot! Te meg ne itt bent okádjál vazze!:eek: |
-hogy viselkedik a pap amikor kijon a templombol?
-??? -mintha mise tortent volna :) |
Bácsi bedob egy szőke parókát a disznóinak az ólba:
-Nincs többé korpa, csak gyönyörű haj! |
Trianonban tárgyalnak az országok további sorsáról a VH után. A tárgyalás közepén jelentkezik a magyar küldött, hogy szólni kíván.
Felszólítják! - Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat. A többiek nem igazán értik, kérdi az elnök, szeretné-e a magyar ha a hozzászólását jegyzőkönyvbe vennék-e. - Á nem, nem kell. Csak úgy mondtam... A tárgyalás folytatódik, megint szólni kíván a magyar: - Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat. Megint kérdik, jegyzőkönyvbe akarja-e vetetni? Mondja: - Nem kell, csak úgy mondtam... A tárgyalás folytatódik, a magyar megint szólásra kér engedélyt: - Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat. A román küldöttnek már vörös a feje! Üvöltve kifakad: - De hisz akkor még itt sem voltunk!! Mire a magyar: - Na, ezt vegyék jegyzőkönyvbe... |
A vak ember fel akarja dobni a hangulatot a bárban:
- Akarják a legújabb szőke-viccet hallani? Néma csend, megfagy a levegő. A mellette ülő férfi odasúgja: - Vigyázzon, jóember, miket beszél... A mixer szőke, a kidobóember szintén. Én is szőke vagyok, 100kg, fekete öves karatés. A túlsó szomszédom egy 120 kilós, 1,90m magas szőke súlyemelő. Végül a maga másik oldalán egy kétméteres, 150 kilós szőke birkózó ül. Most gondolja meg, tényleg el akarja mesélni azt a viccet?! Mire a vak: - Inkább mégsem... Semmi kedvem ötször elmagyarázni. |
Bíró a vádlotthoz:
- Kéri a következo kérdést, vagy megáll három évnél? Az útépítésen a fonok odamegy a munkásokhoz: - Fiuk, nem érkeztek meg a lapátok. - Sebaj, majd egymásra támaszkodunk. A rendor megállítja a teherautót. - Már harmadszor szólok, hogy folyik az autója! - Én meg már harmadszor mondom, hogy locsolókocsi ! A költo a barátnojével sétál a parkban. - Milyen szép a naplemente... - áradozik a baratno. Mire a költo: - Kuss! Nem akarok most munkáról beszélni. Apáca kihallgatásra jelentkezik a kolostort vezeto papnál: - Atyám, szeretnék prostituált lenni! - Tessék, hogy mondtad, lányom? - Szeretnék prostituált lenni. - Ó, hála Istennek, eloször úgy értettem, hogy protestáns szeretnél lenni... - Kapitány úr! Mit csináljon, aki aknára lép? - Nos, a szokásos eljárás: húsz métert ugrani a levegobe, és szétszóródni a szélrózsa minden irányába. Orvosnál: - Eloször a jó hír: betegséget fogunk elnevezni magáról. - Mi a hasonló a noben és a parkolóhelyben? - Amelyik normális, az mind foglalt. Ha találsz egy szabadot, az vagy fizetos, vagy rokkant. |
- Mi az a három szó, amit legkevésbé szeretnél hallani egy cigánytól?
- "Jó reggelt, szomszéd!" - Miért büdös a cigány? - Hogy a vak is le tudja köpni. bocs akinek sérti az önérzetét. |
Szkinhed sétál a folyóparton, meglát egy arabot, aki épp a folyóból iszik:
-Hé! Ne igyál belőle, mérgező. -Nem érteni én lenni arab diák. -Las-san idd, mer hi-deg. |
1. Az agresszív kismalac megy az erdoben és meglátja a nyuszikát.
Megfog egy palacsintát és hozzávágja. A nyuszika megfordul és megszólal: - Ez szándékos volt? - Nem, lekváros! 2. Agresszív kismalac vizsgázik, de nagyon nem tud semmit. Végül a vizsgabiztos megsajnálja. - Na jól van, kismalac, kettessel átengedlek. - NEM MEGYEK! 3. Agresszív kismalac megy a vonatállomásra jegyet venni. Mikor odaér- Egy retúrjegyet kérek! - Hova? - kérdi a pénztáros. - Oda-vissza!!! 4. Az agresszív kismalac egy fenyofaágon üldögél. Arra megy a medve és megkérdezi: - Mit csinálsz itt, kismalac? - Cseresznyét eszek. - De ez egy fenyofa! - Kuss! Hoztam magammal. 5. Az agresszív kismalac biciklizik. Éppen a nyuszika elott teker el, amikor egy hatalmasat zakózik. A nyuszika odamegy: - Kismalac, nem ütötted meg magad? Minden rendben? Mire a kismalac: - Kuss, én így szoktam leszállni!!! 6. Az agresszív kismalac autóbuszon utazik. Jön az ellenor: - Jegyeket, bérleteket! Mire a kismalac: - Nem kell! 7. Az agresszív kismalacot ébresztgeti az anyukája: - Kismalac... Ébredj fel! Mindjárt fél nyolc lesz! - Nem lesz! 8. Agresszív kismalac iszonyúan náthás, és folyamatosan szipog. Odamegy hozzá a nyuszika és kérdi: - Kismalac, nincsen zsebkendod? - Van, de nem adok! 9. Két agresszív kismalac találkozik. - Húzz anyádba! - morran az egyik. Erre a masik: - Nem húzlak! 10. Agresszív kismalac megy az erdoben, találkozik a jó tündérrel. A tündér megszólítja: - Szia kismalac, ma jó napom van, kívánhatsz egyet! - Dögölj meg! 11. Agresszív kismalac beleesik egy gödörbe. Sehogy nem tud kimászni, de szerencséjére éppen arra jön a róka: - Szia kismalac, látom nem tudsz kijönni. Várj, hozok segítséget! - NEM VÁROK!!! 12. Agresszív kismalac bemegy a fagyizóba: - FAGYLALTOT! - Milyet parancsol? - SOK A SZÖVEG! 13. Agresszív kismalac az orvosnál: - Doktor úr, megrúgott egy teve!- És hol rúgta meg? - Hát a sivatagban, te hülye!!! 14. Sakál részegen támolyog hazafelé az agresszív kismalac, egy lakótelepi háznál megáll, és elkezdi rugdosni a falat. Kiszól neki a farkas: - Malac, ne rugdosd a falat, mert lejön a vakolat! - Jöjjön, lerugdosom azt is! 15. Az agresszív kismalac pingál valamit a nyilvános WC falára. Megkérdi a farkas: - Mit csinálsz malac? - A falra festem az ördögöt. - Szarva van? - MONDOM FESTVE!!! 16. Agresszív kismalac áthajt a piroson. Megállítja a rendor: - Kismalac, ez a piros lámpa 5000 forintodba kerül. - NEM KELL! 17. Az agressziv kismalac eladókent dolgozik egy üzletben. Belép egy öregasszony és látja hogy az agresszív kismalac nem figyel rá, ezért így szól: - Elnézést kérek! - NEM ÁRULUNK!!! |
All times are GMT +1. The time now is 00:10. |