![]() |
[quote=Mona]
Quote:
Kedves Mona természetesen nem gond sőt! Szeretnéd ha felhívnálak, hogy el tudtok é jönni? :) Egyébként hagy kérdezzem meg, mert csak forgolódtam éjjel a kiváncsiságtól : Te mindent 3x kérdezel meg? :D Te mindent 3x kérdezel meg? :D Te mindent 3x kérdezel meg? :D |
Lehet en is elnezek...bar senkit nem ismernek meg :) Csak a pumat :)
Csak egy kerdes, hogy van vmi maximalizalt idopont, amikor vegeterne a buli? :) Vagy addig tart mig van emberke? |
Quote:
Sok szeretettel várunk. Addig tart amíg van emberke :) Én leszek az utolsó aki bezár :D |
Én a Sanyira szavazok:D ha eljön:rolleyes:
|
nem merem biztosra ígérni magam, de páran már csábítottak, hogy menjek, és van pár függő társ, akivel már ígértem közös sörözést :D
|
Quote:
És mi tart vissza, hogy biztosan elgyere? :) Asszonyka talán? :D |
Quote:
amúgy meg asszonyka is szereti a sört, szóval azzal nincs gond, jön ő is legfeljebb :D |
Quote:
Ha reméled nem kerül rá sor akkor mindegy, hogy sor kerül e vagy sem, eccerűen NEM ODA KELL MENNI, HANEM IDE! :D Na szedd össze magad és döntsd el, mert így egy SENKI leszel és soha nem viszed SENKIRE :D |
Ahoj.
Meg az is meglehet hogy megjelenek en is.... Es boven 10k felett fogyasztok ...Igaz nem sörben hanem bálában ...:D |
Quote:
mondjuk azt nem tudom monroóéknál felszolgálnak-e zabot :D:cool: |
All times are GMT +1. The time now is 23:45. |