![]() |
Udv mindenkinek!
Anno egy topikban mar kezdtunk errol beszelgetni, de eredmenytelen volt! ime: http://forum.queosia.com/showthread.php?t=186um.queosia.com/showthread.php?t=186 |
Quote:
|
Quote:
Ha ennyire nem tiltja a szabaly az utalast akkor legalabb legyen kozos piac es szenvedjen meg az utalassal! :) Azert a kozos piac azt eredmenyezi hogy megsokszorozodik az aru mennyisege! Ergo nehezebb kiszedni! |
Quote:
Láma megelőzött :) Nyilvánvaló hogy nem tudod "tápolni" hacsak fel nem szedi az egész piacot a te cuccodig. Az onnantól kezdve pedig nem tápolás hanem eladás :) |
Quote:
Most kell? Akkor miért nem bukik meg senki?:D Egyébként 2 sorral feljebb leírtam a véleményem. Sztem ha valaki cuccát felszedem normál piaci áron az nem nevezhető tápolásnak. Ez a sima piaci adás-vétel fogalma. Hogy éppen az is esetlegesen az én összekötött országomé az vagy mázli vagy tudatos ár alá kitétel következménye ami magában hordozza a lehetőségét, hogy más jut hozzá olcsón. |
Nekem nagyon tetszik a "közös piac" fogalma csak....az első és még jelenlegi gondolatom is a körül forog, hogy saját országaidat (a szinteken keresztül) tudod tápolni...magyarul 10 fős 1/A-s klán nem tart törpét hanem mindenki beregizik 200 hektárra egy-egy törpét és megvan oldva...
És azt hiszem pont a közös piac nem fogja megoldani ezt a problémát. Ha tudod mi mennyiért van kirakva már átjátszható a dolog. |
Quote:
Tudom, bele is olvastam.Sajnos kihűlt pedig jó téma értékeltem is pár csillaggal :D Gondoltam felelevenítem picit, hogy benne legyen a köztudatban egy ilyen jjellegű igény HA egyáltalán van rá igény. Ezért is tettem fel picit másképp a kérdést. |
Quote:
Ugye ez nem komoly???? |
Quote:
|
Quote:
Nem mondtam, hogy az a 10db 200 hektáros törpe lát el egy 10 fős klánt....hanem minden felsőbb szinteken lévő játékosnak "érdeke" egy törpét beregiznie termelni. Az 5 ös szint "párszáz" törpéje ellátná a többi 4 csoportot alacsony árakkal |
All times are GMT +1. The time now is 04:23. |