![]() |
és ez anarchban is müxik? ;)
|
Nekem is tetszik Monro Joker anyagos ötlete :)
kicsit feldobná a dolgokat, és tényleges értéke lehetne a felvásárlási ár mellett :) (valamint ha negyon vágysz egy fix bányatípusra, akkor fedezéskor gyakorlatilag 2* akkora esélyed lenne hogy jó bánya jöjjön :) ) |
Quote:
Ha valamit nem akarsz kommentálni akkor minek írkálsz választ? :) Egyébként is nem fikázni kéne a másikat mégha esetleg ugy is érzed, hogy megérdemli, hanem előállni a saját elképzeléseddel. Ha meg ilyen nincs akkor a "no comment" helyett maradj csendben. |
lenne egy kérdésem: mekkora ár számít magasnak a gyors csopiban:confused:
|
Quote:
|
eddig még csak 5 csopiban volt orim, és ez csak negyedik és ötödik szink, de ezeken a helyeken mindenhol 1500 felett volt a drágakő ára, és inkább volt közelebb a 2000-hez mint az 1500-hoz
|
Egy csoporton belül is iszonyat nagyokat képes ugrálni a drágakő ára, nem rég még 2000arany körül volt, most pl erősen 1500 arany alatt van a csoportomban.
|
Nem tartom jónak, hogy szintlépés után a drágakövet azonnal el lehet adni. Ha már mást sem lehet csinálni szintlépés után azonnal, akkor ezt sem kéne megengedni...
|
Dragako arahoz annyit fuznek, hogy a "semmi ertelme" dolog kicsit lol. Attol fugg hany hekin nezed. Nezz be 2/Dbe anarchban es meglatod h mekkora ertelme van..
5x max penzt tarolnak benne, nehol tobbet is... Monroe meg otletes :)) aki meg lehurrogta, na az no comment :D |
Végigolvastam ez ta topicot, mert nem értem, hogy lehet tartósan 10 (sőt 5arany) alatt a drágakő ára. (Nem mintha létkérdés lenne számomra, de mégis)
Kik adják el 1aranyért a kavicsot? Egyáltalán ki tart drágakőbányát? Ez még mindig így van, hogy függ a csoport drágakőbányáinak a számától? Itt ugye nem ír ilyet: "Az árfolyam percenként változó érték, melyet a Császár határoz meg annak alapján, hogy az elõzõ idõszakban mennyi drágakövet sikerült felvásárolnia." |
All times are GMT +1. The time now is 17:12. |