Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hova érdemes újrázni? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=532)

Milán™ 05-28-2006 18:07

télleg ilyen nehéz a top-ja?Nekem az a célom csak hogy minél gyorsabban lehetőleg 1000körönként szintet lépve fel menjek újra az A-ba.

vonos82 05-28-2006 18:11

Én novemberben voltam ott, akkor nem volt egyszerű. Azóta meg ki tudja...

El lehet sunnyogni, csak nem árt, ha figyel az ember, sok nagyon jó játékos fordul az X-be!

director 05-28-2006 18:44

Quote:

Originally Posted by Milán™
télleg ilyen nehéz a top-ja?Nekem az a célom csak hogy minél gyorsabban lehetőleg 1000körönként szintet lépve fel menjek újra az A-ba.

ó, a top30%, az marha egyszerű.. én a top topjára gondoltam:) simán fellépsz onnan, amiatt ne aggódj

Grabi 05-29-2006 09:22

a max határ felett vannak a csúnya dolgok, aki 1000 körönként akar lépni és nem termelni az megússza. de a topokat kivéve persze a V-t :) senkinek sem ajánlom.
Apó meg a francokat hagyta abba, ott virít a topban még mindig pár orija és nem tom hány mélyszabin :)

director 05-29-2006 10:26

Quote:

Originally Posted by Hüpike
a max határ felett vannak a csúnya dolgok, aki 1000 körönként akar lépni és nem termelni az megússza. de a topokat kivéve persze a V-t :) senkinek sem ajánlom.
Apó meg a francokat hagyta abba, ott virít a topban még mindig pár orija és nem tom hány mélyszabin :)

nem az övéi, odaadta másnak.. de szerintem erről itt ne beszéljünk, mert bizonyítani úgyse tudjuk, akkor meg csak a vita van, meg az üzekedés:D

(még szerencse hogy a multi-szűrő tökéletesen működik, és nem lehet manuálisan bejelenteni..:P)

Grabi 05-29-2006 11:43

szal szó mi szó gyertek a V-be és vásároljatok sokmindent a piacon :))

Láma 05-29-2006 11:46

X a legjobb, kifejezetten jó itt tekit írni, és sztem ez meghatározó szempont:D

Alba 05-29-2006 11:59

En most rongyoltam fel a V be eleg hamar.Eleg erdekes üzenetet kaptam :)
Amugy mind1 melyik 5 ös csopi aki csak arra jaccik hogy szinteket lepjen...

Grabi 05-29-2006 14:40

ki volt az? amúgy üzibe mindenki azt ír amit akar. az azért még nem sokat jelent...

Ati 05-29-2006 14:46

Quote:

Originally Posted by Hüpike
ki volt az? amúgy üzibe mindenki azt ír amit akar. az azért még nem sokat jelent...

NEM. A Hódító egy olyan játék, aminek vannak szabályai, amit jelentkezéskor elfogadsz. Ha ezekkel a szabályokkal nem értesz egyet, a Hódítóban nem vehetsz részt, és semmi más módon sem használhatod az oldalt.

Ezek között a szabályok között teljesen világosan le van írva, hogy az üzenetebben kultúrált viselkedést várunk el mindenkitől. Aki erre nem képes, az megszegte a szabályokat, ergo nem vehet részt a Hódítóban.

All times are GMT +1. The time now is 22:30.