Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Faji varik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=516)

Pool 07-20-2006 00:57

Quote:

Originally Posted by wand
én nem :D
evidensnek vettem, hogy minden 30% (tisztánlátás, védelem, vérszomj, stb) fel sem merült benenm, hogy a mágikus pajzs nem ennyi lenne.

de legalább az alap problémára jó volt a válasz, hogy a tükörpajzson felül számít

legalább...
amúgy sose vetődik fel benne, ha a tools-szal való szórakozásom során nem irja, ki, hogy az ember varik kivédik a mágikus támadást, ha fenn a mág pajzs...
ez a fickó tudhatott vmit, mikor csinálta :)
ismeri vki? :D

exair 08-08-2006 03:50

tukorvari konyvtarkulcs fantomsereg, fontossagi sorrendben :))

Ghosti 08-08-2006 05:42

Nekem eddig a fantomsereg ellen volt a legtobb problemam foleg ha tele az elf toli es varival es valami info kellene rola, a konyvtarkulcs es szieszta kb egyforman jo:) Legalabbis szerintem az a legjobb ami ellen a legtobbet kell dolgozni mint ellenseg.

[Qpe_] 08-08-2006 07:05

Quote:

Originally Posted by wand
de legalább az alap problémára jó volt a válasz, hogy a tükörpajzson felül számít

Ez le van irva valahol a sugoban? Ha igen, valaki pls. arulja el, hol talalom:)
En eddig ugy tudtam, hogy a kettonek nincs koze egymashoz. Ha hozzaadodik a magikus pajzs a tukorvari 5x-ozesehez, akkor az nagyon nemmindegy.:)

Colony 08-08-2006 07:31

Quote:

Originally Posted by [Qpe_]
Ez le van irva valahol a sugoban? Ha igen, valaki pls. arulja el, hol talalom:)
En eddig ugy tudtam, hogy a kettonek nincs koze egymashoz. Ha hozzaadodik a magikus pajzs a tukorvari 5x-ozesehez, akkor az nagyon nemmindegy.:)

Konkrétan (szájbarágósan) nincs leírva.
"A varázslat időtartama alatt minden ártó varázslatot visszatükröz, ha az ellenfél varázsereje kevesebb, mint az ő varázserejének ötszöröse."

Viszont maga a varázserő kifejezés (kiszámolása) már tartalmazza a varázslók számát, készültségét, katmorál, tudománytekercs, faji bónusz...és a mágikuspajzsot védekezésnél.

Synkel 08-12-2006 09:44

Quote:

Originally Posted by Colony (Post 27942)
Konkrétan (szájbarágósan) nincs leírva.
"A varázslat időtartama alatt minden ártó varázslatot visszatükröz, ha az ellenfél varázsereje kevesebb, mint az ő varázserejének ötszöröse."

Viszont maga a varázserő kifejezés (kiszámolása) már tartalmazza a varázslók számát, készültségét, katmorál, tudománytekercs, faji bónusz...és a mágikuspajzsot védekezésnél.

Úgy van. Emberrel szerettem hanyagolni a pajzsot, mert profik, akinek lett volna elég varijuk hozzá eleve meg se próbáltak ártani, a többiek meg nem vitték át a tükröt pajzs nélkül se. És nekem sokkal jobban tetszett mikor azt olvastam, hogy a tükörpajzs visszavert egy tolvajok mérgezése, vagy földrengés varázslatot, mint azt, hogy egy ártó varit észleltünk...

Rántotta 08-12-2006 12:06

Ha a fél-elfnek 2 faji varázslata lehetne akkor ráraknám az árnyakat meg a tükörvarázslatot, így nagyon kemény lehetne :) a varikat simán gyepálná de a varik nem tudnának ellene semmit sem csinálni :eek:

exair 08-12-2006 13:22

durva lenne egy konyvtarkulcs+szupermarkotanyos ork, vagy egy konyvtarkulcs+fantomsereges elf

Milán™ 08-12-2006 14:41

sztem elég hülye lenne az aki orknak a könyvtárkulcsot váálasztaná 2.-ik fajivarinak:)

exair 08-12-2006 16:16

te miota hoditozol? :D

All times are GMT +1. The time now is 16:43.