![]() |
Quote:
legalább... amúgy sose vetődik fel benne, ha a tools-szal való szórakozásom során nem irja, ki, hogy az ember varik kivédik a mágikus támadást, ha fenn a mág pajzs... ez a fickó tudhatott vmit, mikor csinálta :) ismeri vki? :D |
tukorvari konyvtarkulcs fantomsereg, fontossagi sorrendben :))
|
Nekem eddig a fantomsereg ellen volt a legtobb problemam foleg ha tele az elf toli es varival es valami info kellene rola, a konyvtarkulcs es szieszta kb egyforman jo:) Legalabbis szerintem az a legjobb ami ellen a legtobbet kell dolgozni mint ellenseg.
|
Quote:
En eddig ugy tudtam, hogy a kettonek nincs koze egymashoz. Ha hozzaadodik a magikus pajzs a tukorvari 5x-ozesehez, akkor az nagyon nemmindegy.:) |
Quote:
"A varázslat időtartama alatt minden ártó varázslatot visszatükröz, ha az ellenfél varázsereje kevesebb, mint az ő varázserejének ötszöröse." Viszont maga a varázserő kifejezés (kiszámolása) már tartalmazza a varázslók számát, készültségét, katmorál, tudománytekercs, faji bónusz...és a mágikuspajzsot védekezésnél. |
Quote:
|
Ha a fél-elfnek 2 faji varázslata lehetne akkor ráraknám az árnyakat meg a tükörvarázslatot, így nagyon kemény lehetne :) a varikat simán gyepálná de a varik nem tudnának ellene semmit sem csinálni :eek:
|
durva lenne egy konyvtarkulcs+szupermarkotanyos ork, vagy egy konyvtarkulcs+fantomsereges elf
|
sztem elég hülye lenne az aki orknak a könyvtárkulcsot váálasztaná 2.-ik fajivarinak:)
|
te miota hoditozol? :D
|
All times are GMT +1. The time now is 16:43. |