![]() |
Quote:
Annyira azért ne legyen elenyésző a toliszám ,mert kifilézik szegény hadignómot, mint Pista bá a potykát:) |
Max gyilkolni és gyujtogatni lehet.
Pár bank és pénzt már nem érdemes töle vinni, tekikt ha fen van a vari szintén nem visz. A gyujtogatás miatt célszerő ház többlettel játszani és sok bankkal. Bányát nem kell tartani. A szövi tagok meg vissza tudnak sétálni a nyitott kapun. Mellesleg párszor területet is tud foglalni, a toli rovására. Picit több odafigyelés és együtmüködés a szövi tagokkal, az eredmény nagyobb támadó és védő erő.... Laci |
Quote:
Szóval sztem nem árt neki némi toli. |
Quote:
ez epp eleg - ha 3-4 ori befer varigyilokra seperc alatt elfogynak a varijaid aztan meg jon a tobbi aldas, es veged van mint a botnak. |
Tényleg fel tud gyujtani, ezzel egyetértünk.
De egy szöviben általában 4-en vannak és, ha valakire nyitsz kaput, azon nem feltétlenül az megy vissza akire nyitottad. Egy szövi meg amiatt van, hogy egymást támogassák. Egy rendesebb akció sorozat után a tolis, meg minimum 15-18 körrel lesz lejebb. A többi meg csak pénz és figyelem kérdése. És a vip se árt, mivel helyenként elég érdekes fa árak vannak. Az is nyílvánvaló, hogy bizonyos célokra kiélezett orik stratégiája meg nem kezdőknek való, náluk ez totálisan kritikus állapotokat okozna. Laci |
ha a gnómodat 7-8 kör távolságról szivatják, lehettek akárhányan a szöviben...
|
Maximum felülröl veszélyes.
egyébb esetben pillanatok alatt mellette vagyok. Mire a potlás felépül, alötte már. ütés távolban vagyok. ütés után jön ép vissza a beépitett terület és már is messze vagyok. A tolis szövi tagjai meg kapaszkodhatnak, ha nem mind tolis (valoszínütlen) Laci |
ha sikerül lebontani (vagy leüttetni magad) mellé, akkor is, egyedül mit tudsz csinálni? nem éri meg a fáradtságot.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:52. |