![]() |
Quote:
Bar en atlagon feluli vagyok :P |
Quote:
Átlagos klánnak tartom magunkat, és nem, nekünk nem sok 3-400 milla egy klánháború előkészítéséhez:D Én alapvetően a színesebb játék miatt szeretném a klánszintű toli-varizást bevezettetni a játékba. Lehet rosszul képzelem el a dolgot, és semmi gyakorlati haszna nem lenne az egésznek... Amúgy mint átlagos klántag, időnként tényleg kapkodom a fejem, hogy miről is beszéltek ti tulajdonképpen:) |
Quote:
Ahhoz is szóljatok lécci hozzá, hogy melyik oritokból szeditek el majd az átképzéshez szükséges 60K varit! És hogy ha emiatt beártózzák majd esetleg be is verik akkor is megáll e majd a 24millás ár? :) Wand könnyen átad egyikből a másikba, mert van olyan klántag (bocs volt) aki biztonságos helyen volt:) Azért ha neki is 20 körig kellett volna átképeznie,hogy tolizni tudjon sztem átgondolta volna ezt a dolgot. Főleg,hogy egyszer majd vissza is kell képezni. Sztem nem járunk messze az igazságtól, hogy aki a fenti eljárást akarja követni az szépen kimegy a piacra és vesz 60K tolit. Nem képezget 20 körökig nem ad el varit és vesz rajta tolit hanem megveszi a piacon ami kell. Így kivitelezve máris 1 milliárd az előkészület ezen szakasza ami persze lehethogy így sem sok de nem is 300 milla. Egyébként nagyon örülök,hogy végre megszólaltak mások is tegyétek minél többet! |
Quote:
Az 1 mrd-s előkészülettel kapcsolatban annyit azért mondanék, hogy ez forgótőke. Megveszem a 60k tolit, aztán piacra teszem vissza amint nem kell. Az átépítés az amiből nem nyered vissza a befektetést, tehát szerintem azt kéne számolni költségként. |
Quote:
|
bocs, de mis sem voltunk mindig "gazdagok" :D
annnó nem 1x képeztünk át varit tolivá és nem 1x adtunk át piacon varit 1-1 gömb érdekében. nem kell egy oriból, alapban van 10k toli bent az az jelenti még 50 kát kell hozzátenni, azaz egy 5 tagú klánból mondjuk adjon mindenki 5-k varit áés amikro az bejön adjon mindenki 5k tolit mellé. és máris megvan és tényleg nem kerül sokba amúgy én is üdvözlök mindenkit :) és Monro megnyugtatására kéretik válaszolni, hogy sok e nektek egy kláncsatára rákölteni mondjuk 2-3 millárdot ha van épkézláb terv? |
Quote:
|
Quote:
Szerintem akinek 60k tolira van szüksége a felméréshez, az megengedheti magának mind. egy 3 fős kis értéken álló klán ugyanezt simán megteszi 30k tolival ,esetleg kevesebbel, és már lecsökkent az ára:) |
Quote:
|
Quote:
Ezzel kapcsolatban én már korábban pizitívan nyilatkoztam. Én inkább az ártókat szeretném átültetni valahogy a klános gyakorlatba, csak még egyetlen elfogadható ötletem sincs, miképpen működhetne:) Ugyanakkor a közös raki sérthetetlenségét én nem szívesen háborgatnám. |
All times are GMT +1. The time now is 05:19. |