![]() |
Quote:
A szövis oriknál azért más a szitu. Ott ez csak a védelmet befolyásolja! A körváltás után nyugodtan vissza lehet támadni akár. Ez az egész szitu a klánháborúzást befolyásolja leginkább. De nem lenne nehéz megoldani... csak ki kell venni a pontlistarendezést a körváltásból. Vagy betenni mégegyet kör közben ahogy régebben volt mondjuk. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Fokozok, 2 körre kerülök, kiküldöm a seregeket, bontok, merülök. Védhetetlen, és hazakísérhetetlen... Szerintem a távolság se legyen online... |
Quote:
Ez különben nem változás. |
Quote:
|
Quote:
Ezt egy igen egyszerű számpélda is be tudja bizonyítani: 4500 pont különbség van 2 ori között... az egyszerűség kedvéért ezt vegyük 100 heki különbségnek... kimegyek a piacra, veszek 22500 katonát, lefokozom és már is ott vagyok a felettem lévő orinál... elindítom a sereget, majd gyorsan bontok egy kicsit (lehetőleg tanyát, hogy éhezzek is kicsit,), illetve szépen képzést is küldök, mindezt a körváltás előtt nemsokkal... Így az ellen mikor észrevesz akkor se tud sokat tenni, mert neki, ahhoz, hogy 4500 pontot csökkenjen, 300 hekit kell bontani... de még ennek a feléhez is 150 épületet kell bontania... |
Quote:
|
Quote:
De ez valószínű nem fog változni ha jól gondolom, hisz akkor amit az elmúlt napokban csináltál, annak egy részét kéni a visszájára fordítani, az meg marhaság lenne... |
Quote:
|
Quote:
Hiszen hiába ugrasz fel, hogy last-minute 3 kör helyett 2 kör alatt megüsd, nem tudsz visszamerülni, mert a köv. körváltásig 2 körön maradsz. Így az ellenfél szembe tud jönni veled... Ugyanez a helyzet klánszinten is... Lemerül/emelkedik a klán körváltás előtt 2 perccel, elküldi a seregeket, 1 órája van reagálni az ellenfélnek, mert ha megvárja a csapódást utána x perccel már messze lesz az ellenfél hozzájuk képest. Régen voltam már magyar A-ban, nem tudom, hogy ez változtatva volt-e, de ha én 2 körre megtámadtam egy illetőt, és a becsapódáskor 2 körre vagyok tőle, akkor az legalább a csapódás utáni körváltásig maradjon már 2 kör! |
All times are GMT +1. The time now is 01:26. |