![]() |
Quote:
Ha érdekel akkor jojatek.hu-n próbáld ki. Lehet regisztrálás nélkül is, de akkor nem biztos h játszani is fognak veled :D Egész jó kis társaság van ott, mondjuk rég jártam arrafele, de gondolom nem sok változás történt. Élőben term jobb kártyázni, de most mit lehet tenni? Nem épp a sarkon van a kocsmád :D Ha van kedved akk dobj 1 privit aztán egyeztetünk. A rímfaragótok jól érti a mesterségét, minden elismerésem. |
Szasztok Fórumlakók:)
lassan elmenek azt + nézem a tujáidat Monro:) ultizni nem tudok előre kijelentem:D ha ojjan a sered mint legutóbb,akkor szóba gyöhet egy piciny ultilecke is:D |
Quote:
arról pedig nem tehetünk, ha néha másoktól is kaptátok, mi asszem nem sokat adtunk:) de ahogy gondolod, fogd fel úgy...mi éppen az ilyen meddő vitákat szerettük volna elkerülni egy új topiccal, mert semmi értelme egymásra hülyeségeket fröcsögni... Játsszatok és ne dumáljatok! (Gondolom tudod, hogy ez nem neked szól! ) Zou |
Quote:
írásomraa sokminden ráfogható de nem volt benne veszekedés épp csak a tiédben némi tényferdítés ezért én csak annyit kérek ne csak magatokat fényezd bevertetek álmomban persze reggel átkoztam de felhívtam a kopasz törpét és gartuláltam elsőként harag persze nincsen érte és lassan el is jutok a végére és lehet klánom nem nagy kaland épp csak 90% barakk igaz ez már csak a múlt mert 1M sereg felül múlt persze a krónikából kimaradt. hogy közben feléd 4M paci haladt de ez a játék már csak ilyen lényeg az, hogy a sör hideg legyen :) ezennel végre be is fejezem mert át suhant egy ötlet a fejemen... és íme már ott is vagyok! előttem egy hírdetés ragyog: "ha ellepték az ízelt lábú egyedek ROVAR ÍRTÓT VEGYENEK..!" :D :D |
Quote:
Alig várom Maistre! :) Sőt megszervezem mostmár télleg. |
Quote:
Ti valóban nem, Zoli viszont indított valamit. "Minden ami 1A" = azaz "ÉN ÉSZAKFÖLD" Kb erről szól az a topic amit ti csináltatok eddig, pontosabban pár héttel ezelöttig amikoris picit elhalkult minden ahogy olvastam. Wand én 4hónapig kibírtam anélkül, hogy kommentáltam volna a topicotokat! Most lesz 7 órás a mienk és már nem bírtad :) Mi lesz késöbb? :D |
Quote:
úgyis vagy fél óra volt amíg kiszenvedtem magamból pár rímet Szatónak, de akkor veszem a lapot, mondjuk elég lett volna az első üzidbe kiírni, hogy csak neketek van szal Byez :D |
Quote:
Egyébként beleírtam lásd első sor! Mondjuk ez nem zárja ki az ellenfeleinket sem, mert ugy van írva "elsősorban". Tehát maradj amíg jólesik szinesítsd a köreinket, csak viselkedj rendesen és a beszólások maradjanak a ti fórumotok privilégiumai :) ui. ezt arra a megjegyzésedre írtam ami eltűnt azóta innen. legalábbis most nem találtam. tudod a szerencséről... :) |
ui. ezt arra a megjegyzésedre írtam ami eltűnt azóta innen. legalábbis most nem találtam. tudod a szerencséről... :)[/quote]
Jah mert máshol olvastam :D :D Bocsi ;) |
Quote:
Na ja, grat Wand, ilyenekre gondoltunk, mikor indítottuk a topicot ! :) |
All times are GMT +1. The time now is 13:06. |