![]() |
Akit érint a piaci probléma, az írjon ügyfélszolgálatra. Csak eseménnyel igazolható esetben! Nem igérem, hogy lesz vele bármi, de legyen meg.
|
Aztán ki hogyan igazolja majd, hogy ő bezzeg be akart lépni intézkedni, csak nem tudott? :D
Akit közben leütöttek, az is reklamálhat majd, hogy nem tudott visszatámadni, kéri vissza a földjét... én nem tudtam pl kórházat építeni és -5k-ba szaladtam miatta vannak ilyen vis major dolgok, el kell fogadni :) |
Ati,
Egyebkent ha mar megtortent, megtudhatnank, hogy mi is tortent? Belso forumon vmi új IP-rol olvastam... |
látom mindenki letámadta Atit, de gondolom nem tehet a hibáról
de Ati történhet olyan hogy valaki ilyen miatt bukik el vmit, pl én azért mentem volna fel reggel h feltegyek néhány varázslatot és szerezzek pénzt a seregem fizetésére, de hogyha mondjuk lelopják a pénzemet és már nincs elég pénzem h fizessem a sereget akkor a morálom lement volna és simán beütnek mikor megjavul a hóditó, ilyenkor tényleg meg kéne tériteni a kárt szerencsére nekem pont akkor nem lopták le semmi értékes cuccomat, de lehet h másoknak igen, nekik meg kéne tériteni a kárukat |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha csak ennyi a történet, akkor a mérleg nyelve itt azért erősen a fele billen, hogy emiatt ne dobjuk ki mindenkinek másfél napi játékát. |
Quote:
|
Ati, a német hód nem működik
nem akartam semmit, csak benézni, de fehér a lap, sehol semmi |
All times are GMT +1. The time now is 08:44. |