Én azt tapasztaltam, hogy ha visszautasítod, utána ki lehet azért menni, szal aki támadni akar, az tud.
Viszont azt gondolom, hogy nem a mennyiség a lényeg, lehet hogy csak napi 2 ilyen van, de aki ilyet kap, az ordas nagyot szívhat a dologgal.
1-2 hónapja egy szövi azzal szórakozott, hogy minden támadásuk után jellemzően 59:55 körül nyomtak egy mnt-t, és miután 5mp alatt nem nagyon lehet frissíteni a vonatkozó oldalt és elutasítani az mnt-t, ezért a visszatámadás, mint opció az így nem működik. Vagy pedig ugye kimegy az ember jóval kv előtt, csak úgy meg lehet, hogy nem 1 sereget kap, hanem 2-3at.
Nem tudom, h direkt van így, de szerintem se túl korrekt dolog ezzel szórakozni, a szövitámadások ígyis elég sok matekot és odafigyelést igényelnek, nem kellene még ezzel tetézni, plusz tényleg nem is logikus a dolog.
Ha azért van így, h az mnt-t küldő fél ne legyen "kiszolgáltatva", azt szerintem másképp is meg lehet oldani. De ha mégse, akkor lehetne egy olyan opció, amivel le lehetne tiltani az mnt fogadásokat, mert van szerintem van pár klán akik egyáltalán nem mnt-znek, szal legalább ők ne szíjanak ezzel :)
|